Ягодка и Саса - поръчки, доставка и проблеми 2009

• 64 541
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Габрово

Работи си сайта... Whistling

# 616
  • София
Сайтът на руски пощи не работи. Съвсем невъзможно стана вече да си проследим поръчките.... Sad((
Работи си сайта. И аз мислех, че не работи, но преди 5-6 дни моята поръчка се появи, а след седмица е вече и в сайта на БГ пощите.

# 617
Благодаря ви, момичета. Пак не ми намира нищо с номера за проследяване, който имам. Вече 3-та седмица мина. Ако дойде, ще се похваля.

# 618
Благодаря ви много!

# 619
  • на последния етаж
Чакам поръчка от 12.02., тръгнала на 16.02. - никъде нищо (нито в руските, нито в българските пощи)... От кои дати получавате пратки? Досега всичко е пристигало за 10 дни до 2 седмици...

# 620
И аз чакам поръчка която е изпратена на 17.02 и няма никаква информация нито в руски нито в български пощи

# 621
  • София
за протокола:

Получих си поръчката от 05.02 на 04.03 в пощенския клон, не плащах нищо
/само бяла козметика и една спирала Simple Smile/

# 622
Днес ми дойде една поръчка от 10 февруари, която е изпратена на 11-ти.
На 3-ти март се появи в руските пощи, на 4-ти в българските и вече е при мен!
Обаче никога досега не съм чакала толкова много! Ягодката са развалили редиците нещо...?!?
ПП: Забравих да кажа, че идва от ХК.

# 623
anelliya  да те питам прати ли мито,или всичко е като постарому?

# 624
ПП: Забравих да кажа, че идва от ХК.

Не идват ли винаги от там  Thinking
Особено щом е минала през Русия.

Ягодката са развалили редиците нещо...?!?

Проблемът не идва от Ягода, а от пощите, хората са си го пратили, когато са ти пратили тракинг номера  Peace

# 625
В Русия съм, в Русия съм Simple Smile За инфо на чакащите поръчката е от 12.02., пусната на 16.02. За колко време ще пристигне в БГ?

# 626
  • на последния етаж
В Русия съм, в Русия съм Simple Smile За инфо на чакащите поръчката е от 12.02., пусната на 16.02. За колко време ще пристигне в БГ?

Уви, още не съм в Русия Sad А и моята поръчка е от 12.02, тръгнала на 16.02...

# 627
Уви, още не съм в Русия Sad А и моята поръчка е от 12.02, тръгнала на 16.02...
Не съм специалист, нали това ми е първа поръчка, но си мисля, че няма повод за паника. Според мен нещата ни отлежават в Русия от много време и се появяват в сайта едва когато ги обработят и изпратят насам. Вероятно тези дни и твоята ще се появи. Стискам палци! На мен по-голямото ми притеснение е като влезе в България, как ще достигне до местния клон и впоследствие и до мен. Просто не ми е за първи път да се разправям с нашите пощи.

# 628
Ох, и моята ПЪРВА поръчка от Саса я няма. На 02.02.2010 я направих, на 12.02 е тръгнала от ХК и от там на сетне ни вест, ни кост. Според вас да пусна ли диспут в Пейпал, защото има краен срок за пускане на такъв при неполучена пратка-45 дни от датата на поръчката?

# 629
  • на последния етаж
Поръчвам от няколко години, но такова чакане до сега не е било - поръчките са идвали за 2 седмици най-много... Пратката ще дойде, но това чакане е изнервящо... Не знам какво става в Русия...

Общи условия

Активация на акаунт