КГБ = Клуб на Готините Баби - 55

• 29 469
  • 447
  •   1
Отговори
# 300
Привет момичета,
Наистина е трудно да работиш след дълга почивка.Светът ми е крив и всички ми се виждат криви.
Моята свекърва за сега е добре.Сложили са й лонгета,да не се движи ръката и да спадне отока.После към сряда,четвъртък ще ходи на контролен преглед и тогава ще й го гипсират.

# 301
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добър вечер.   bouquet
Момичета , благодаря за пожеланията към Краси.  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Изпратих го привечер и живи и здрави до 20-30 мин. трябва да кацне.  Peace
Мони  Hug Hug Hug колко бързо мина времето.
Деси , дано бързо и безпроблемно да се оправи свеки.  Hug
Все проблем да си има човек , стари , млади , дойде ли непита.  ooooh!
Танче , търпение му е майката.  Hug

Лека вечер за сега.  Heart Eyes

# 302
еййййй жабче[,ама много ти е хубав новия аватар!/color]

# 303
  • София
Добър вечер, изчетох ви.
Танита, и другите с болни родители - минала съм по този път. Склерозата не прощава. Не е хубаво да се оплаквам, но такива приказки съм чула от родители, дето и циганки не биха ме кълнали с тях. Просто в 1 момент стават други хора, но в началото не могат да осъзнаят. Мозъкът не се оросява, получават се изменения. Колкото можете да ги гледате, да помагате - физически. Но не се натъжавайте от думите им. Ако бяха същите като предишните ни родители - нямаше да ги говорят. Те не се осъзнават.
Иначе първия работен ден мина лесно - събудих се сама, сутринта не беше много задръстено, в работата нямаше напрежение. Тъкмо се прибрах към 18.00 и Ани излезе. Как и се ходи в студа късно вечер.  newsm78 Ще се върне в 22.00.
И аз да се оплача. Вчера нали бяхме да се разберат племето за 40 дни на майка им. направили списък какво да купят, кой да меси питка, кой баница и т.н. До тук добре, но сметнаха, че трябва да се съберат 7  деца х 20 лв. И като почнаха в един глас дъщери и внучки - ама ние нямаме, мъжете са строители, сега не работят, ще им платят след 15.01. И едната внучка/бременна за 6 път/ пушейки Марлборо има наглостта да заяви - Вуйчо/Пламен/ нали жена ти е богата нека тя плати панахидата за баба. Той ги гледа като в небрано лозе, защото като вземе заплата - веднага ми дава всичко, за него от бакшишите.  Аз като викнах - а ма, не си спомням да съм ви осиновявала, какви сметки си правите, пушште по 2 кут. цигари на ден, а за баба си и майка си по 20 лв. нямате. Съгласна съм да платя аз всичко, но вие на гробищата няма да стъпвате, само ние двамата и попа. Сега съм лошата - те плащали наем, ток, вода. Аз ток и вода не ползвам, явно. Оплаках се от мангалите.

# 304
Мери , благодаря ти и аз си го Аресах от раз.  Hug
Релакс след празниците.  hahaha

Joy Joy Joy Айша , винаги като пишеш за племето си падам от смях.
Не ти е лесно , ма ги тургаш в редица - строй се , преброй се.  Peace

Забравих да се похваля , че съм на диетата на Яжка от днес.  Peace
Справих се за днес с две кисели млека и трици и една чаша кафе с мляко.  Crazy

# 305
  • София
Нали съм касиерка - пари НЯМА, действайте. Такава наглост - да нямаш за 40 дни на майка си..

# 306
Нали съм касиерка - пари НЯМА, действайте. Такава наглост - да нямаш за 40 дни на майка си..

Наглост - меко казано.  ooooh!
Та до тея 20 лв. ли са се докарали.... бе нЕмам думи.  Thinking

Краси , вече е пристигнал и колата е взел и пътува за квартирата с колеги.  Peace
Утре е фиеста в Испания , та ще се развозва из Барселона.  Crazy

# 307
  • София
Благородно завиждам - там сега е топличко, няма сняг.
А в диетата не трябваше ли да се яде месо, пържоли? Много сложно ми се вижда като им чета рецептите, вкусни са, ще мога да ям, но само аз. Пламен и Ани такива манджи посмътно няма да хапнат.

# 308
Айша , топло е било , ма колко непитах.
От тук тръгна без зимни обувки и връхна дреха - значи е топло. Peace
Миналата година преди Коледа беше 18 градуса там , сега незнам.  Laughing
А за диетата днес я карам с подръчни материали , утре ще си взема и мръвка.  Grinning

# 309
  • София
И аз цял ден съм на лекарството и малко ядене. Нямам апетит. Но сега подкарах 1 филия черен хляб с червено вино. Може би нов вид диета, докато чакам диването да си дойде в 22.00 и да вечеряме.

# 310
  • София
    Тук съм,прибрах се и четох всичко.
    Жабче,млечните трябва да са до 1кг за деня,но прясното мляко -до 250гр.,не по-вече.Опечи си пържолки или бутчета без кожата.Може риба или пилешки дробчета-на скара,на фурна с водичка или в плик,без мазнина.Радвам се,че си ми дружка в диетата,но те съветвам да си стриктна,за да имаш резултат.Чети в темата и бързо ще свалиш.Успех.
    Шпунц,Танче,Зиче,Дидия,просълзихте ме.Аз съм гледала склеротичен свекър-алкохолик.След развода моя бивш ми го беше оставил,та го гледах до смъртта му и аз го погребах,че и панахиди му правих.Лекуващата психиатърка ми беше казала,че при склерозата се променя коренно личността,защото вече нямат никакви задръжки и стават първични,не се съобразяват с норми и поведение.Не могат да разсъждават и да обмислят действията си.В същия момент са много измъчени от болестта и стават егоисти.Айша го е казала много точно-грижете се физически и не си го слагайте на сърце.Това вече не са вашите родители с техния си характер-това е болестно състояние и те не са виновни.Само не си внушавайте,че сте лоши дъщери- положението ви никак не е лесно.Танче,трябва да излизаш-в пенсионерския клуб ли,на други места ли...-за да се съхраниш,защото не се знае колко ще продължи живота на майка ти и ако се тормозиш денонощно,ще я изпревариш или ще "мръднеш".После кой кого ще гледа не ми се мисли.Така,че си избий всички такива мисли от главата и не се ядосвай-нищо по-вече не можеш да направиш.

# 311
             О , Айша , напълно те разбирам и аз се нагледах и наслушах на "много загрижени" деца.То като дойде не пита,ама като видиш действителното положение и ти настръхват косите.То се чудиш да се смееш ли или да плачеш.
             Да са живи и здрави всички,че .....не ми се мисли.
             Жабче,ти изпрати Краско и се опна на шезлонга.Супер си подбрала аватара. Laughing Ударила си го на почивка. Laughing То така и трябва,че човек дава заето от много грижи.

# 312
  • тук и там
Добър вечер!
Мони,бог да прости баща ти.Знам,че е тежко и винаги ще е в сърцето,душата и в мислите ти.Светла му памет.
Мастерче,приятно и забавно ми е да те чета.Как прекара почивните дни?
Шпунц,дядо Дяльчовата история много ми хареса,посмях се,дори ще си я копирам.
Жабче, поуспокои ли  душичката най после.Радвам се,че голям Краско е пристигнал по живо по здраво.Аватара ти е много готин.
Деси,дано свекърва ти се оправи по бързо.
Айша,не се ядосвай с племето,ама и хубаво си им го рекла.
Фури,как е в работата ти?
На всички лека и спокойна нощ!

# 313
Яжка , точно се побрах в единия кг. млечни. Peace
Утре мисля да си взема пиле , имам няколко пъстървички замръзени , ще си взема и пил. дробчета и мисля да изкарам седмицата.  Peace Па за другата ще пазарувам в събота , неделя.  Laughing Ще се справя , аз гладолечението един месец правих , дето рупах само ябълки и пиех чай , та тая ли дето се само яде ще ми се опре.  Mr. Green Мисля 10 дена ударно да направя и после напред да продължа с твоя помощ естествено.  Hug

Дидка , опнах го , ма къФ студ е навън , само за шезлонг.  Mr. Green
Да си представям само , че съм в топличка страна .... ех , размечтах се.  Crazy
Почивка пълна , че ми писна от кръчми , от гости , от трапези , ей така да съм сама със себе си малко , че верваш ли ми , че изпуших. Thinking
Тез дни на рев ме избива , та даже и с Краси добре се скарахме снощи. Наревах си се едно хубаво , та ми малко поолекна. Ма това е друга тема вече.... ooooh!

Мими , аз миличка не се претеснявам , аз съм на принципа - ако има да се случва лошо , то ще се случи и у дома на масата да си.  Peace Такова животно съм , явно от рано ме очука или ошлайфа живота и съм претръпнала. Thinking Всеки да се оправя самосиндикално.  Laughing

# 314
  • София
Фурийке, къде си?
Да не те оставиха на две смени да се наработиш?
 Сега комп. е свободен, значи наистина са я оставили на работа до късно. Така си мисля. Иначе щеше да се обади.
А за племето - направили списък с ракии, пържоли, салати да муат в къщи след панахидата.  Да не носели много на гробища - сняг имало. Аз на работа а те да плюскат с моите пари докато забравят за какво са се събрали. Да, да ама не. Всичко което имам е за дъщеря ми и семейството ми. Чуждите - да се оправят. Аз така си разсъждавам, може и да не съм права, но ние сме си сами. Нищо не искаме от никого.
Яге, Жабке, обмислям вашата диета. Може ли от втора фаза да почна?

Общи условия

Активация на акаунт