?Въпроси всякакви?

• 1 863 273
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 5 100
Така, някой би ли могъл да ми помогне с намирането на едноактова криминална пиеса? Готина, с готин текст, по възможност преведена. Защото аз си я представях английска кримка...

# 5 101
Да ви питам, като прясно съкратена, каква е процедурата за записване на борсата?
Копие от заповедта + трудова книжка....друго носи ли се?

# 5 102
Лична карта и диплома за образование (последната ти такава), и ако си със сменен адрес, не по личната карта, някаква бележка за пререгистрация от общината ти трябва. Мисля, че е това, дано не те подвеждам.

# 5 103
  • София
Да ви питам, като прясно съкратена, каква е процедурата за записване на борсата?
Копие от заповедта + трудова книжка....друго носи ли се?
Диплом за завършено образование също се носи.
Преди години, когато ми се наложи да се регистрирам, изнамерих телефона и звъннах да попитам какво точно трябва да приложа. Ако искаш, опитай и ти, за да получиш информация от първоизточника  Peace.

# 5 104
Благодаря Вени Peace

# 5 105
Направи си и копия на всички страници на трудовата книжка.

# 5 106
Какво се прави като си изгубиш акта за раждане ooooh! ?

# 5 107
  • В голямото море...Живот
Вадиш нов/дупликат от общината по месторождение.

# 5 108
Здравейте, някой има ли актуална информация за обходния маршрут Гоце Делчев – Илинден , налага ми се да пътувам, знам че има затруднения в пътната обстановка. Лошото е ,че ще пътувам през нощта.

# 5 109

Месторождението е гр. София, къде трябва да се отиде  newsm78

# 5 110
  • София

Месторождението е гр. София, къде трябва да се отиде  newsm78
Общината от която е издадено!

# 5 111

Месторождението е гр. София, къде трябва да се отиде  newsm78

Ако ще вадиш дубликат за себе си, трябва да отидеш в отдел "Гражданско състояние" в района, къде си била записана като бебе (за пръв път). Ако не знаеш кой е районът, трябва да питаш родителите си - обикновено бебето се записва в общината (района) по постоянен адрес на майката, към датата на раждането.

# 5 112
Момичета, трябва ми проверен шивач за поправка на рокля из Младостите.  Praynig
Възнамерявам да обличам роклята в петък, та да не се окажа, че ще ми я окепазят.  Blush

# 5 113
Преди във ФБ имаше опция да видиш връзките, които ти си публикувал (клипчета, линкове..), сега къде се намира тази опция, ако още я има, че с този нов облик... ooooh!

Профил - връзки (долу вляво) - виж всички. Отварят се няколко страници, каквото си прикачвал като връзка

# 5 114
  • Italia
Чудех се дали да не пиша в здравния, но реших тук да питам:
Единия малчуган преди месец направи алергичен обрив от антибиотик, заради което престоя с баба си 5 дена в детско отделение. Сега има болки в ухото (поне веднъж годишно му се перфорира тъпанчето) и забрана да пие антибиотици. УНГ-то назначава нагревки - 7 х 20 лв всяка. ДжиПи-то отказва да даде направление под претекст, че е бил в болница и от изписването не е минал цял месец. Има ли вариант да се вземе направление за нагревките от някого? Към кого да се обърнем?

Общи условия

Активация на акаунт