?Въпроси всякакви?

• 1 869 001
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 125
Този път и аз ще питам, няма да съм от отговарящите.
И така -на някой изчезвал ли му е безследно входящ мейл от мейл.бг? При условие, че не е трит? 100%.
И вторият въпрос - така и така мейла го няма, и понеже ми беше от Столична община с информация за входящ номер на жалба, има ли начин някакъв да си го възстановя този номер, да се свържа с някого ли? Тъпо, тъпо.

# 4 126
Видяла си го в пощата, а после е изчезнал, така ли?

# 4 127
Да, нали като пуснеш молба във виртуалното деловодство, ти пращат мейл с входящия номер. И аз така си влизам в мейла и през няколко дни си копвам и пействам номера в сайта на Столична община, за да видя докъде ми е стигнала преписката и имам ли отговор. И сега вризам си в мейла, за да взема номера и - йок. Няма мейл. Няма го в Спам, няма го в Кошче. Сега никога няма да разбера какво става с тъпата молба.

# 4 128
Хм. А дадени ли са други контакти с това виртуално деловодство? Телефон на който да се обадиш и попиташ  Thinking

# 4 129
Не, пишеш само кой се занимава с преписката, ама не съм го запомнила. Единственото, което помня е датата. Да речем, че резултата от преписката ще го разбера така и така - в смисъл, става въпрос за поставянето на спящи полицаи на улица пред детска площадка. Тоест то ще се види ще сложат или не. Ама повече ме притеснява изчезването на мейла. То така може да стане с някой хиляди пъти по-важен мейл.

# 4 130
Не знам как може да е станало. Нали само ти имаш достъп до имейла?
На мен от служебния имейл ми изчезна имейл, който бях прочела вече, но там шеф и админ имаха достъп до имейлите на служителите  Tired

# 4 131
Ами, все се надявам само аз да имам достъп:) Ама знае ли човек:) Да взема да пиша на админите ли кво...15 пъти проверих дали не е по кошчетата или спама, щото определено го няма във входящите. За разлика от друг път, в този случай изключвам напълно възможността аз да съм кукувица и да съм го изтрила, примерно.

# 4 132
Ами, все се надявам само аз да имам достъп:) Ама знае ли човек:) Да взема да пиша на админите ли кво...15 пъти проверих дали не е по кошчетата или спама, щото определено го няма във входящите. За разлика от друг път, в този случай изключвам напълно възможността аз да съм кукувица и да съм го изтрила, примерно.

В мейл.бг няма ли търсачка да го потърсиш по ключова дума? Аз така по някога не си намирам имейли в gmail и ги намирам чрез търсачката.

# 4 133
Май няма. Понеже ми пропада нета жестоко, утре ще проверявам за търсачката. Благодаря ви за предположенията:)

# 4 134
  • София
   Да питам, някой знае ли на колко години, станаха близначките на Камелия Тодорова?

# 4 135
тук (във Варна) не дават такива разрешителни.

Да, а пък на Петко Каравелов до хотел Черно море - повече от 20-30 метра са сложили такива заради някакъв хотел.  Tired

# 4 136
   Да питам, някой знае ли на колко години, станаха близначките на Камелия Тодорова?
На 26, според тази статия:
http://www.blitz.bg/article/20480

# 4 137
  • София
На 26, според тази статия:
http://www.blitz.bg/article/20480
Mного ти благодаря!  newsm51

# 4 138
Heltah, в меил.бг има търсачка. Успех!

# 4 139
Не, пишеш само кой се занимава с преписката, ама не съм го запомнила. Единственото, което помня е датата. Да речем, че резултата от преписката ще го разбера така и така - в смисъл, става въпрос за поставянето на спящи полицаи на улица пред детска площадка. Тоест то ще се види ще сложат или не. Ама повече ме притеснява изчезването на мейла. То така може да стане с някой хиляди пъти по-важен мейл.
Влез в сайта им. Може комп. да си е запомнил номера.

Общи условия

Активация на акаунт