Ягодка и Саса - поръчки, доставка и проблеми 2009

• 64 541
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Сигурно сте забелязали, че има голяма разлика м/у цените в лева и долари. Laughing
Мда,какъв е тоя курс.  Shocked
Сигурно си калкулират и превода. hahaha
  Joy Фон дьо тена на промоция беше..хм,не знам,но със сигурност по-малко от 50$.Както и да е,засега пратките от ягодка и саса си идват в пощата,дори и 100$ да са,ако са под 2кг.За над 2кг. не знам.

# 496
Тъй ли?
Тц,тц пък аз се шубелисвах да поръчам от Ягодка заради тези промени в закона.
Сега може и да се престраша.

# 497
И аз си взех колета от пощата. Не виждам някъде стойност.  newsm78
Но не е обемен.

# 498
  • София-Лагера
Аз днес получих от Саса.
Поръчка от 24.12
Сума 130$ и дойде в пощата.

# 499
дравейте!
моля да ми кажета за пъръчка от саса плаща ли се за доставка  и колко,и над определена сума безплатна опция има ли?

# 500
дравейте!
моля да ми кажета за пъръчка от саса плаща ли се за доставка  и колко,и над определена сума безплатна опция има ли?
Доставката от Саса е 18 долара, за поръчка над 100 долара има безплатна доставка  Peace

# 501
Пуу, най-накрая и моята поръчка се появи в Руските!Не може да бъде! Laughing

# 502
skrita FUstA  Благдаря,но защо като отворя сайта на саса и най-отгоре на екрана върви един надпис в розово  и пише:
 free shipping offer on order over $75?
Това означава ли че над 75 долара е безплатна доставката?

# 503

А, сега до колко дни трябва да се появи в българските пощи. Моята на 19.01 се появи в руските и още нищо  Cry

# 504

А, сега до колко дни трябва да се появи в българските пощи. Моята на 19.01 се появи в руските и още нищо  Cry
Ох, не знам, досега никога не ми се е налагало да проверявам пратката си, но сега имам спешна нужда, ще се сбръчкам вече  Laughing, всичко ми свърши.Другите ми поръчки са идвали изненандващо рано-7-8 дена след покупката, сега може да е заради лошото време, като гледам тук как е не ми се мисли как е в Русия. Mr. Green

# 505
принцеске,най-късно в сряда ще е при теб поръчката.  Peace

# 506
принцеске,най-късно в сряда ще е при теб поръчката.  Peace

А, дано!!!  Hug Hug Hug

# 507
миличката може ли да провериш и моята в руските пощи,че за пръв път и аз пускам поръчка ,на 13 януари я пуснах,и още не е пристигнала,благодаря ти!
трекинг номера ми е RB102396499HK
Order No: 1010733484

# 508
DELI222, като гледам твоята още не излиза в руските пощи. Но да провери и миличката за всеки случай  Hug

# 509
Да,Дели още не се я появила,но щом е от 13,вероятно до края на другата седмица ще пристигне.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт