Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-24)

• 14 822
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро  Coffee
ZuzyM е това е супер, може като се постопли да отида да видя какви са там условията. А с рецитирането мен това много ме съмнява с Малинка, това дете не иска да говори- знае само тата, баба, айде, дай, мам, ам- ам и само се ядосва като не мога да я разбера какво иска да ми каже...а като гледам нейните връстници вече могат да казват основни думички. И с гърнето е обречена работа, в момента в който я вдигна и тя върши работата в памперса, а гърнето го носи пред свършен факт  Crossing Arms Айде чао за сега - ще ходим да се приготвяме за излизане, че навън времето е разкошно Sunglasses
Лек и усмихнат ден на всички   bouquet

# 181
Съобщението, което всеки възрастен трябва да прочете, защото децата наблюдават и правят това, което ти правиш, а не това, което казваш.

Когато мислеше, че не те гледам, аз видях, че закачи първата ми картина на хладилника и веднага поисках да нарисувам друга.

Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как нахрани изгубено коте и научих, че е добре си мил с животните.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как направи любимата ми торта за мен и научих, че малките неща могат да бъдат най-специалните неща в живота.
Когато мислеше, че не те гледам, аз чух как каза една молитва и аз знаех, че някъде има Бог, с когото винаги мога да говоря и се научих да вярвам в Господ.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как приготви храна и я занесе на приятел, който беше болен и научих, че ние всички трябва да помагаме грижейки се един за друг.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как отдели от времето и парите си, за да помогнеш на хора, които нямат нищо и научих, че тези които имат нещо трябва да дават на тези, които нямат.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как се грижиш за нашата къща и всеки в нея и научих, че трябва да се грижим за това, което ни е дадено.

Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как се справяш с отговорностите си, дори когато не се чувстваш добре и научих, че би трябвало да бъда отговорен когато порастна.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях сълзите в очите ти и научих, че понякога биваш наранен, но няма нищо страшно в това да поплачеш дори.
Когато мислеше, че не те гледам, аз видях как се безпокоиш и исках да бъда всичко онова, което бих могъл да съм.
Когато мислеше, че не те гледам, аз научих най-много от уроците на живота, които трябва да знам, за да бъда един добър и творчески човек, когато порастна.

Когато мислеше, че не те гледам, аз те погледнах и исках да ти кажа “Благодаря!” за всички онези неща, които видях, когато ти си мислеше, че не те гледам.
Изпращам това на всички онези хора, които зная, че правят толкова много за другите като си мислят, че никой не ги вижда.
Всеки от нас, родител, дядо и баба, роднина или приятел оказва влияние в живота на едно дете. Днес казах една молитва за теб. Как ще докоснеш нечий живот днес? Просто насочи някой към това, за да го прочете и може би ще ги накараш поне да помислят за тяхното въздействие върху другите.

# 182
Здравейте , мами Simple Smile))
Лек и усмихнат ден на всички ... днес има слънцее   newsm44

# 183
Bubeto*, loritka, благодаря ви добре сме. Онзи ден беше доста силен вятъра, но по на юг е било по-страшно.

Bubeto*, това с послушанието след 2-рата годинка...хмм, не съм много съгласна. Моята Ема беше едно много добричко, послушно и разбрано детенце. Но от около месец (2г. и 4м.), сякаш се всели едно малко дяволче в нея. Както казва една приятелка..." не можеше да продължава това, толкова кротко и добро дете да имаш" Joy Сега е една малка калпазанка, всичко е "НЕ", с крясъци и сочене с пръст като се кара. Crazy ooooh!

Изчезвам, че малката ме дърпа да играем с топка. Simple Smile

Зузи, мерси за загрижеността! Hug

Този пост го пиша от снощи, хайде по-късничко ще намина пак да ви видя какви ги вършите! Wink

# 184
Как ви се отрази разходката днес момичета?На нас добре.Момичетата от Младост и Медковец ако искат да се обадят когато излизаме да ги търсим по някакъв начин и да ги взимаме с нас.

# 185
Буба_85, много е хубаво това което си постнала по-горе! Peace

Моята маймунка заспа чак в 16ч., след малко ще я будя, 1ч. й стига, че довечера ще ме направи луда.

# 186
  • Бургас
 Мерси за поздравите за Тамара, момичета, ще и кажа, хихи! Зузка, много блага кошница! Laughing bowuu
PeaceБубе, много е хубаво това по- горе, наистина!
Ронка, леле, не ти е лесно! Викай и на всичко окей.. Laughing Laughing Laughing, трябва да и станеш приятелка! И мене ме чака същото..
Мамчета, кажете къде се продават столчета за хранене и колко струват? Гледах днес в магазин близо до Здравната каса, но са скъпи. Иначе много ми харесва този магазин! Има всичко! Само човек да има пари!
Лека вечер!

# 187
Муциту , виждала съм в магазинчето срещу поликлиниката и беше около 60 лв  Thinking, а и разбрах за някаква борса в гр. Мездра... Предполага се , че ще е по - евтинко Wink

# 188

Ронка, леле, не ти е лесно! Викай и на всичко окей.. Laughing Laughing Laughing, трябва да и станеш приятелка! И мене ме чака същото..
Оооо Муци, ако казвам на всичко ДА, то къде ще му излезе края?! #Crazy Това означава, че ще яде само шоколад(принципно яде почти всичко и в добри количества, но има ли шоколад всичко остава на заден план), че ще си ляга посред нощта, и че досега поне няколко пъти да си е счупила главата от стъклената маса! Joy И това са само няколко неща за които се сещам на прима виста. Съгласна съм, че трябва да съм й приятелка, в същото време да има някакъв респект, но пък и да не я пречупвам, за да не стане затворена в себе си личност! Уффф много сложно ми се струва всичко това. Имам си една книжка на Додсън под ръка, та попрочитам доста полезни неща там. Горещо я препоръчвам! Peace

За столчета немога да ти кажа къде да търсиш. Ние купихме на Ема столче на ТСМ(не е скъпо), което така и не използвахме, защото майка ми и баща ми купиха на Чико. Много съм доволна от него. След няколко месеца ще го използва племенника ми, живот и здраве. ТСМ-ското е много хубаво, но е за по-големи дечица, които седят стабилно. Гледай да е стабилно, колелцата също са голямо удобство. Успех!

# 189
Днес се къпахме заедно с Валя в банята. Голям купон падна. Нямам снимки, но и да имах, нямаше да ги покажа.  Blush

# 190
  • Бургас
Ронка Joy Joy Joyпогрешно си ме разбрала, не да изпълняваш всичко квот иска, бре..а да и викаш само да, да, добре, съгласявай се с нея, викай и ок, по- късно, тя ще забрави какво е искала..изпитано е от една приятелка Joy
Мерси за инфото за столчето! А няма ли на Додсън нещо в електронен вариант?
 Бейби, Тамбето се хваща за мен като удавник за сламка, като сме в банята двете. Шубето е голем страх. Кат ме докопа за косата, то са викове в банята от мен, от нея рев..Simple Smile)Пуска си ноктите в действие..инак си е купон, да..
Monabalona, мерсииии Hug, ще отида!!

# 191
Муци, явно си е до дете. Защото моето иска всичко веднага и на момента...и най-важното не забравя! ooooh!

Ето от тук можеш да изтеглиш книгата в електронен вариант
http://www.izvorite.com/downloud/downloud6.htm
Пишеш името на автора или заглавието, които са: Изкуството да бъдеш родител на Д-р Фицхю Додсън.

# 192
  • Бургас
Ооо, тенкс, Ронка! Ето ти на тебе това:
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%E3%F0%EE%F4
" Спиралата на еволюцията"
Според моя приятелка била много добра.

# 193
Мерси Муци, ще погледна сайта.
Ти защо не спиш по това време на нощта?
Аз си кукам пред ПЦ-то, а 2 не виждам вече. Заслушах се в един филм, и зачетох в разни темички във форума. Луда работа, хубавото е, че моето детенце спи до обяд та имам време и аз да се наспивам. Мислех да започвам с вкарването на някакъв режим, но ще го отложа за лятото. Тогава няма как, защото ще използваме сутрините за разходка, в жегите ще спи маймуната и привечер пак по парковете. А от септември ще е ученичка! CrazyЧак не ми се вярва. Rolling Eyes

Хайде лекичка!

# 194
Добро утро момичета,хайде на закуска

Общи условия

Активация на акаунт