Ягодка и Саса - поръчки, доставка и проблеми 2009

• 64 541
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Момичета,я сега кажете.Поръчвам аз,избирам пей пал,обаче ми иска вече 4 цифрен код.Писах на ягодка да ми канселират поръчката.Какво да правя,посъветвайте ме.  Praynig
п.п само писах отговор на съобщението което ми пратиха:Please cancel my order.(не ми е добре англ.)Така ли се прави или...?
кода ще си го искаш от банката издател на картата. Като им кажеш че си се регистрирала в Пейпал те ще ти го дадат

# 361
Да,това го знам и на 4ти ще отида да го взема,но не издържах и си поръчах направо с кратата.  Embarassed Дойде само 1-ят и мейл засега.Дано няма проблеми.  Hug

# 362
Ако имаш и-нет банкиране и ако си поискала от ПейПал кода, можеш там да видиш кодчето.  Grinning

# 363
Някъде по темите четох за някакъв site за срока за годност?... Поръчах си едни моливи за очи, днес дойдоха - заедно с други неща - но моливите миришат малко... кофти. И под "кофти" нямам предвид обикновената си леко натрапчива миризма на гримове.. Мерси.  Confused

# 364
  • София
Някъде по темите четох за някакъв site за срока за годност?... Поръчах си едни моливи за очи, днес дойдоха - заедно с други неща - но моливите миришат малко... кофти. И под "кофти" нямам предвид обикновената си леко натрапчива миризма на гримове.. Мерси.  Confused
http://datecalculator.googlepages.com/englishhomepage

# 365
  • София
Здравейте! Днес направих поръчка от Ягодка - 2 продукта козметики и един парфюм. Получих имейл с текст
Thank you for shopping at StrawberryNET. We hope that you enjoyed the experience.
Your order confirmation is:

1010116966

Please note down this number/title should you wish to contact us at any time about this order.

Въпросът ми е дали трябва някакво специално потвърждение от моя страна или да чакам те ми пратят допълнително номера на поръчката, с който да я проследя?
За първи път ми се случва  newsm78. Благодаря предварително!

# 366
Сега ще ти изпратят 2ри мейл с тракинг номер,с който да си следиш поръчката и това е.Успех!  Peace

# 367
  • Sofia
Този сайт в ЕС ли се води? Или влиза в новите правила за ДДС за доставки извън ЕС? newsm78

# 368
  • София
Не е в ЕС, от Хонг Конг идват нещата.

# 369
  • Sofia
Лошо, значи и този сайт отпада Confused

# 370
Момичета,някой да е получавал пратка тези дни?Че аз си поръчах преди нова година и сега не знам дали ще имам ддс?  Rolling Eyes

# 371
  • Бургас
Какви нови правила? Доколкото чета, за внос под 150 евро няма мито и ДДС.
Аха, сега прочетох за ДДС-то.
По пътя на логиката не би трябвало да начисляват такова, защото сделката е осъществена все пак преди влизането в сила на закона. Но знам ли какво ще им хрумне на нашите власти newsm78

# 372
  • Пловдив
Здравейте,аз сега реших да направя поръчка,обаче това което чета за ДДС нещо ме обърква-в крайна сметка ще платя ли или не ДДС?Или още никой не знае?И друг въпрос имам освен PayPal мога ли да използвам дебитна карта Виза на Първа пощенска банка?Мерси предварително!

# 373
  • Sofia
След като сайта е извън ЕС има голяма вероятност да платиш. Чета, че за парфюмите и някакъв акциз ще се дължи newsm78
Съветвам те да изчакаш няколко дни докато видим кой какво ще плаща получавайки.
Аз чакам пратка с обувки от САЩ, трябваше вече да е дошла, сега сигурно ще ми друснат ДДС. Confused

# 374
  • София
Направо съм бясна на скапаната ни държава. А това последно с ДДС-то е поредната глупост. Те не спряха да крадат от хазната всички и сега се чудат как да я напълнят за да крадат пак...
Нали има филми които изпращат, като посредници до Бг. за да се избегнат митата и разправиите с митниците. Може би ще предпочета на тях да платя за услугата отколкото да се разправям с малоумници и да им пълня гушите.

Имам сега и един проблем с нашите прекрасни пощи. Поръчах си в началото на декември пратка от ягодата и по тракинг номера пише, че е в БГ от 12.12 само, че в пощата казват че няма такава пратка и може би се обработвала някъде. Къде е това накъде и какво е това обработване нищо не казаха. Сега се чудя, къде да я търся, отгоре на това не е за мен. Аз съм я платила с мой пари и излиза, че ако са ми я откраднали ще плащам 100лв. от собствения си джоб. Просто нямам думи, толкова съм им бясна. В централната поща естествено не вдигат на нито един телефон за контакти.
Чудя се какво да правя  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт