?Въпроси всякакви?

• 1 868 901
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 990
Довечера ли сменят часа? С един час назад или напред?

# 3 991
Според скромните ми знания трябва да е It was built...
мерси  bouquet

часът го сменят другата седмица

# 3 992
  • Перник
Кабел от телефона към компютъра? Не съм пращала нищо през телефона, но ако влезеш през него в пощата си, дали ще можеш да ги прикачиш като файл и да ги партиш на някой мейл?

# 3 993
Според скромните ми знания трябва да е It was built...
мерси  bouquet

часът го сменят другата седмица
Благодаря. Тъкмо се вкарах "в джаза" преди малко, както някой спомена...

# 3 994
  • Mediterraneo
Довечера ли сменят часа? С един час назад или напред?

Би трябвало да е другата седмица, последната неделя на октомври е мисля  Thinking

Аз да попитам- важи ли още забраната в Метро да се влиза с деца? И задължително ли е да притежаваш карта на фирма, за да пазаруваш( последно съм ходила преди 2 години, простете невежеството ми)?

# 3 995
И двете условия отпаднаха Peace

# 3 996
Кабел от телефона към компютъра? Не съм пращала нищо през телефона, но ако влезеш през него в пощата си, дали ще можеш да ги прикачиш като файл и да ги партиш на някой мейл?

Благодаря ти, Надя. С пощата ги качих. Благодаря ти, отново.  Hug

# 3 997
  • Варна

Аз да попитам- важи ли още забраната в Метро да се влиза с деца? И задължително ли е да притежаваш карта на фирма, за да пазаруваш( последно съм ходила преди 2 години, простете невежеството ми)?

]Откога са отпаднали тези условия???
Във Варна допреди три-четири месеца се спазваха стриктно...

# 3 998
Коригирам се и се извинявам на Тарталета Peace
Само с карти се пазарува,но може с деца Peace

# 3 999
  • Mediterraneo
Може с деца последно, така ли  Laughing Едно бебе и една кака дали ще ги притеснят  newsm78 А карти не правят ли на входа някъде еднократни, нещо такова ми се върти из главата, че беше  Thinking За Метро Варна питам, че натам съм тръгнала уж.

# 4 000
  • В голямото море...Живот
Как да си настроя ХП ХОМЕ Едишън да се буутва от диска?
Нито Ф2,Ф10 и ДЕЛ сработват.

# 4 001
как се правеше номерът, когато искам да сложа линк в поста си  и самият линк да е с думи. оф, че го обясних... да изглежда ето така , а като цъкна на подчертаното, да се отваря страницата, която съм линкнала.

# 4 002
  • Перник
Пример Андрея

[урл=ttp://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs024.snc4/33580_164254773603273_133401303355287_438178_7440856_n.jpg]Андрея[/урл]
като вместо урл слагаш url

# 4 003
езкрайно много благодаря

# 4 004
  • Варна
Може с деца последно, така ли  Laughing Едно бебе и една кака дали ще ги притеснят  newsm78 А карти не правят ли на входа някъде еднократни, нещо такова ми се върти из главата, че беше  Thinking За Метро Варна питам, че натам съм тръгнала уж.

За Варна не може. Преди три-четири години пускаха и деца, но след един случай с дете ударено от мотокар, вече не правят компромиси. Виж за София или други градове не знам как е. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт