LaRedoute - кодове - 19

• 53 870
  • 671
  •   1
Отговори
# 285
Тренча и на мен ми го даде, но БД йок Naughty. Без никакви таласъми даже Mr. Green.

# 286
  • Варна
Сак воаяж като подарък какво ще рече.

# 287
Пътна чанта или сак.

# 288
момичета, моля за помощ
сигурно нещо бъркам
и друг път съм правила поръчка с код
но сега не става и не става
пробвах вече всички кодове и нищо
защо не се получава

# 289
  • Варна
а защо срещу този код пишеше за 3 бр чанти

# 290
  • София
Кода за taillisime 22179 дава безплатна доставка и намаление 15 евро за продукти от 55 евро нагоре  Peace. Иначе е само тренча.

# 291
Кода за taillisime 22179 дава безплатна доставка и намаление 15 евро за продукти от 55 евро нагоре  Peace. Иначе е само тренча.

За 55 евро продукт на taillisime ли става въпрос или няма значение? Сумата ми е над 55 евро, но от taillisime е само7-8 евро и ми дава даже невалиден кода сега.

Коригирам се. Бях объркал кода. Даде ми само тренча пак.

# 292
Въпреки че е оф топик, искам да кажа тук нещо в защита на Финти. Когато аз открих La redoute, именно благодарение на нейния сайт успях да се ориентирам толкова бързо както относно регистрацията, така и за поръчките и използването на кодовете. Разбира се, много благодаря и на момичетата, които отделят от времето си, за да направят тази и другата теми. Мисля, че не бива тук да има място за ревност и конкуренция.
И още нещо-нека поста ми не става повод за разводняване на темата. Още веднъж - благодаря ви, момичета  Hug

# 293
няма ли кой да ми каже код, който наистина действа,
с намаление - сметката ми е голяма
искам малко да я понамаля, а нищо не става

# 294
Здравейте - да спомена само, че 61425 се хваща и дава БД - 1. имате над 50Е и ето това в кошницата http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7371543& … ue&ksource=-1

paloma x  много ти благодаря. В кошницата си имам само намалени детски дрехи, сумата ми е 41,50Е и като сложих тези кърппчки ми се махна доставката. Наистина много ти благодаря, че от два дена пробвам кодове, правя разни комбинации и все нищо, но сега вече ще пускам  smile3508

# 295
Дай, моля те, валиден линк, че с тоя нещо не мога да си ги сложа в кошницата. И снощи беше така.

# 296
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Според вас това дали може да се намали още с някой код - http://www.laredoute.fr/vente-bottes-stretch-anne-weyburn.aspx?p … tegoryid=22907175  ?

# 297
  • Пловдив
няма ли кой да ми каже код, който наистина действа,
с намаление - сметката ми е голяма
искам малко да я понамаля, а нищо не става

По време на намаленията много малко от кодовете действат, предимно някой подарък да ти захапе. Освен да пробваш, друго няма какво да направиш.

# 298
БЛАГОДАРЯ ,
но от подаръците които ми стават повечето ги имам,
а сметката ми си остава голяма
 Sad

# 299
  • София

За 55 евро продукт на taillisime ли става въпрос или няма значение? Сумата ми е над 55 евро, но от taillisime е само7-8 евро и ми дава даже невалиден кода сега.

Коригирам се. Бях объркал кода. Даде ми само тренча пак.
Става въпрос за ненамален 1 продукт на taillisime.

Общи условия

Активация на акаунт