?Въпроси всякакви?

• 1 869 038
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 065
Отварям Замунда даже изтеглих Мики Маус

# 4 066
Здравейте!
Ако някой днес е гледал репортажа по станция нова за семейството с 2те дечица от село Вълчан Дол,ще се радвам да ми пише как се казваха родителите,за да изпратя каквото мога за дечицата.За съжаление не можах да изгледам репортажа и не разбрах дали дадоха по-подробна информация за тях.
Поздрави!

Успях да намеря имената на родителите в интернет от една статия на труд за тях.Бащата е Ангел майката Надя,Лили на 3г и Митко на 6г.
Кмет на селото Милена Иванова тел 030200/372,оказа се че има роднинска връзка с бащата Ангел според статията,която прочетох.
Давам тази информация на всички,които искат да помогнат
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=472953
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=544413
Хубав ден на всички!

# 4 067
Извинявам се предварително ако поста ми не е за тук,но не можах да се сетя къде да питам,ако може някой да ми помогне,става въпрос за профил в фейсбук,има ли възможност да не излизат на стената публикации от приятели,имах предвид като новини,офф как го обясних ама дано се намери някой да ме е разбрал newsm78

# 4 068
отстрани до нея има кръстче...
после избираш да не се показва и така.

Нещо такова беше.

# 4 069
Ми така го направих и от настройките махнах отбелязаното за разрешение да публикуват приятели,и пак излиза, да не би да е по друг начин рекох да питам
vicimici благодаря все пак

# 4 070
  • София
На стената ли не искаш да ти излизат или на хоумпейджа?

# 4 071
Извинявам се предварително ако поста ми не е за тук,но не можах да се сетя къде да питам,ако може някой да ми помогне,става въпрос за профил в фейсбук,има ли възможност да не излизат на стената публикации от приятели,имах предвид като новини,офф как го обясних ама дано се намери някой да ме е разбрал newsm78

Отстрани /дясно/ на стената има ОПЦИИ / настройки с различни функции +приятели и само ваши публикации или само приятели. Избираш си, която искаш.

# 4 072
Благодаря ви  Hug направих го

# 4 073
Може да е питано в темата, но не мога да изчета цялата  Blush

Защо МТел бавят сметките, някой знае ли? Една сметка съвсем ми я няма, втората трябваше да излезе, днес ходих - засечено било, но няма фактура  newsm78 Не само моята, колкото хора влязоха в офиса, почти никой нямаше за плащене. 

# 4 074
  • Казанлък of all places
Мани ти, цяла тема има в Клюкарника http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=527521.0

Сменят билинг системата , софтуера и др. подобни и затова. Аз лично последно съм плащала в края на август.

# 4 075
От няколко години имам кокоши тръни по ръцете.Какво ли не съм позлвала - оправия нямаше.Миналата седмица се наканих да ида на кожен лекар, за да ми ги изгори с течен азот.Да, ама на два от тръните ми се образуваха едни мехури - гадни, големи, кървави... Сутрин са направо синьо-червени.Боли ужасно!  Confused Въпросът ми е: Да ги пукна ли или да ги оставя сами да се пръснат?

# 4 076
От няколко години имам кокоши тръни по ръцете.Какво ли не съм позлвала - оправия нямаше.Миналата седмица се наканих да ида на кожен лекар, за да ми ги изгори с течен азот.Да, ама на два от тръните ми се образуваха едни мехури - гадни, големи, кървави... Сутрин са направо синьо-червени.Боли ужасно!  Confused Въпросът ми е: Да ги пукна ли или да ги оставя сами да се пръснат?

Пиши в Здравния. Там по-добре биха ти отговорили  Peace

# 4 077

Пиши в Здравния. Там по-добре биха ти отговорили  Peace
Не се сетих  ooooh! Мерси, ще попитам   bouquet

# 4 078
От няколко години имам кокоши тръни по ръцете.Какво ли не съм позлвала - оправия нямаше.Миналата седмица се наканих да ида на кожен лекар, за да ми ги изгори с течен азот.Да, ама на два от тръните ми се образуваха едни мехури - гадни, големи, кървави... Сутрин са направо синьо-червени.Боли ужасно!  Confused Въпросът ми е: Да ги пукна ли или да ги оставя сами да се пръснат?

Пиши в Здравния. Там по-добре биха ти отговорили  Peace
Не се сетих  ooooh! Мерси, ще попитам   bouquet

На мъжа ми преди време му се появи един, точно отдолу на петата, с мноооого трънчета. Джипито ме смая! Каза му да си купи едни лепенки за мазоли от аптеката - да, за мазоли. Вечер измива крака, слага лепенката, спи с нея, сутрин я маха. На следващата вечер пак така. За десетина дни целият кокоши трън "опада", някак умря Grinning и се изрони! Явно от лекарството на самата лепенка. Направо се роди горкия, а какво ли не пробва.

# 4 079
От няколко години имам кокоши тръни по ръцете.Какво ли не съм позлвала - оправия нямаше.Миналата седмица се наканих да ида на кожен лекар, за да ми ги изгори с течен азот.Да, ама на два от тръните ми се образуваха едни мехури - гадни, големи, кървави... Сутрин са направо синьо-червени.Боли ужасно!  Confused Въпросът ми е: Да ги пукна ли или да ги оставя сами да се пръснат?

Пиши в Здравния. Там по-добре биха ти отговорили  Peace
Не се сетих  ooooh! Мерси, ще попитам   bouquet

На мъжа ми преди време му се появи един, точно отдолу на петата, с мноооого трънчета. Джипито ме смая! Каза му да си купи едни лепенки за мазоли от аптеката - да, за мазоли. Вечер измива крака, слага лепенката, спи с нея, сутрин я маха. На следващата вечер пак така. За десетина дни целият кокоши трън "опада", някак умря Grinning и се изрони! Явно от лекарството на самата лепенка. Направо се роди горкия, а какво ли не пробва.
И това съм пробвала - нямаше ефект  Sad Слагала съм домат и салицил - падна, но след една седмица излязоха ДВА на същото място; мазах се с мляко от смокиня, с лекарсвто на Шол... Нищо не ми помогна... Sad

Общи условия

Активация на акаунт