Новогодишен Фотошоп

• 34 948
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Момичета съжалявам че нахлувам в темата ви.От година спрях да се занимавам с ФШ и сега ми се иска пак да си припомня.Много ми се иска да направя календар за 2009 с малкото ми момиченце и ако мовете да ме насочите от къде шаблони да си намеря,с годината и месеците и някакви интересни картинки.Много ще съм благодарна.

# 166
  • Вече в моята си приказка...
Mucunka, можеш да разгледаш библиотеката, там има много добри неща! Библиотеката е "закована" в началото на темата! Иначе препоръчвам и www.lenagold.ru, както и www.forum.materinstvo.ru

# 167
Оф, малко трудна работа- перспективата не е много добра, защото трябва да се намерят подходящи ръце в тая позиция.  newsm78

Дяволинке, знам,че можеш да направиш някоя дяволия и да направиш подходящ аватар за утре само. Нещо свързано с жената......Вдишай силно въздух и виж дали идеята не е дошла вече в главата ти.....Не е казано,че трябва да има ръце...Това бе просто предложение.....

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358039.msg9797912#msg9797912

Wink Laughing Grinning

# 168
Дяволинке,  beer3 beer3 beer3 Popcorn Popcorn cook cook cook

Нямам време, иначе щях да ти намеря картинка хубава от интернет.......Но ти ме разбра! Heart Eyes

# 169
  • Бургас
Дяволинке страхотна си, перфектна работа. Признала съм те!

# 170
E, Дяволинке, браво на теб! Яна  като видя картинката и започна да повтаря "чъйче" - паролата за чайче, сега познай, отивам да правя чай! Hug Laughing

# 171
Направо си светкавична, браво!!!

# 172
E, Дяволинке, браво на теб! Яна  като видя картинката и започна да повтаря "чъйче" - паролата за чайче, сега познай, отивам да правя чай! Hug Laughing
Joy Joy Hug
аз слушам тук онлайн докато стоя на компютъра - http://televiziata.com/?cid=22&pid=4448&fraza=&other … et_genre&gid=

# 173
# 174
kali, много хубава рамка! Разгледах и тези в блога ти и съм много впечатлена!

# 175
  • София
kali, много хубава рамка! Разгледах и тези в блога ти и съм много впечатлена!

Благодаря Хриси!

# 176
Ихаа как сме се накичили с днакви аватари, сега чета от кой е поста, а преди само поглеждах аватара.  Joy

# 177
Извинявайте, че се намесвам в темата ви, но бих искала да ми помогнете относно бебешки фотоколаж. Embarassed Как се прави, откъде могат да се вземат различни картинки, шрифтове, как се добавят снимки и т.н..Много ще съм ви благодарна!  bouquet

# 178
  • Вече в моята си приказка...
Ихаа как сме се накичили с днакви аватари, сега чета от кой е поста, а преди само поглеждах аватара.  Joy

Дяволинке, и аз съм така  Crazy

Белла, ще се самоцитирам

Mucunka, можеш да разгледаш библиотеката, там има много добри неща! Библиотеката е "закована" в началото на темата! Иначе препоръчвам и www.lenagold.ru, както и www.forum.materinstvo.ru

Успех!!! Peace

# 179
  • Бургас
Eто я и страничка № 3

Бавно, но славно напредвам  Embarassed
Мислите ли, че е добра идея във фотокнигата да има странички на български и странички на английски  Thinking или да не ги смесвам? Почнах ги на български, защото ще правя копия и на бабите, но на мен определено някои уърдартс ми звучат по-добре на английски....

kali на мен пък нещо не ми се нрави в тая рамка, защо не пробваш да смениш фона с някакъв друг по-изчистен, този като че ли е прекалено цветен за тази нежна снимка.... мое виждане  newsm78

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 18:04 от Здравка Желязкова от село Стомана

Общи условия

Активация на акаунт