"Новата година с коремчета празнуваме, а следващата МАРТенчета ще целуваме"

• 14 439
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
  • София
 Здравейте, дебелани! Grinning
 Чета ви за ремонтите. С оглед на опита, мисля, че ремонт е хубаво да се направи след бебе, а не преди него. Просто сладурите имат удивителната способност да разкрасяват стени, да отлепят тапети и други полезни занимания, та... Иначе, настилките могат и преди това да се сложат. На мен така ми е писнало от ремонти в този живот, че вече хич не ме интересува дали плочките изглеждат малко стари, дали мраморът в коридора се е изтъркал и фугите му са изхабени до цимент. Стига да може да се чисти, значи е о.к. Единствено съм се замислила да видя дали не се произвеждат някакви омекотители за ъгли, ако се сещате какво искам да кажа, както и да купя капачки за контактите.
 Аз съм все по-дебела, тазобедрените стави нощес ме боляха като за три бременни, обаче се правя, че не забелязвам. Бебокът се бори с татко си през корема и е на път да го надвие. Баси как рита това диване!
 А количка мисля да купувам след раждането. И без това няма да хукна да го извеждам още първите седмици.

# 136
Аз толкова много да си харесвам тази http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/popup_image.php/pID/4471.
Много е широко на гръбчето.Маневрена е ,много дълга идва и широка пак за асансьора,какво ще правя вече лудвам.А ако не се съобразя с това ,сама няма как да взема бебето и багажа и да я сгъвам ,за да влезне .Направо не знам .Ин все пак ако някой има отзиви за нея да сподели,може и да не е толкова добра колкото ми изглежда.Веси,права си ,че е испанск
[/quote]
Маруся аз само хубави мнения съм чула за JANE ,но това за асансьора е проблем,то нали знаеш не можеш да бъдеш сигурна в едно нещо докато не го пробваш
Дърта маймуна за какви омекотители за ъгли имаш предвид?

пак не ми се получи цитата  Rolling Eyes

# 137
Дърта маймуна за какви омекотители за ъгли имаш предвид?

пак не ми се получи цитата  Rolling Eyes

Ей такива примерно
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=77_169&products_id=586

Голяма грозотия е с тях, но без тях е страшна работа  Laughing

А за цитатите, режеш началото на таговете и за това не ти излиза както трябва  Peace

# 138
rusana, mutsy съм виждала в Хиполенд в София. Можеш да провериш в пловдивския или пък във Вис Виталис. Внасят ги Ивентас - същата фирма, която внася Авент, Фил и Тедс и разни други. Вариант е да им се обадиш и да ги питаш къде в Пловдив можеш да видиш модели.

Аз пък току-що се връщам от магазина на Чиполино. Видях три нови модела и почти избрахме с мъжа ми - Перфекта. Има кош за кола + още един кош, който се "върти", термочувалче, поставка за чашка и за бебето и за майката и готина раница. Цената е около 400 лева. Има я в червено (моя избор, според мен става за момче), зелено и синьо. Материята според мен е ок.

Иначе видях сглобени още Лумина - доста интересна в много хубав тъмно лилав цвят. Странна конструкция, но много малък кош за багаж. Иначе един кош както при Скейт на Пег Перего. Последния модел беше Футура - триколка, но не съм очарована от нея.

Чакат още 2-3 модела, както и кошари. Джема ще бъде с нова цена - 730 лв  Shocked

И така, голяма краста са ми и на мен количките. Но за себе си съм решила, че много пари няма да дам.

Хубава вечер, момичета!

# 139
  • София
 А, точно нещо такова имам предвид. Щото не съм любител на непрекъснатото тичане след щъкащи бебета, пък и съм вече човек на възраст, не ми прилича. Grinning А предпазителите за контакти са просто задължителни, защото почти нямам приятел, чието бебе да не се е правило на електротехник.

# 140
Ние днес  с таткото се забихме случайно в един магазин за колички, гледахме половин час като пълни идиоти, просто и двамата  не можем и не можем да преценим коя е по-добра, какво да гледаме и т.н. Докато не видяхме Uno на Peg Perego. Хареса ми много, че е от по-качествените марки, абсолютно универсална, няма смяна на кошове, комбинирана зимно-лятна е, ако е толкова здрава, колкото обещават за марката и, би трябвало да си издържи и 2 години, т.е. да не се налага да  купуваме друга. Освен това дръжката се премята, сгъва се до много компактен размер и е 10 кг. Мисля, че толкова предимства ми стигат да си я харесам много. Цената ме устройва  до толкова, че за 780 лв получавам цяла количка, а не започвам тепърва да ъпгрейдвам с кошове. Единствено трябва да намеря някой с опит, който да я е ползвал и  да ми я похвали Simple Smile
И въпрос за тези, които не са с отделен кош - тази беше леко повдигната откъм главата, в най-горната част, но консултанткаата каза, че бебето се слага малко по-надолу на съвсем равното. А по принцип за съвсем новородено добре ли е да го подсигурявам с още нещо в такъв тип количка - порт бебе например?

# 141
Вчера забелязах, че ми се е появила кафеникавата лента под пъпа, но не знам дали й е време или е рано  Thinking . Вие имате ли вече? Аз малко се притеснявам, защото пиех едно лекарство подтискащо производството на пролактин и го спрях. Паралелно с това ми се появи лентата. Затова се чудя време ли й е или е подранила в следствие спирането на лекарството?

# 142
Здравейте Grinning
Аз се появявам след обширно проучване и сравняване на Зуум-а и Фил&Тедс.
Зуум-а е 18кг. Ф&Т 11!
Предната седалка на Зуум-а има носност 15кг, Ф&Т 25!
Цената е еднаква.
Вида на зуум-а е по-добър, но Ф&Т ще е по-практичния вариант.
Аз обичам триколки с ръчна спирачка, които можеш да буташ с една ръка, а с другата си пиеш кафето и зяпаш витрини или телефонираш. Като порасне голямото махаш втората седалка и си я ползваш като количка за 1 дете.
Не е удачна "фурната" за новородено, но за разходки около къщата ще ползвам Куини-то, а дреби ще си кара моторчето.
Изненадана съм от откритието си. Бях твърдо против Фил&Тедс, а сега не мога да се дочакам да си я купя. Ще идем да ги видим на живо тази седмица. Чудя се между SP 2007 и Dash 2008, която била с по-широки седалки. Имат и Vibe, но не ми харесва като дизайн. Аз харесвам теренни колички. За паркове, зоо и така. Само да се окопитя след раждането ще си купя годишен абонамент за зоо-то, че малкия батко трябва да го забавлявам и него.

Радвам се, че Даниелка е добре.

Слалома е 11кг. и всички го обичат, лек и маневрен е, според каквото съм чула.
Муци е 20кг например.
Чао от мен, малчо пак е гладен- ламя голяма!

# 143
Това за ъглите е супер,ние вкъщи имаме много и тъкмо мислех как ще го пазим,а то виж какви хубави неща имало,кой да ти знае  Grinning
И аз искам да видя новите  модели на чиполино,дали ги има в сайта им?
  bouquet  heli_heli ,ще проверя
Какво мислите за козметиката Бюбхен - дали е толкова качествена колкото я хвалят?Вие на каква козметика сте се спряли?
Аз нямам такава лента , а тя какво значи ?
Nagainа,аз си мисля, че трябва да има нещо под новороденото, за да му е по равно знам ли,иначе и аз съм се спряла на пег перего

# 144
Вчера забелязах, че ми се е появила кафеникавата лента под пъпа, но не знам дали й е време или е рано  Thinking . Вие имате ли вече? Аз малко се притеснявам, защото пиех едно лекарство подтискащо производството на пролактин и го спрях. Паралелно с това ми се появи лентата. Затова се чудя време ли й е или е подранила в следствие спирането на лекарството?

Аз имам от месец почти, когато едвааам си личеше. Сега пак е видима, но не е силно. Аз не знам дали тя се влияе от пролактина, или не, може би има логика, той нали се подтиска от прогестерона до края на бременността, може и случайност да е, но и да не е - не виждам какво те притеснява. Не е подранила, във всеки случай.

# 145
Ако питате за кафявата линия на корема, аз я имам откакто съм бременна Laughing В момента даже са две, ама след раждането изчезвали Rolling Eyes
Друго, което забелязах, е че самият ми пъп е станал един такъв....черен, все едно че е мръсен, ама не е Laughing Някой друг като мен има ли и знае ли защо е така? newsm78

# 146
И моя пъп изглежда мръсен  Crazy . Чека сън, че такава лента се появява под пъпа, пък аз я имам и под и над  Rolling Eyes .

Nagaina, притеснявам се, защото лекарството, което пиех не е толкова безобидно  Sad . Вярно е, че го спрях по препоръка на ендокриноложката си, но пак си се притеснявам Confused .

# 147
Вие пък - мръсен бил пъпа, ами нали линията минава през него, и той участва в увеличената пигментация, нормално да е тъмен и той  Laughing

Инкогнито, а това лекарство не ти ли е предписано от АГ? Т.е. не е ли с някаква цел за бременността. Аз нямам представа какво си пила и защо и дали е вредно, просто да те успокоя, че специално линията няма какво да я мислиш, ама за лекарството не знам ..лекарите ще кажат.

# 148
Аз такава линия имам от скоро, над пъпа е  newsm78 Не се бях замисляла, знам че на бременните се появява, но каква е причината  Embarassed незнам  Embarassed Та на какво се дължи?

# 149
Странна работа, но аз тази лента съм я имала винаги. Сега е по тъмна. А моето пъпче също е черно и все едно е мръсно, а не е  Wink
За количка не съм мислила още. Ако сте ми чели последния пост съм на вълна ремонт и ще скачам до небето ако е готов преди да се роди бебка. Със сигурност ще купим след като се роди, ние живеем на такова място, че в началото е абсурд да ни трябва. Ни улици има, ни чудесии. От дома в столчето за колата и на консултация и после обратно. За козметика и аз днес четох и се чудех.
sia, благодаря и аз много му се радвам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт