?Въпроси всякакви?

• 1 869 053
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 035
Дъвка с косъм, транспортните разходи са за твоя сметка.  Twisted Evil
Не ти видях постинга, съжалявам.  Flutter
Дором, не ме разочаровай, може пък да ми хареса, критериите ми са доста занижени, откакто съм принудена да гледам нон-стоп Картун Нетуърк.  Twisted Evil

# 4 036
взимам дъвката, косъма го задръж  Laughing

# 4 037
баткото ни май е болен от шарка - рубеола.Майка ми казва,че ако се окажело ,че е така /защото за сега имаме само съмнения/, аз също трябвало да си огранича контактите с хора...Дали наистина трябва,след като аз съм я изкарала тази шарка като малка, явявам ли се някакъв преносител в случая? Има ли вероятност на малката да й се размине да се разболее?

# 4 038
баткото ни май е болен от шарка - рубеола.Майка ми казва,че ако се окажело ,че е така /защото за сега имаме само съмнения/, аз също трябвало да си огранича контактите с хора...Дали наистина трябва,след като аз съм я изкарала тази шарка като малка, явявам ли се някакъв преносител в случая? Има ли вероятност на малката да й се размине да се разболее?

Ограничението е за всеки случай. Шарката е лека, но може да бъде опасна единствено за бременни жени.
Малкото ти дете може и да не прихване, особено ако още кърмиш.
Баткото има МПР ваксина, една доза, за другата е още рано, явно и при вас, като при много други, не е образуван имунитет. Но това при условие, че се окаже рубеола.
Аз бих се радвала децата ми да я изкарат.

# 4 039
има ли задължително изискване за първичните счетоводни документи да са отпечатани на чисто бял лист, на гърба на който няма нищо друго отпечатано ( т.е. да са едностранни)?

# 4 040
  • София
Имат ли значение символите, които хората си слагат заедно с ника и ако имат какво е? Примери: ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙   , .•º  º•, ♥●•٠·˙´¯` ..... Някой са си ги сложили сигурно, защото ника е бил зает, но тези с фигурки сигурно имат някакво обяснение  newsm78

# 4 041
Дали наистина трябва,след като аз съм я изкарала тази шарка като малка, явявам ли се някакъв преносител в случая?

Би могла да бъдеш приносител и без да се разболееш. Стой по-далече от бременни жени или такива, които биха могли да бъдат.

# 4 042
Има ли такава професия, дето се обикаля из различни държави, посещават се интересни места ? Сещам се само за екскурзовод..

# 4 043
  • При хората, които обичам
Кореспондент на Нешънъл Джеографик.

# 4 044
Става и като спортен репортер.

# 4 045
  • София
Или всякакъв чуждестранен репортер, кореспондент, както и аниматор, и всичко свързано с повечко командировки. А най-добре шеф. Заможен такъв. Mr. Green

# 4 046
Здравейте!
Ако някой днес е гледал репортажа по станция нова за семейството с 2те дечица от село Вълчан Дол,ще се радвам да ми пише как се казваха родителите,за да изпратя каквото мога за дечицата.За съжаление не можах да изгледам репортажа и не разбрах дали дадоха по-подробна информация за тях.
Поздрави!

# 4 047
Свьржи се с предаването и те ще ти дадат кординати на хората.Помня,че мьжа е Ангел,но жената я забравих.

# 4 048
Севера,
преди няколко дни беше питала за калинките, днес има материал за тях - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=651983

# 4 049
  • София
Аргун, благодаря! Hug

Значи няма оправия с тез калинки. Спрейове явно няма да помогнат. Единствената ми надежда е да се изядат една друга. Laughing Впрочем, сигурно точно това и правят, понеже днес ми се виждат по-малко от преди. Laughing У вас има ли още?

Общи условия

Активация на акаунт