Отговори
# 75
Честито на всички мами който вече си гушкат свейте бебоци,да са им здравички и много послушнички!!

Пожелавам на всички ви весело посрещане на Новата Година  Tada Tada Tada
С пожелание за много здраве,щастие и късмет занапред...и да си гушкаме здрави и пухкави бебешоци!!!

Ааа,и да не вземете да прекалите с танците и шампанското  Joy Joy Joy

# 76
И аз влизам ,за ди ви пожелая весело посрещане на новата година и много щастие ,любов, късмет, радости и леко раждане на оставащите пупи през новата година.

# 77
  • София
И от мен най-добри пожелания и весел празник!   ura

# 78

Щастлива нова година момичета, Two Hearts Two Hearts Two Hearts   santa2
За тази нова година съм отдадена изцяло на мързела   Animal Snail, ще бъдем на гости у свеки, а аз нищо не съм приготвила. Не съм очаквала от себе си подобна "подготовка", но наистина с нищо не ми се занимава. Носим подаръци и торта Simple Smile дано е достатъчно.
Чантата ми за АГ вече е стъкната Simple Smile досега всичко беше готово, но не и пакетирано в сакче. Подготвих и комплекта за изписиване /чудих се за една малка възглавничка  smile3524, но я сложих, беше си в комплекта, има да се смеят сестрите с мен  Mr. Green /  Нагласих и дрехи за изписване за мен, да няма чудене после от таткото.
Много скоро ми се струва 03/01 Simple Smileкато знам, че ще махаме серклажа и ще си чакаме "подаръчето"  Heart Eyes
На бебо вече му е много тясно  nuts, усеща се, но и на мен ми е неудобно  Shocked  Все по-силно ме блъска и се бори за местенце, да не говорим колко често хълца Simple Smile
Лорини и аз да се включа в масовото мъмрене за ноктите  Joy  , но ще се убедиш сама като трябва да намажеш дупце с кремче и да се къпете Simple Smile Иначе абсолютно подкрепям идеята за хубавата и поддържана мама  Peace   newsm18
Поздрави на всички Simple Smile от утре вече ще сме истинска януарска тема, че взехме функциите на декемврийската  Mr. Green чудя се на кого ще си разказвам раждането, като всички ще са родили до тогава  Mr. Green  Hug

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 17:01 от stelaruseva

# 79
И аз да вляза да ви пожелая весело посрещане на Новата година  ura
Много здраве, късмет, усмивки и любов с най-прекрасните бебенца  bouquet

# 80
 smile3509Весело и щастливо посрещане на Новата 2009г.-
да сме живи,здрави,обичащи и безкрайно обичани жени и майки!
честита Нова Година

# 81

Момичета, весело и безпроблемно посрещане на новата година, желая на всички ви един незабравим празник и на всеки да му се сбъдне всяко едно желание в предстоящата 2009.

Аз си пожелавам да не раждам днес или утре  Mr. Green

# 82
 pregnant  family6 santa2 santa2 santa2 santa2 santa2

МИЛИ МОМИЧЕТА, ВЕСЕЛО, НЕЗАБРАВИМО И НЕПОВТОРИМО ПОСРЕЩАНЕ НА 2009-ТА ГОДИНА!!!
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЗДРАВЕ, МНОГО УСМИВКИ, МНОГО РАДОСТ, КЪСМЕТЪТ НИКОГА ДА НЕ ВИ НАПУСКА И НЕКА ЖИВОТЪТ ВИ ДА Е КАТО ПО НОТИ Close-mas:
РАДВАЙТЕ СЕ НА МНОГО СБЪДНАТИ МЕЧТИ newsm18 TadaНа тези като мен,които все още очакват най-големия си подарък smile3504 newsm30  ylinfant желая леко и безпроблемно раждане и нека скоро гушкаме нашите слънчица!!!

# 83
Здравейте мами! Аз се извинявам, че от доста време не съм влизала, виждам, че имаме още доста бебета.
Честито на всички мами!
Весело посрещане на празника на всички! Hug Hug Hug

# 84
  • София
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО ХУБАВО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА И НЕКА ТАЗИ ГОДИНА ДОНЕСЕ МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ НА ВСИЧКИ!!!!!!!!!!!!!!!!

# 85
И от мен весело посрещане на Новата година!  Wine Glass  Hands Clap  Hands Clap santa2 santa2 santa2

# 86
весело изкарване на новата година!

Пожелавам много късмет за нас ,нашите деца и семейства

аз се чувствам добре и излизам да празнувам със семейството и приятелите си. Чакам с нетърпение да видя дали ще имаме бебе на годината от нашата тайфа , а пък може и да сме ние Joy

# 87
  • Измир
Чесито на всички мами сдобили се с малки слънцица. Да са им живи и здрави!

И нашето семейство се увеличи с още един член. На 23. 12  сутринта в 7.55 ч. се роди със секцио Далия. 2 950 и 48 см. в Тина Киркова.
Вече сме си у дома. Кърмата ми се регулира спрямо нуждите на бебо.

Пожелавам на всички една приятна новогодишна нощ.  Hug

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 19:48 от olgarita

# 88
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
ААААА....и аз да пожелая на всички весело изкарване на НОВАТА ГОДИНА!По полека с приготовленията на неродилите мами(вкл. и аз де Laughing)И много радост на родилите вече!ЦиЛюВкИ!НА ВСИЧКИ! Crazy Crazy

(Нали съм си метълче..не можах да се стърпя! Embarassed Embarassed Embarassed Wink )

# 89
Милички и аз влизам да ви пожелая весело посрещане на новата година, без изненади, макар и така желани и приятни. Нека оставим бебета и за януари месец. Те всички взеха че се родиха декември.  Hug
Айде весело и ще се видим догодина чак  Joy

Общи условия

Активация на акаунт