?Въпроси всякакви?

• 1 863 781
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 5 190
  • София
Лилянa, и на мен ми се случи няколко пъти това, което описваш. Много се бях ядосала и при 5-6-ия опит нещата сработиха от самосебе си  Mr. Green Нямам представа защо излиза това съобщение, но факт е, че при повече упоритост, в един момент спира да се появява  Wink (Може би си има и по-нормален начин да се разкара съобщението, но аз лично не съм го открила.)

# 5 191
Проблемът е именно във файловата ви система. Няма начин да запишете файл по-голям от 4GB ако ползвате FAT32. Трябва да преминете на NTFS за да постигнете желания резултат.

# 5 192
  • Italia
Лилянa, за да можеш да сваляш файлове, по-големи от 4 GB, диска, на който искаш да го запазиш трябва да е форматиран на NTFS, твоя сигурно е на FAT32. Трябва да знаеш, че едно ново форматиране ще затрие абсолютно всичко на диска, но можеш да провериш дали все пак нямаш и NTFS диск (в случай, че са разделени или имаш два или повече дискове) от Control Panel>Administrative tools>Disk Management

# 5 193
  • При хората, които обичам
Телефонът на щерката - Нокиа 7373,  даде фира. Два дни самоволно се рестартираше, после изгасна и няма пускане. Умря ли, какво стана...
Някой имал ли е такъв проблем, заслужава ли си да го нося на сервиз или да добавяме един непредвиден подарък за Коледа?

# 5 194
  • София
  В момента 9 рубли колко лева са?

# 5 195
44 - 45 sстотинки

# 5 196
  • София
Много ти благодаря!

# 5 197
Телефонът на щерката - Нокиа 7373,  даде фира. Два дни самоволно се рестартираше, после изгасна и няма пускане. Умря ли, какво стана...
Някой имал ли е такъв проблем, заслужава ли си да го нося на сервиз или да добавяме един непредвиден подарък за Коледа?

Ако е гаранционен, вижте какво може да се направи в сервиза.

# 5 198
  • Точно където трябва
Обикновено в сервиза казват "мокрили сте го и не поемаме гаранцията". Практика им е, имаше и предаване по ТВ за това. Или телефона се е сдухал 2 седмици след като е изтекла.

# 5 199
Извънгаранционен е, на 3 години.
Носила съм го на сервиз като гаранционен, на около 2 месеца, защото си загуби звука. Преинсталираха го и не сме имали никакъв проблем. Явно си е изживял живота.

Последна редакция: вт, 21 дек 2010, 19:55 от Де Ваня

# 5 200
  • Italia
Де Ваня, може фирмуеъра да се е скапал и да се оправи с флашване. Не мога да ти кажа точна цена, но е от порядъка на 15-20 лв (+/- 10 лв). Отиди до сервиза, няма как да стане от тук Simple Smile

# 5 201
Има ли възможност някъде да се гледа онлайн national geographic channel?

# 5 202
 Въпрос за фейсбук. Преди имаше опция за приятели- обновени лични статуси, обичах да ги преглеждам. Сега не я намирам.

# 5 203
  • Ямбол
vicimici, NikolForAll, много ви благодаря за разясненията. Най-вероятно ще оставя нещата така.

# 5 204
NikolForAll, благодаря. Ясно е, че няма да стане, без да изляза от нас. Исках само да ми дадете надежда Laughing

Общи условия

Активация на акаунт