Януарчетата 2008 ще посрещнат първата си Нова Година

• 11 296
  • 276
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Здравейте...  Hug
Нямам време да ви чета, че очите ми се затварят...
Ние днес бяхме цял следобед на "Витоша" с децата (е, без бебето де)...
Направо са каталясали милите, а аз съм като разнебитена...  Tired
Приспах малкото и направо си лягам...
Само отивам в другата тема да честитя рождените дни и изчезвам...
Утре ще се "чуем"...
  Wink

# 257
Здравейте !

Честита Нова Година !

Не съм писала от миналата година , не остана никакво време за компютъра . Имахме си много гости и си изкарахме супер .Ходихме и ние на пързалка .Теди много се кефи с новата си шейна . Даже и проходи и направихме прощъпулник. Сега любимото и занимание е да обикаля из стаите , а като стане време за ядене е голям зор ,защото не стои в стола за хранене и се храним ходейки . 

Честито на всички пораснали януарчета ! Да са ни живи и здрави !

П.П. И понеже не съм писала отдавна още наваксвам с четенето  smile3529

# 258
Мили момичета, срдечно благодаря за пожеланията!
Не съм писала от цяла вечност, но откакто съм на  работа (почти три месеца) съвсем не ми остава време....
Прегръщам ви, поздрави на всички прекрасни рожденици-януарчета и много късмет през новата година.

А ето и снимка от нашата торта
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9797638

# 259
 ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!здр момичета и аз несам писала отдавна все неми остава време аи имах проблем с нета и после влизането ми в форума трябваше дасе регистрирам наново и само ви чета докато се наканя да пиша Честито на всички рожденници! и ако обичате не ме изключвайте от списъка ще гледам да бъда по редовна когато имам време ще пиша  лека вечер на всички smile3524

# 260
  • Карлово
Добро утро!
Ама какви красиви торти сте показали!
Успешно начало на новата работна година на работещите!
Аз отивам да мързелувам. Мартина си е вкъщи още една седмица и ще използвам да забавлява тя Ангел. Днес ще довърша колажа и ще го постна.
Хубав ден на всички!

# 261
  • Бургас
микки, благодаря за пожеланията. Аз вече половин час се настройвам да работя, но без успех... ще чакам да ми дойде музата (или началничката Rolling Eyes)

Момичета, благодаря за комплиментите от името на Ксю, въобще не очаквах Hug Ира, след години, живот и здраве, ще ти напомня Wink

stelt77, направо не можах да спя снощи, след като прочетох листовките Shocked. А какви са последствията, ако не се сложи тая ваксина?

Меги, микки, juju1 страхотни зимни снимки!
Снимките от рождените дни също са супер сладки!!!

# 262
Добро утро!

Успешна година на всичките ни трудолюбки и от мен! Hug

За мен пък мързелуването свърши, от днес сме само двете с Дарена.
Момчето ми е на ясла и усещам как ще ми виси по цел ден на крачола Rolling Eyes
С две малки деца е по-скоро много хубаво, отколкото много трудно Grinning

# 263
  • Пловдив
Добро утро!

Влизам набързо, защото видях, че наред с малките рожденници имаме и голяма рожденничка  Grinning

Честит Рожден Ден, Евито!   bouquet
Пожелавам ти много здраве и семейно щастие. И малка сладка сестричка за компания на Мърко  Grinning

# 264
Ооо, аз този месец не гледам големите, щото си имаме малки рожденици Simple Smile

Мила Ели, честит рожден ден! Hug
Да си здрава и само хубавинки да те споходят тази година! Heart Eyes
Пожеланието за сестричка го продължавам и аз! Grinning

# 265
  • Варна
Момичета, камък ми падна от сърцето. Мъжа ми чака цяла вечер пред яслата, беше първи в списъка. Аз не можах да спя от притеснение, но в крайна сметка успешно заработила системата, и подадохме за яслата. Отдавна не ми е било толкова напрегнато  Tired
И аз пратих Мони на градина, да видим как ще се забавляваме с Магито  Grinning

Честит рожден ден Ели   bouquet

# 266
  • Пловдив
Алекс, радвам се, че сте успяли с яслата.

Гледам и Алекс и Фил и Микки, и Зимна - много успешно успявате да ни убедите, че две се гледат доста по-лесно от едно  Grinning
И като останете сами с малкото се чудите какво да го правите  Wink  Laughing

# 267
Еви,честит рожден ден.Пожелавам ти здраве,щастие и всичко,което си пожелаеш да ти се сбъдне.

Алекс,браво на вас,че сте успели с яслата.Мони и Маги много са пораснали.

Много хубави торти и снимки от рожденните дни.

И аз мен мързелуването свърши.А колко ми беше хубаво всички да сме си вкъщи.

# 268
  • на плажа

stelt77, направо не можах да спя снощи, след като прочетох листовките Shocked. А какви са последствията, ако не се сложи тая ваксина?
 Не съм Стелт, но ще ти отговоря - никакви.  Това е ваксина против шарка и заушка - заболявания, които обикновено не се лекуват, а се оставят да отшумят сами и при преболедуване се получава доживотен имунитет.Окачествяват като "детски болести" и е добре да се изкарат в детска възраст. Не са страшни и се срещат често. Ваксината не предпазва - за това можеш да откриеш много случаи в нета, а и дори това лято се шумеше много за бум на заушка. Мой приятел я изкара със всички екстри, а е ваксиниран 2 пъти. Аз също не бих я сложила, но ако питаш за други последици - има административни, защото това е една от задължителните ваксини.

# 269
Добро утро мили дами  Hug

Фил, Ирка, Стелт - благодаря ви за милото внимание  Hug Hug Hug интересно ми е с вас и наистина опитвам да съм по често тук, но като ме подхванат задачите и просто нямам сили. Не се оплаквам - сама съм си го избрала. Тайничко (много тайничко, и на никого не казвам) завиждам благородно на мамите които си гледат децата дълго време. Аз обаче не съм от тях. Прекрасно е да съм с детето си. Но вече стигнал до някъде е трудно да спреш. както и да е.

Ханна, м ила може би ти си бременната, но още не знаеш? Simple Smile пожелавам ти го от сърце, когато го искаш да се случи.

Ваксините...както се знае голям рисърч правя преди каквото и да захвана. Та така, за ваксините четох много, консултирах се с много хора чието медицинско мнение и образование уважавам. Реших че ще слагам ваксини по алтернативна програма и ще ги чистя с хомеопатия. Хомеоптаката ми ме подкрепи, педиатърката ми също и сега съм доста по спокойна. А преди не бях.

Както сте казвали и преди това не е тема за ваксините. Споделям това до което аз стигнах, защото наистина е свързано със страшно много труд (време) в четенето и сравняване и е възможно да помогне на някоя мама. Фил, мислех си за теб докато го пиша.

Не са типични за мен толкова дълги постове. Сори.

Благодаря ви момичета че ви има и се грижите винаги да имаме хубава и миличка тема.  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт