LaRedoute - кодове - 19

• 53 847
  • 671
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна

И аз за него питам на предната страница... Tired

Embarassed Виновна съм, не съм видяла. Ама толкова много страници изчетох през последните дни, че вече съвсем през редовете гледам
Между другото изпробвах всички варианти, за които се сетих, но така и не ми даде БД. Само 40% намаление от ненамалени от Есен-Зима.

Аз не за невиждането, ами се ядосвам, че ми захапа, а не мога да го разгадая, а явно и никой не успява...  Tired Също като теб изпробвах какво ли не, не става...

# 361
Ti.ff.any
мини
  Re: LaRedoute - кодове - 19
« #304 петък, 09 януари 2009, 12:17 »  

--------------------------------------------------------------------------------

А някой получил ли е вече куфара? Чудя се дали може да дойде по пощата или ще трябва на митница? ?  

Този куфар го получих днес на пощата
Шежи около 1.300кг.
Но какво беше учудването ми кото видях че са ми пратили само куфара ,а поръчката ми я няма Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesБеше само едно нещо,няма как да са объркали!!!Направо съм втрещена. #CrazyМоля ви помогнете!Кажете какво мога да направя.За първи път ми се случва подобно нещо.Не знам френски...писмо ли да им пиша ...какво...
Моля помогнете.
Благодаря предварително  bouquet

А куфара...как е ? Става ли ? Ако го и снимаш Hug

# 362
Куфара е силно казано куфар.От плат е като чанта-платнена.Тъничък,няма подплата,един джоб отпред с цип и вътре с мрежички 4малки джобчета като за чорапи.На колелца и с изтегляща се дръжка.Честно казано според мен няма да издържи нещо тежко.Но все пак може да се ползва за нещо.Иначе цветовете са приятни...
Утре ще го снимам Hug

# 363
извинявайте но искам да попитам нещо - снощи пуснах поръчка и искам да я проследя ,къде трябваше да кликна в сайта за да я видя ,а нямам и известие на пощата....

# 364
Здравейте,момичета!Пуснах си поръчка с кода за прахосмукачката,но ако вместо нея получа кафевите чанти,понеже вече ги имам ще е съгласна ли някоя от вас да си разменим ако  има два от прословутите куфари?  bouquetИ тази прахосмукачка става ли за чистене мощна ли е?  bouquet

# 365
Здравейте,момичета!Пуснах си поръчка с кода за прахосмукачката,но ако вместо нея получа кафевите чанти,понеже вече ги имам ще е съгласна ли някоя от вас да си разменим ако  има два от прословутите куфари?  bouquetИ тази прахосмукачка става ли за чистене мощна ли е?  bouquet

Добра е прахосмукачката, аз за сега съм доволна. Лека е и е много удобна. Само не ми харесва, че кабела на мен лично ми идва малко къс. Но те и стаите са ни големи. В хола сменям 3 контакта, в спалнята 2, и коридорите като мина още няколко. Старата ми е с доста дълъг кабел, но пък е по-голяма и ми тежи.

# 366
  Момичета получих код и като го сложих ми изписа Veuil не мога да си го преведа.Бихте ли помогнали?

# 367
  • морето и сините вълни :)
Някой има ли снимка на тази чанта
 Peace
41912 - sac noir Borsa nera

# 368
  Момичета получих код и като го сложих ми изписа Veuil не мога да си го преведа.Бихте ли помогнали?
Как го получи този код, на мейла ли? Ако да, сподели го с нас, като дадеш линк към писмото, както е описано в първия пост и така може да помогнем по-добре. Само по едната думичка е трудно да се разгадае какво е.

# 369
Куфара е силно казано куфар.От плат е като чанта-платнена.Тъничък,няма подплата,един джоб отпред с цип и вътре с мрежички 4малки джобчета като за чорапи.На колелца и с изтегляща се дръжка.Честно казано според мен няма да издържи нещо тежко.Но все пак може да се ползва за нещо.Иначе цветовете са приятни...
Утре ще го снимам Hug

е надали ще има за подарък истински куфар. те най-обикновените са скъпи, пък какво остава за тези на колелца. на мен поне ми беше ясно, че няма да е твърд куфар, а по скоро чанта.

# 370
Как го получи този код, на мейла ли? Ако да, сподели го с нас, като дадеш линк към писмото, както е описано в първия пост и така може да помогнем по-добре. Само по едната думичка е трудно да се разгадае какво е.

Не в суивито е с цифри 26450 newsm78

# 371
В суивито няма кодове, по-точно там могат да се видят кодовете, които са ползвани при предишни поръчки. Често са по два, единият код е този, който сте въвели, другият е някакъв техен код, с който си отбелязват намалението.

# 372
В суивито няма кодове, по-точно там могат да се видят кодовете, които са ползвани при предишни поръчки. Често са по два, единият код е този, който сте въвели, другият е някакъв техен код, с който си отбелязват намалението.

Ами това ми е първа поръчка и досега не съм ползвала кодове.Благодаря все пак Hug

# 373
В такъв случай възможно е да е някакъв код за нови клиенти, но защо ти е в суивито, нямам представа. Обикновено кодовете са в Mon espace client там където пише Mon offres spéciales

# 374

DES REDUCTIONS DE REVE POUR PREPARER LES FETES…
Mon code offre spéciale 68470

-40% sur toute votre commande PRET-A-PORTER passée dans les collections FEMME, LINGERIE, ENFANT, HOMME La Redoute Automne-Hiver 2008/2009 (hors pages vertes, prix verts, pages rouges, prix rouges, Prix Mini) et dans la collection So’Home Automne-Hiver 2008/2009 (sauf pages 22-23 et articles signalés dans le catalogue)*. -35% sur toute votre commande LINGE DE MAISON et BEAUTE de la collection La Redoute Automne-Hiver 2008/2009 (hors pages vertes, prix verts, pages rouges, prix rouges, Prix Mini) et dans les collections Anne Weyburn et Taillissime (hors pages vertes, pages rouges et chaussures) Automne-Hiver 2008/2009*. -25% sur toute votre commande MEUBLE et DECO, LITERIE, JOUET, PETIT ELECTROMENAGER de la collection La Redoute Automne-Hiver 2008/2009 (hors pages vertes, prix verts, pages rouges, prix rouges, Prix Mini) et dans les collections AM.PM. et Solutions Maison Automne-Hiver 2008/2009*. -20% sur toute votre commande MARQUES et EQUIPEMENT passée dans toutes les PAGES VERTES, le SPORT et le GROS ELECTROMENAGER La Redoute Automne-Hiver 2008/2009 (hors pages rouges, prix rouges, Prix Mini, articles Converse et Repetto)*. * Offre valable une seule fois jusqu'au 22 Décembre 2008 dans les collections indiquées, et non cumulable avec une autre offre. Les réductions ne sont pas ouvertes aux nouveautés, exclusivités, produits déjà démarqués et articles Repetto et Converse.
    Ето там където каза да търся излезе този горе #Crazy за тези изброените намаления ли е? Hug

Общи условия

Активация на акаунт