Ягодка и Саса - поръчки, доставка и проблеми 2009

• 64 541
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • София
момичета проверката на практака с номера на поръчката ли правие? мерси

# 571
  • София
момичета проверката на практака с номера на поръчката ли правие? мерси
Прочети поне 3-4 поста назад де.
Точно това е обеснила Deli_s   а и аз разпитвам за това.

# 572
момичета,къде да си проверя срка на годност на продуктите, които от ягодка получих?

# 573
  • София
момичета,къде да си проверя срка на годност на продуктите, които от ягодка получих?
http://datecalculator.googlepages.com/englishhomepage

# 574
DELL22 извинявай за любопитството но на коя дата ти беше изпратена поръчката и на коя я получи за да сравня с моята

# 575
на 13 януари пуснах поръчка и пристигна след около 20 дена,не си спомням 2 или 3 февруари беше като я получих,но доста чаках,а предната ми поръчка преди тади пристигна за 8 дена

# 576
DELLI222 благодаря ти значи аз ще си почакам доста .Мойта поръчка е изпратена на 17.02 кой знае кога ще дойде

# 577
Аз днес ще си взема поръчка, която влезе в София на 15 Февруари /проверих в сайта на бг пощи/  #2gunfire
Така че отлежават си някъде  Rolling Eyes....

# 578
И при мен предишната поръчка пристигна за около седмица, а тази я направих на 10 февруари и няма и помен от нея все още. Crossing Arms

# 579
anelliya провери ли в руските или българските пощи

# 580
Здравейте момичета!Да ви помоля за малко помощ.Направих една поръчка,платих през Пейпал и ми изпратиха потвърдителен мейл  с номер на поръчката.После ми поискаха да им изпратя платени сметки за потвърждаване на адреса.Така мина извесно време в кореспонденция и после ми изпратиха писмо,че продукта е свършил и ще ми върнат парите.Та въпроса ми е връщали ли са някой пари и ще имам ли проблеми с това-пише ,че трябва да ги върнат до 21 дни.И още в Пейпал акаунта ли ще ми ги върнат и ще мога ли да ги използвам после.Сисурно въпросите ми са глупави,но за първи път се сблъсквам с това и се притеснявам.Благодаря ви предварително.

# 581
roxy_68 парите ти ще бъдат възстановени през пей пал и от там директно в картата, за да си ги ползваш  Peace
Не се притеснявай

# 582
  • Има много детски смях.
roxy_68 парите ти ще бъдат възстановени през пей пал и от там директно в картата, за да си ги ползваш  Peace
Не се притеснявай

И става много бързо. Докато ако ти ги възстановяват директно в кредитната карта, отнема около месец и половина зада ги "видиш". Аз всъщност, основно поради тази причина напоследък плащам с ПейПол.
Не се притеснявай, всичко ще е точно.

# 583
Благодаря ви много за отговорите.Съжалявам,че първата ми покупка от Ягодка беше неуспешна,но се надявам отсега нататък да не е така.

# 584
  • Има много детски смях.
Да, определено е неприятно да е свършил артикул, за който вече си платил, или пък като пристигне, да се окаже с изтекъл срок. Но факт е, че винаги възстановяват сумата. Аз поне проблеми в това отношение не съм имала, а имам мноооооооого направени поръчки от този сайт.

Общи условия

Активация на акаунт