Ягодка и Саса - поръчки, доставка и проблеми 2009

• 64 541
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Аз днес получих пакетчето от 20-ти май, не се забави. Peace

Самоцитирам се, за да се поправя - оказа се, че съм получила само парфюмната част от поръчката, която пристига от Швейцария. Имах и един козметичен продукт, който идва отделно, той все още пътува. Очевидно забавянето е всеобщо.

# 181
Аз днес получих пакетчето от 20-ти май, не се забави. Peace

Самоцитирам се, за да се поправя - оказа се, че съм получила само парфюмната част от поръчката, която пристига от Швейцария. Имах и един козметичен продукт, който идва отделно, той все още пътува. Очевидно забавянето е всеобщо.

И аз чакам от тази дата   Rolling Eyes

# 182
Така съм се притеснила,че не мога да ви опиша.На 18 май направих поръчка парфюмен комплект за мен и за една приятелка разни кремове.За първи път ми се случва да изхвърля номера на поръчката,а имейли до сега никога не съм получавала,въпреки че съм поръчвала от ягодка многократно.Миналата сряда ми пристигна парфюма,но кремовете още ги няма.Притеснено ми е защото не са за мен.
Прочетох че има някакво забавяне и до някъде ме успокои,но моля ви кажете ми ако не пристигне да пиша имейл на ягодка ли,и могат ли по моят имейл да видят последната ми поръчка?

# 183
искам да попитам работи ли сайта на бг-пощи... след като напиша номера ми изписва,че няма пратка Rolling Eyes в руските ми дава ,че пратката е напуснала Русия на 28 май,а още я няма ...

# 184
  • Варна
искам да попитам работи ли сайта на бг-пощи... след като напиша номера ми изписва,че няма пратка Rolling Eyes в руските ми дава ,че пратката е напуснала Русия на 28 май,а още я няма ...

Работи  Peace
Имай търпение ,ще дойде пратката ти,има някакво забавяне  Rolling Eyes
последната ми поръчка напусна русия на 19май и я получих на 25май,а в сайта на бгпощи ми даваше ,
че я няма още , но сега я пише  Peace

# 185
Versavia парфюмите идват по-бързо
По принцип ако парфюма и кремовете са ти в една поръчка номерът на поръчката е един и същ

# 186
Здравейте, прегледах на бързо темата ви и доколкото разбрах поръчвате от американския сайт на Ягодка, а не от британския, така ли  Simple Smile Питам, защото искам и аз да си поръчам някои неща и от британския сайт ми излизат доста по-скъпо отколкото от американския.

Поръчката ми е на стойност 40 долара, ще плащам ли към тях допълнителни такси за мито или нещо такова?

# 187
*brilliance* не се дължат мита и такси, пазаруваме от американския сайт, защото доларът е по-евтин  Peace

# 188
Скрита фуста  Simple Smile изчисти си кутията,че е пълна и не можах да пиша  Peace

# 189
*brilliance* не се дължат мита и такси, пазаруваме от американския сайт, защото доларът е по-евтин  Peace
Meрси  Hug

# 190
Някой комуникирал ли е  customer service нa Ягодката?
Пратих им запитване дали ще заредят отново един изчерпан продукт, и две седмици ни вест ни кост.
Това стандартна практика ли е при тях да не отговарят на имейли?

# 191
  • Пловдив
Морска пяна, за три години не е имало случай да не ми отговорят на запитване. Моят съвет е да им пишеш пак. Peace

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 18:51 от marzeliva

# 192
Благодаря ти, Simple Smile ще пиша.

marzeliva беше права.

Писах им пак и ми отговориха след  няма и час.

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 20:09 от Морска пяна

# 193

Публикации: 0

Местожителство:
варна

получаване на поръчка от ягодка
« Понеделник, 20 Юли 2009, 11:47 »
   Отговори с цитат Редактирай съобщението Изтрий съобщението
Здравейте мили момичета!

Знам, че може би тази тема е много банална, но имам нужда от помощ Sad. Направих поръчка от ягодка на един крем, всичко мина ок, но имам някакви притеснения относно доставката. Можете ли да ми кажете дали ще ми я доставят на адрес или по някакъв начин ще получа известие и ще трябва да отида до пощата става дума за Варна). Посочих адреса на офиса понеже домашният е много объркан и се пртесних да посоча него. Платих с помоща на paypal. това е статуса на поръчката http://oth.strawberrynet.com/shipment/?orderNo=970141779

По- точно ме интересува, ако трябва да я взема от пощата, известието в пощенската кутия ли ще го пуснат или как? Благодаря

# 194
  • Варна

По- точно ме интересува, ако трябва да я взема от пощата, известието в пощенската кутия ли ще го пуснат или как? Благодаря
да ,ще получиш известие в пощенската кутия  Peace

Общи условия

Активация на акаунт