?Въпроси всякакви?

• 1 868 966
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 080
Горката Sad...ми аз съм до тук.
Отиди на лекар, но знам, че какъвто и мехур да има по тялото, от каквото и да е, не трябва да го пукаш сама.

# 4 081
На мен като ученичка ми бяха излезнали десетки такива отдолу на стъпалото, но не ме боляха, изобщо не ги усещах. От само себе си изчезнаха и аз не знам как.

# 4 082
На мен като ученичка ми бяха излезнали десетки такива отдолу на стъпалото, но не ме боляха, изобщо не ги усещах. От само себе си изчезнаха и аз не знам как.
Понякога по-дългото ходене по пясъка на морския бряг през лятото може да спомогне за изчезването. На гъбички също.
Ако си била на море, може и от това да е. Или просто тялото ти ги е изхвърлило като трески.

# 4 083
Не знам вече и аз... В четвъртък трябва да отида отново при кожната лекарка за повторна процедура.Ще видим тогава какво ще ми каже.

# 4 084
Понякога по-дългото ходене по пясъка на морския бряг през лятото може да спомогне за изчезването. На гъбички също.
Ако си била на море, може и от това да е. Или просто тялото ти ги е изхвърлило като трески.

Да, да, точно така. След морето ми изчезнаха  Peace

# 4 085
  • София
   На дъщерята ,като малка и чистих кокоши трън с мазолек, накисва си пръста, налагам ,спи  така три нощи. После се отвори една голяма дупка с много коренчета, като тресчици.Извадих ги с пинсета и повече не се появи, дупката постепенно се затвори, Беше и на палеца на дясната ръка и не можеше да пише от него!

# 4 086
  • В голямото море...Живот
Моят кокоши трън беше на крака, на меката част под пръстите - с месестата част на узрял домат и хлябна сода ми го излекува баба ми.

# 4 087
Не знам вече и аз... В четвъртък трябва да отида отново при кожната лекарка за повторна процедура.Ще видим тогава какво ще ми каже.

Задай и един по-важен за теб въпрос? Защо се появяват и какво можеш да направиш лично ти, за да не си добра почва за тях.
(иначе защо се появяват и на мен ми е интересно, не ми се рови в нета обаче Laughing)

# 4 088

Задай и един по-важен за теб въпрос? Защо се появяват и какво можеш да направиш лично ти, за да не си добра почва за тях.
(иначе защо се появяват и на мен ми е интересно, не ми се рови в нета обаче Laughing)
Питах аз - каза ми, че се появяват от вирус, нищо повече.

# 4 089

Питах аз - каза ми, че се появяват от вирус, нищо повече.

Сега четох - човешки папилома вирус Thinking Тия пък ме хвърлиха в тъча!

# 4 090
записвам се ,че много интересно тука Grinning

# 4 091
Може ли някой да ми помогне.Взех от приятелка камера за компютъра ,но инсталиращия диск го няма.Има ли откъде да си сваля някаква програма ,с която да инсталирам камерата.Бях чувала за такава програма,но не знам къде да търся и дали изобщо има такова нещо.

# 4 092
Може ли някой да ми помогне.Взех от приятелка камера за компютъра ,но инсталиращия диск го няма.Има ли откъде да си сваля някаква програма ,с която да инсталирам камерата.Бях чувала за такава програма,но не знам къде да търся и дали изобщо има такова нещо.

Някъде по камерата или по кутията трябва да пише модела. Или на кабела на камерата , на някои има лепенки. Виж кой е модела и го търси в гугъл.

# 4 093
Благодаря,оправих се с камерата.

# 4 094
http://www.mypyramid.gov/QandA/index.html
Момичета да сте чували за този сайт? Сега ми попадна във Фейс-а. Доколкото разбирам, става въпрос за някаква програма, но бих се радвала ако има по- запознати да споделят.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт