?Въпроси всякакви?

• 1 875 874
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Някой знае ли каква е процедурата по смяна на личен лекар?
Преди доста години го смених първия-ходих само до здравната каса в Стрелбище и казах,че съм недоволна от него/почти не идваше в работното си време и др./ и подадох молба за смяна.Отидох при новия вече личен лекар и се записах при него и той си придвижи нататък документите,само се записа в здравната ми книжка.
Да уточня,че не беше нито юни,нито декември смяната.
Имам и един въпрос-някой знае ли къде се РЕМОНТИРАТ ЧАДЪРИ?

# 1 396
  • София
Инка, върти ми се в главата, че съм виждала такава табелка някъде в района на Лъвов мост. Даже май беше един дядо на външна сергия на самата спирка - продава и ремонтира. Но определено е било отдавна, скоро не съм ходила в тази посока.

# 1 397
Намерих една тема в която има дадени адреси за поправка прегледай я .

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=413459.0

# 1 398
az iskam da popitam ako nqkoi znae kakvi sa cenite v detski sanitoriym v sandanski da mi pi6e
predvaritelno blagodarq  bouquet  bouquet Rolling Eyes Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 11:56 от mikovasvetla

# 1 399
Имам кожен стол.От месец насам скърца ужасно много.Не смея да се мръдна.Предполагам, че е от самия амортисьор.С какво мога да го смажа, за да спре да скърца?

# 1 400
Имам кожен стол.От месец насам скърца ужасно много.Не смея да се мръдна.Предполагам, че е от самия амортисьор.С какво мога да го смажа, за да спре да скърца?
                                  Не можах да си представя добре стола, но 1-2 капки олио или зехтин би трябвало да ти свършат работа.

# 1 401
И аз смятам като Одил
Така смазвам вратите вкъщи - в една капачка сипвам малко олио
и с клечка за уши намазвам скърцащия проблем

# 1 402
  • Варна
                                  Не можах да си представя добре стола, но 1-2 капки олио или зехтин би трябвало да ти свършат работа.

Машинното масло решава най-добре проблема. Хранителните мазнини се окисляват и с времето разяждат метала.

# 1 403
  • София

Машинното масло решава най-добре проблема. Хранителните мазнини се окисляват и с времето разяждат метала.

И не само  Peace С времето започва да мирише на гранясало. Знам от личен опит  Wink

# 1 404
Благодаря ви  Hug Ще пробвам с машинно масло Simple Smile

# 1 405
koi moge da mi kaje kak da proverqm odgovorite na zadaden v1pros ili trqbva da proverq vsi4ki stranici newsm78 newsm78 ooooh! ooooh!

# 1 406
  • Варна
koi moge da mi kaje kak da proverqm odgovorite na zadaden v1pros ili trqbva da proverq vsi4ki stranici newsm78 newsm78 ooooh! ooooh!

Ползвай търсачката. Peace

# 1 407
# 1 408
Търся една народна песен.Започва така:
"Похвали се мома Гергана
пред моми и момци на мегдана(х2).
"Аз съм си мома хубава..."

Ще съм благодарна, ако някой ми даде линк към нея.Може и само името й :}

# 1 409
Ето тук има една мома Гергана.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт