КГБ = Клуб на Готините Баби - 55

• 29 346
  • 447
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Жабче, ти с този аватар си като за екватора. Ама с климатика и камината-може и така да се каже. Ще идваме на гости да се постопляме и после-бух, в леглата. Да взема да извадя и едни юргани, които не изхвърлих, щото са си чисто нови, новенички (чеиз, бе Уили!!!)

# 376
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
И у нас кризисния щаб ще заработи от утре.  Joy
Понеже камината е с водна риза и помпа и спре ли тока , почва да кипи и бумти ,
та имам юпиес да подържа помпата при евентуално спиране на тока.
А юпиеса е с акумолатор и утре ще го заредя , да е готов за кризата.  Mr. Green
Баси мамата като некой прошляци сме , то такива ни направиха де.  Thinking
Краси , му смешно и му е на майтап , ма е на топло , да му мислим ние.  Laughing

Римар , вади чейзите , че мамата си трака.  Crazy
Приемам и за топлене и за преспиване.  Peace
Поне ще имам помошници за влаченето на дърва.  hahaha
За сега ми е жега , ма я виж и къФ бедър съм оголила.  Joy Joy Joy

# 377
  • София
Аз се запътвам към леглото и ви казвам ЛЕКА НОЩ мили дами!

# 378

Айде и аз отнасям плувката,че камината догаря и няма желаещи да я поддържат и да носят дърва. Laughing То как да има  Sick дедито си пусна "Градът" и така сладко мърка от един час почти,че нищо друго не ми остава освен да се намърдам на топло до него.Само ще щракна копчето на парното да се застраховам за утре сутрин,да ставаме на топличко. Mr. Green
                ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ!!!!! Heart Eyes

# 379
  • София
    Я да видя диетичните!   Днес  малко сте яли,ако сте на диетата на Дюкан яжте по-големи количества протеини.Ако ви е скъпо месото може извара.Аз разбърквам изварата с 1-2лъжици кисело мляко,слагам счукан чесън,чер и червен пипер и я консумирам и самостоятелно и като сос за печени пилешки дробчета или забулени яйца.Целта е да не чувствате глад,иначе няма да може да излъжете организма-той е в стрес и ще се стреми веднага да възвърне загубеното тегло,при първа възможност.Аз днес нямах време да ям и чак към 14ч.изядох една кофичка кисело мляко с 3л.овесени трици,после изядох едно пилешко шишче и една пилешка пържола.Сега изядох 3 сварени яйца.Изпила съм 1л кола лайт и сега пия вода.
   Жабче,соковете съдържат захар и много консерванти.Само Витанеа са без захар.
   Танче,изкарай поне 3 дни на протеини и след това може да си правиш супа от пиле с лук,морков,керевиз,карфиол и застройка от жълтък и мляко.Без картоф,олио и ориз или фиде.Сега в ударната фаза правя фалшива шкембе чорба/с пилешко,вместо шкембе/Ако направиш 5 дни протеинови ще свалиш повече.И аз отначало се чудех как ще си готвя само за мен месо и ми беше неудобно,но се оказа,че го ядоха 1 ден и след това никой не пожела да хапне повече.Така,че никой не се дразни от миризмите.

Поздрав за празнуващите:  http://www.vbox7.com/play:38b28a5e

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 21:50 от baba iaga

# 380
ЯЖКЕ,как я правиш тази фалшива шкембе чорба?аз имам една тарелка сварено и замразено шкембе,в него няма никаква мазнина.мога ли от него да направя шкембе чорба/диетична/ и как?
това с изварата ми хареса,защото аз я ям натурална и ми е много суха,та пия и чай с нея Laughing

# 381
  • София
Мери, свареното шкембе - правиш си супа като с другото. Просто вариш по-кратко време, мляко и т.н. Пламен не я харесва, ние с Ани ядем. А изварата - смесвам  с различни подправки, мляко, майонеза, чесън, лютеница. За мазане на филия.

# 382
  • София
      Мери,като свариш шкембето и изстине,виж,че има пръстен от мазнина отгоре около съда. Сварявам пилешко бутче,накъсвам го на дребно,слагам прясно мляко,червен пипер и счукан чесън в оцет.Когато си бил 2-3 дни на месо,ти се яде нещо кисело и тази чорба върши работа.
      Мери,бях приятно изненадана от една много красива картичка с мили пожелания! Благодаря,че си се сетила! Аз не ти зная адреса.Но искам да ти пожелая само хубави и щастливи дни през тази година,здраве и успехи!

Айша,заради диетата не консумирам майонеза и лютеница и затова ползвам такава рецепта.

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 22:20 от baba iaga

# 383
Яжка , сока беше само с консервант.
Сетих се , навреме че нетрябва да го пия.
А за яденето , и това ми е много. Направо преяждам и по-големи количества трудно мога да ям.  Peace Утре съм на извара и варени яйца и мляко. Месото ми се опъва нещо.  Laughing
Но съм се заредила с рибка , с нея може да ям повече.  Crazy
Важно , че корема се е послепил към гърба , на мен проблема ми е сланините под циците и паласките- любовните дръжки  Joy то тез дръжки , цели патерици.  hahaha

# 384
aisha,това с изварата и майонезата и аз го правя,но нали трябва да е диетично.сега си направих с черен пипер,2 л. кис.мл.,сух чесън ,настъргах и едно сварено яйце и вместо червен пипер,сложих чили/обичам люто/ и стана превъзходно Peace
яжке,това са от мойте картички,които правих за благотворителния базар на ДВИЖЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ.бях направила 100 бр.,но десетина оставих за приятелки.благодаря за пожеланията   bouquetи аз не знам на всички адресите и затова изпратих само на няколко от момичетата във форума,но другите от сърце съм поздравила в темата   bouquet

# 385
яжке,забравих да напиша за шкембето.но е сварено и няма грам мазнина.правила съм и друг път от него,но по обичайния начин.утре ще го направя без олио.

# 386
  • София
    Мери,ако не си започнала диетата си го изяж ,но Дюкан не разрешава шкембе.Жабчето беше дала линк към рецептите,разгледай ги.Стават чудесни ястия,аз съм доволна и от кексчето.

# 387
Аз утре мисля хлебче да си омеся с триците.  Peace
Мери , ето рецептите на дюканките. Hug http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.0

# 388
  • София
Пред темата за диетите онемявам.
От всичко мога да се лиша, но без хляб и тестяно. И сега докато си дойде Ани - изядох 2 филийки от ръжения хляб. Много си го обичам.
Сладко - може и да не хапна, искам си хляба. А такава диета май няма измислена.

# 389
aisha,ако пък измислят диета с баница,просто нямам думи  Joy

Общи условия

Активация на акаунт