Споделете (Новогодишно издание 31.12/90)

• 22 891
  • 729
  •   1
Отговори
# 495
Има едно парче на Миро от Каризма,много е ритмично,често го пускат напоследък по радиото и тук-таме от някое кафе,или кола долита,но не му знам името,някой може ли да ми го каже,ако се сеща за коя песен иде реч Embarassed

Губя контрол?

# 496
# 497
Много упадъчно парче. Много бисексуално.

# 498
Hug Hug Hug beer2
Нека съм пропаднала,не ми пречи Mr. Green
И това не е лошо http://www.vbox7.com/play:289381f2

# 499
За пореден път забелязвам колко еднакво мислим понякога с Фрида, а и никовете ни започват еднакво даже.

Споделям себе си на аватара, не пропуснах момента да се овъргалям в снега.
Такъв сняг и такава радост помня последно преди 20 години, за петия ми рожден ден.
Колко бързо лети времето ...

Марадона, нещо против бисексуалните ли имаш?
Снощи гледах Вики, Кристина, Барселона. Пенелопе беше много секси, особено когато беше ядосана. А Бардем, ох Бардем ...

# 500
Марадона, нещо против бисексуалните ли имаш?

Напротив

# 501
Я! Фенка на Бардем! Да поточим лиги заедно...

# 502
  • под дъгата
Той не играе ли в "Морето в мен"? Не е лош, въпреки че ми прилича тук малко на футболист  Laughing
Блатечки и сие вече ги дъвкахме, затова ще пропусна.
Нищо нямам за споделяне, освен умора, нетърпение и чаша вино.

# 503
  • UK
Стиснете малко палци утре пътуването ми да мине благополучно, че е малко страшничко с автобус Варна - София в това време.

Споделям, че багажа е почти прибран, аз съм с четири чисто нови пломби от днес (оф, голям ужас ви казвам, четири, уж отидох за една), а после като ми мина упойката ме заболя жестоко, пих Аулин, не мина, та досега ме боля, сега май мина. Зъболекарката каза че е нормално, от някаква подложка, било близо до нерва, трябвало да си изгради вторичен дентин (това майка ми го каза) и щяло да се оправи. Сега си чакам вторичния дентин. Сега се надявам да не ме заболи през нощта, защото ако не заболи значи е наред (имам вяра на зъболекарката си, страхотна е и щом казва, че зъба не е бил за умъртвяване а само кариес, значи е така, но беше близо), ако ме заболи през нощта значи най вероятно е било по сериозно отколкото мислехме и утре сутринта преди пътуването пак трябва да ходя да го доубие. Но не би трябвало. Simple Smile

Отивам да си оправя багажа. Simple Smile

# 504
Мърморанке, стискам палци пътуването да мине безпроблемно!
Аз споделям огромната си покруса от факта, че от утре съм отново на тръстиката... Sad Писах си с разни дечурлига в скайпа - скучно им било вече и им се ходело на училище... Блазе им...
И все пак - успешна работна седмица на всички трудещи се!

# 505
Да, там играе. Ако беше ритнитопко щях да съм първа на стадиона. И аз надигам виното, така че Наздраве! Wine Glass

# 506
Мноооого яко парче е това·И аз често го слушам, макар самият Миро да не е съвсем мой тип Mr. Green·
Хайде лека ви нощ дами и господа·

# 507
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Досподеляло ми се е, ама пусто не мога да си събера мислите в стройна форма, и затуй засега ще се огранича в две-три изречения, въпреки, че много ми се дърдори  Mr. Green
Не мога да разбера, парен чук ли ме удря по тиквата от месец насам, но имам чувството, че живея на 12000 оборота, та и устата ми мели на 1000 отгоре. Някой може и да ви се
оплаче по тоя повод, ама не му хващайте вяра - в последно време съм почти бяла и добра  Grinning
В общи линии - имам какво да кажа във връзка със споделеното на почти всеки от вас, но докато не го събера в сбит преразказ с почти никакви елементи на разсъждение,
ще си мълча като пукел!
Нищо не искам от новата година - освен здраве - здраве за всички - и за тези, които не подозирам, че ги има  Simple Smile

Фотоапаратът ми е прекрасен - и да похваля божествения си мъж (не е иронично!), в момента той прави по-хубави снимки с него. Но аз не му завиждам, защото нали
ние сме едно цяло, или поне - две залепени  Grinning

# 508
Споделям, че не ми се става.
Споделям, че ми се спи ужасно.
Споделям, че ми писна д амъча детето с гаден антибиотик.
Споделям, че ми омързна да я лъжа и да ходим на доктор. Днес пак трябва да и изсмучат ухото, и дано да няма повреди.
Споделям, че ми мина ентусиазма от новата работа, и че ен искам да излизам никъде.
Искам да си стоя у дома с детето и да гледаме анимация, както тези 10 дена.
Споделям тягостно усещане, класически пример за неделна и следпразнична депресия.
Споделям, че ме мързи дори да ходя.
Споделям, че ще съм с мокри крака, защото вместо ботуши си купих това, в кафяво (не внасяли в черно!?)

# 509
Споделям, че нямам никакви заслуги за бана ти.
МГМ, вчеря след обяд Вълчето е минало успешно по почти същото трасе.
Гледам, снегът е спрял. Стискам палци. Как се сейфваха наведнъж всички ЛС-та?

Последна редакция: пн, 05 яну 2009, 06:35 от Вълкът с дълъг ник

Общи условия

Активация на акаунт