?Въпроси всякакви?

• 1 877 037
  • 5 381
  •   3
Отговори
# 1 080
Благодаря ви. Срокът иначе е до края на март. Просто не ми се искаше да чакам по опашки. Преди ден, два минах и имаше няколко човека, но бях с детето, а с него ми е невъзможно да чакам.
Didranad, то всяка година има промяна. Данъкът се определя въз основа на данъчната оценка, а данъчната оценка се мени всяка година.
                               Аз го плащам през ипей и не чакам на опашки. Но пък трябва да ми дойде известието, за да знам колко парички е.
И аз за това си мислех и тъй като нямах известие (а си мислех, че просто по-късно ги разпращат) се чудех ако отида ще мога ли да платя. Ясно ми е вече, ще си чакам.

# 1 081
Благодаря ви. Срокът иначе е до края на март. Просто не ми се искаше да чакам по опашки. Преди ден, два минах и имаше няколко човека, но бях с детето, а с него ми е невъзможно да чакам.
Didranad, то всяка година има промяна. Данъкът се определя въз основа на данъчната оценка, а данъчната оценка се мени всяка година.
                               Аз го плащам през ипей и не чакам на опашки. Но пък трябва да ми дойде известието, за да знам колко парички е.
И аз за това си мислех и тъй като нямах известие (а си мислех, че просто по-късно ги разпращат) се чудех ако отида ще мога ли да платя. Ясно ми е вече, ще си чакам.
                                Сега проверих, миналата година средата на март ми е дошло известието  Peace.

# 1 082
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Не мога да намеря как да си проверя здравните осигуровки чрез Интернет-някакви идейки?

Ето: https://inetdec.nra.bg/pls/pub/home.html#/selectService:6,2,rep.HealthStatus.home
(от 1 февруари вече проверките се правят не в НОИ, а в НАП). Ако не сработи линка, отиваш на сайта на НАП, избираш електронни услуги -услуги със свободен достъп - и съответната справка за здравни осигуровки)  Wink

Определно не ства при мен...Казва ми за някаква грешка или нещо др.... и няма достъп

Пробвах линка и мисля, че знам какво те е възпряло. Първо излиза Certificate error, тъй като май другарите от НОИ не са си регистрирали нещото си за гарантиране на сигурност на сайта. Долу ти предлага три опции: да затвориш, да продължиш или да искаш информация. Натискаш средната опция Continue to this webpage и си вътре.   Peace

# 1 083
хехех,незнаех че има такава тема,но тъкмо навреме я откривам Heart Eyes
 Ако може някои да ми разясни за новите шофьорски книжки по специално....аз преминах курса успешно и сега трябва ли да чакам до края на март за да си подам документите за книжка,или мога да пусна сега бърза поръчка за 5 дни мисля,и да ми е валидна10г.?И дали ще има проблем ако си е от старите,а не с биометричните данни.Защото не ми се чака цял месец,поне да мога спокойно да водя детето до градина,затова бързам.

# 1 084
  • някъде ... тук ...
изкарали са график кое кога спира да се издава и кога започва с новите данни:
http://dnes.dir.bg/2010/02/26/news5948454.html
виж дали ще се вместиш Simple Smile

# 1 085
  • Перник
Здравейте Hug Мой близък има намерение да заминава да работи в чужбина, но има запор в/у част от заплатата. Също има и кредит, но запора не е заради него. Има ли вероятност да не го пуснат на границата?
Предварително благодаря.

# 1 086
  • Някъде в търсене ............
имам питане , някой знае ли кой е фотографа? Не мога да намеря името му, а на снимката е Хоаким Кортез ...

# 1 087
 Jean Baptiste Mondino   

от тук

# 1 088
  • Някъде в търсене ............
smile3525 много благодаря

# 1 089
Спешен въпрос -
Агенцията за финансово разузнаване все още ли е дирекция към ДАНС?

# 1 090
Спешен въпрос -
Не.
http://www.fia.minfin.bg/?cat=86

# 1 091
Спешен въпрос -
Не.
http://www.fia.minfin.bg/?cat=86

Гледах този сайт, но информацията ми се струва стара. Ето нещо от преди 6 месеца - От 2006 г. насам у нас има 25 присъди за пране на пари. 18 от тях са влезли в сила, заяви д-р Васил Киров, директор на Дирекцията за финансово разузнаване към ДАНС
http://www.econ.bg/news/article164071/dans_krizata_shte_dovede_d … u_praneto_na_pari

# 1 092
Даа, права си. Старо е инфото.
Мислех че АФР е различна от Дирекцията ФР към ДАНС Blush, но явно първата е закрита и е минала към ДАНС.
Дирекция ФР ДАНС

"С влизането от 1 януари 2008 г. на Закона за Държавна агенция „Национална сигурност” (ЗДАНС) е създаден модерен специализиран орган към Министерския съвет за изпълнение на политиката по защита на националната сигурност. Агенцията е конституирана в отговор на високите обществени очаквания за ефективност в борбата с корупцията и организираната престъпност и в съответствие с опита на съюзниците от НАТО и Европейския съюз.

В рамките на ДАНС са интегрирани четири специализирани структури: Национална служба "Сигурност", дирекция "Защита на средствата за връзка", структури на Служба "Сигурност – ВП и ВКР" и Агенцията за финансово разузнаване. "

# 1 093
  • София
Като заговорихте за ДАНС имам и аз един въпрос - имам познат от Египет, който е пребивал в България известно време и се налага да си тръгне, защото има писмо от ДАНС, в което се казва, че разполагат с информация, че същият този човек представлява  заплаха за националната сиурност и има забрана да посещава България за срок от пет години. Не искат да посочат каква е тази информация и го гонят от страната ни. Поне доколкото познавам човека, той не е терорист. Каква може да е тази информация?

# 1 094
...Каква може да е тази информация?
                                 Ако случайно той самият не се досеща, би трябвало въпросът ти да е как би могъл да попита. Аз лично отдавна се отказах от мисленето, че познавам достатъчно добре чужденци (а и българи).

Общи условия

Активация на акаунт