?Въпроси всякакви?

• 1 876 984
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 020
  • на чист въздух
От Смолян съм и тези проблеми вече цяла седмица продължават.От както заваля големия сняг и Close Все не могат да смогнат да си оправят аварийте. И ако найстина е толкова скъпа тази платка cry се виждам да пера на ръка ,защото в скоро време няма да имам възможност да я оправя

# 1 021
Момичета, да знаете дали в някой друг град, освен София, има трамвай? Мерси предварително

# 1 022
Само в София има трамваи.

# 1 023
мерси. и аз така знам, ама сестра ми спори с мен Simple Smile

# 1 024
мерси. и аз така знам, ама сестра ми спори с мен Simple Smile
                                  Има тролеи. А и горното важи само за другите градове в Бг  Mr. Green,

# 1 025
Има готови планове за пускане на трамваи в Пловдив, а преди няколко години и кметът на Русе имаше такива въжделения.
Всичко е само на планова разработка но е споменавано в медийното пространство, може би затова сестра ти мисли че има и другаде.

# 1 026
  • Провинция
Бях пуснала тема,но нещо не я намирам.За това да питам и тук.Как да си направя алармата на Нокиа 6303 класик да ми "пее" по-тихо?

# 1 027
  • София
Бях пуснала тема,но нещо не я намирам.За това да питам и тук.Как да си направя алармата на Нокиа 6303 класик да ми "пее" по-тихо?

Погледни в настройките и после в настройки за тонове или нещо такова. Брат ми има такава, нокиа, но мога чак довечера да погледна и да ти кажа повече.

# 1 028
  • Провинция

Погледни в настройките и после в настройки за тонове или нещо такова. Брат ми има такава, нокиа, но мога чак довечера да погледна и да ти кажа повече.

Ще чакам стъпка по стъпка,понеже съм от няколко дни с нея

# 1 029
  • София
Добре около 7ч. ще пиша тук стъпка по стъпка  Grinning

# 1 030
  • София

Ще чакам стъпка по стъпка,понеже съм от няколко дни с нея

Здрасти Simple Smile Рових се из телефона на брат ми, но няма опция за намаляване на звука на алармата най- добре е да си смениш мелодията с някоя по тиха и по нежна Simple Smile това е яко се рових, но няма опция такава.

# 1 031
  • София
Чух "с половин ухо" по БТВ новините, че е разкрит  фалшив сайт за онлайн продажби на лекарства. Но не успях да открия инфо в нета. Може ли някой да напише, за какво става дума?

# 1 032
  • София
Чух "с половин ухо" по БТВ новините, че е разкрит  фалшив сайт за онлайн продажби на лекарства. Но не успях да открия инфо в нета. Може ли някой да напише, за какво става дума?

http://dnes.dir.bg/2010/02/19/news5907572.html

# 1 033
а някой знае ли как се "притъпява" горчив вкус...Трябва да давам известно време доста горчиво лекарство на малкия, обаче горчевината се усеща въпреки всичко-смесвах със сок, с мед и т.н.....

# 1 034
  • София
а някой знае ли как се "притъпява" горчив вкус...Трябва да давам известно време доста горчиво лекарство на малкия, обаче горчевината се усеща въпреки всичко-смесвах със сок, с мед и т.н.....
Има един лаф "горчиво, та чак сладко"! И аз така правех със синът ми - все гледах да смеся с нещо сладко, но се усещаше. Един ден просто го помолих да изпие лекарството и да се държи като голям мъж. В близост имам чаша с вода или сок, които спасяват положението, ако се налага, но се учудих с каква лекота пие горчиви неща (например клеева тинктура). С други думи, ако успееш да го погъделичкаш на мъжка чест и да мине номера... Не ти бях много полезна, успех и бързо оздравяване  Peace!

Общи условия

Активация на акаунт