"Новата година с коремчета празнуваме, а следващата МАРТенчета ще целуваме"

• 14 440
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
Дано с Даниелка всичко да е наред и да се оправи по-скоро  Hug
Искам да изкрещя КИСЕЛИНИИИИИИИИИИ   #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това било много гадноооооооооооооо  #Cussing out
Лека вечер на всички  и до скоро......

# 106
Честита нова година и от мен! С пожелания за много здраве, любов и сладки бебенца за всички ни след 2-3 месеца   ylinfant

Днес се прибрахме от Плевен. Пътуването мина спокойно. Едва успях да изчета всичко. От баницата на Слънцето ми се паднаха пари.
Честито на Танчето   bouquet Да и е жива и здрава Биляна и много да ги радва  Hug
Даниелка, стискам палци всичко да е наред, бебето да почака още малко и скоро да си си вкъщи.  Hug
Бях спряла парното вкъщи и няма да ви казвам за 8 дни колко е изстинал апартамента. Дано не се разболея сега. Пуснах вече една пералня, но имам още багаж за разопаковане. Свеки ни подари 2 сервиза чинии, от тези бяло-черните, та заредих и миялната да ги измие. Добре, че мама е минала да ни изчисти и измие прозорците.
Хайде лека вечер от мен, че отивам да до оправям, да се къпя и да лягам.

# 107
За много години мили настоящи и бъдещи мами! Живи ,здрави и много щастливи да сте Laughing Така хубаво ми стана като прочетох,че вече си имаме малка девойка в компанията. Слънце и на мен ако може розова панделка, вече е почти сигурно ,че е девойка и нашето бебче. От многото пиратки милото направо ме побърка,с часове болезнено ме риташе след фоерверките. Ние празнувахме във весела компания с много деца и беше хем забавно, хем пълно с крясъци и писъци, плач и смях....пълна програма. Желая ви спокойни и усмихнати дни и още малко остава Hug

# 108
Честита Нова Година 2009-та на всички! Много здраве,щастие и късмет Ви желая:)

# 109
И на мен много ми харесва Пег-Перегото...но, едва ли бихме дали толкова пари за количка Tired.Смятам че количката трябва да има кош за новородено,тъй като е по-удобно за него, а вече като почне да сяда може да се смени със другия кош.Братовчедка ми, която роди февруари, 5 месеца бяха със зимния кош, значи някъде до към юли месец, след това смени със летния.Аз също се двуомя за количка-засега с таткото сме се спрели на Бертони Карера-много е маневрена, лека(11 кг) и смятам че ще е удобна.Това което не ми харесва, е не дотам хубавата тапицерия и това, че за да сгънеш количката трябва да махнеш кошовете....незнам, може би има и други колички, които са по същия начин newsm78 .За тези пари ми предлагат и Chicco Duo For Me, обаче няма кош за новородено...а никак не ми се нрави идеята това бебе да го возя в коша за колата...за какво да го ограничавам.Иначе летния вариант е супер.

# 110
marussia, и аз се чудех между същите модели и в крайна сметка купихме Куини-то-по-леко е от останалите,а и ми се стори доста широко.Взехме и кош за новородено, мисля,че в началото на бебо ще му е по-уютно

# 111
marussia, и аз се чудех между същите модели и в крайна сметка купихме Куини-то-по-леко е от останалите,а и ми се стори доста широко.Взехме и кош за новородено, мисля,че в началото на бебо ще му е по-уютно
има ли седалката легнало положение и какво включва като аксесоари,в смисъл всичко отделно ли сте купвали или си беше в цената?Че и ние сме се насочили към този модел

# 112
И аз смятам да ходя да ги видя и да сравнявам ,ама не са и в един магазин ,но както и да е.Куинито не знам дали е мек гърба и дали е достатъчно широк гърба също се гледа.Нашата първа количка Chicco C1 TRio се оказа с много тесен гръб.
При нас има и нещо друго ,че трябва да се съобразявам с асансьора ,много е тесен,а повечето колички са  доста широки!

Иначе при Куини всичко е отделно,единствено това което ви пуснах да видите е някаква промоция и е направено в комплект,явно от магазина.
При Пег перегото всичко влиза в цената,отделно се купува чадърче .
На куини точно кой модел взехте спиди или бъза с четири колела.

# 113
 Абе май в крайна сметка количката се избира индивидуално защото всеки има някакви съобръжения.За някой трябва да е тясна друг широка.Но от всичко което съм чула и най вече от собствен опит стигнах до извода че количката трябва да е лека.Това е май основното за всички колички,а всичко останало всеки трябва да си реши според нуждите. Wink

# 114
Ех, тез количкиии  Mr. Green

На мен вече ми попремина мерака, защото си имам вече две за беба и се надявам този път да не купувам още  Crazy

Скейта наистина е хубава, но е тежичка  Rolling Eyes

От тези, които обсъждате на мен най-ми харесва Куини Спийди  Peace

Белла, ти разгледа ли моделите на Мадъркеър и Премама. Те имат добри варианти. Но мисля, че са без кош за новородено  Rolling Eyes
Но честно казано, аз бих прежалила коша, но да си взема количка която ще ми е удобна в летен вариант. Все пак коша се ползва о/о 5мес, през останалото време ще бутах летния вариант.
Бертонито не са колички повярвай. Крадат само моделите, за да ги издокарат на външен вид, но на практка много съществени неща им куцат. Лошата тапицерия не е малко. Особено лятото бебо ще зарви, ако не е малко от малко по-хубава. Това сгъване с махането на кошовете също е много неудобно и заема супер много място  Rolling Eyes
И Чико фор ми не ми заслужава. Мнооого дървен модел. Колелата са му отврат, сенника също. Цялта конструкция на количката е доста паянтова и започва да скърца много бързо. Като минава покрай теб всичко дрънчи на пластмаса  ooooh! Абе много се изложиха Чико с новите модели  Tired

# 115
От Chicco-то се отказах,защото гаранцията им е само 6мес, Jane-беше много тежка, Quinny Speedi беше на оферта 860лв. с кош за новородено, 2 дъждобрана /за коша и за летния вариант/, одеалце, комарник. Столчето за кола беше 120лв. и включва и навес против слунце. Мога да ви кажа магазина,но не знам дали са още на оферта. Иначе наистина ми се видя доста широчка и че на бебо ще му е добре вътре.

# 116
Аз досега надничах из чешки потребителски мнения и останах Shocked. Зуум-а е оплют като неудобен, всъщност всички тандеми били трагедия... Карат със Зуум-а 6-7 мес., после взимат близнашка спортна. Ами браво! ooooh!
Може пък да съм попаднала на мненията на глезли, кой знае. На някои хора не можеш да угодиш. Без количка обаче не става. Така или иначе ще трябва нещо да избера.
Във всички тандеми които съм видяла децата са буквално завряни едно в друго. Освен това седалките  са само по посока на движение, а аз държа да виждам малкото през цялото време.
Хубави отзиви видях за Джейн - тесен по мое виждане ( не като ширина, а за краченцата на задното дете)
http://www.babydracek.com/zbozi/1550-trojkolka-pro-dvojcata-jane … owertwin-pro-2008

и Пег Перего- дизайна според мен е отчайващ
http://www.malvik.cz/Kocarky/kocarky-pro-dvojcata/Kocarek-Duette-SW-08

Фил&Тедс ме ужасяват от теснотия, но пък са много популярни. Rolling Eyes
http://www.babydracek.com/zbozi/106--akce-kocarek-phil---teds-sp … -pridavnym-luzkem
Грако имат кофти колеленца
http://www.detskydum.cz/detail/graco-quattro-duo-700601/
От всичко разгледано най-много си харесвам Зуум-а.
http://www.kocarky.cz/kocarek-abc-design-zoom.html
Тази е също добра, но за големички.
http://www.detskydum.cz/detail/abc-design-3w-twin-air-93001/

Хайде мамита,  давайте идеи!  bouquet
На 20.01. в Бърно  ще има панаир на близнашки и тандем колички. Дано мъжа ми да склони да ме закара, че мен толкоз далече ме е страх Embarassed.
Веси, ти по изложения ли ходиш, че си така наясно?

# 117
Добро утро,  Hug
Ние също сме на тема колички  Laughing Засега сме се спрели на Бертони-Вектор с кош за новородено, излиза към 350лв. На външен вид добре изглежда, синия вариант е супер, нали чакаме мъж, пък и цената е ок. (не че нямаме възможност да си позволим и количка от 1000 лв., но за мен е малко безмислено да се дават толкова пари за глезотии, които ще ти вършат работа само две години). Само дано излезне здрава  Mr. Green
Сестра ми си отгледа детето с количка Бертони и е още здрава, (въпреки всички коментари че Бертони са много зле, може и всичко да си е до късмет, де), даже ми я предлагаше да я ползвам, но е само летен вариант, няма зимен кош. Пък и ние си решихме, всичко за бебчо да ни е новичко.

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 07:30 от cvetka-koketka

# 118
здравейте мамчета
сега успявам да се включа.
Надявам се всички да сте ок  Hug
Нова година празнувахме с кумувете, та мъжлето пиина и аз си го докарах. Ама беше шаш и паника- не съм карала отдавна, пък неговата кола никога, ама за да избегнеб разправии с полицай, пък и не ни се оставаше при кумувете да спим.
Абаче моя милост се разболя и вчера цял ден си пазих леглото. А се бях притеснила- вдигх температура бързо и коремчето ми беще много топло. На всичкото отгоре пих половин парацетамол и после на два пъти след ходене до двете нули имах капчици кръв. Шаш и паника, но не ходих на лекар. А малката се беше кротнала и само я търсех къде е. Но за щастие сме ок сега.
Аз пък съм на тема работа- като лудите. Даже си я нося вкъщи, днес и утре ще поработа, та да може на 5 и 6 да покажа на новото момиче как се работи и аз да си почивам.
Иначе и количка сме избрали и легло и ваничка (само това ни остана) и може другата седмица да идем да си ги вземем.
Някакви новини от Даниелка и Танчето
От нас двете - хубава почивка

# 119
Здравейте мамчета!Да се отчета вчера бях на преглед и вече сме 1800 кг  Simple Smile
Киселини и мен ме мъчат става цяла седмица -настина е ужасно ,но вчера док ми изсписа стопацид и да ви кажа честно вече се усеща ефекта.
Лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт