Ягодка и Саса - поръчки, доставка и проблеми 2009

• 64 541
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
изписва ми че е обработена и е изпратена към клона на 04,04,

# 151
искам да попитам  къде в София пристигат пратките и къде са си търся пратката

# 152
  • София
От началото на месеца щом е наистина би трябвало да е при теб.......отивай след празниците в пощата ви с номера на пратката (ако трябва и при началника им влез) и да ти я търсят.

# 153
хайде и аз тук с един въпрос...едно писмо от Ягодка...

Strawberry Limited (pay@strawberrynet.com) would like to be paid through PayPal.

PayPal makes it easy to send Strawberry Limited money. Click below to send this payment:

плащането ми е извършено и в картата останаха малко пари ,да не е заради това  Rolling Eyes

# 154
  • Варна
Да сте забелязали забавяне с доставката на козметика от ягодка  Rolling Eyes
от 6 май чакам 1 кашонче и вече почнах да се притеснявам,на 12-ти е тръгнала от руските пощи и още я няма в бг  Thinking

# 155
Да сте забелязали забавяне с доставката на козметика от ягодка  Rolling Eyes
от 6 май чакам 1 кашонче и вече почнах да се притеснявам,на 12-ти е тръгнала от руските пощи и още я няма в бг  Thinking

Аз пуснах две около празниците, едната още преди седмица дойде, другата взех днес!  Peace

# 156
  • Варна
Моята поръчка от 6 май от ягодка все още я няма в бг,писах на ягодка и ще видим какво ще ми отговорят.  Rolling Eyes

Реших да проверя сайта на руските пощи отново и  Shocked
  8 дни стои там

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 09:00 от мел...

# 157
  • Плевен
Това не означава ли,че е изпратена за БГ вече Thinking

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 09:47 от nadi_mishi

# 158
  • Варна
Това не означавали,че е изпратена за БГ вече Thinking

надявам се ,че вече е изпратена  Tired

# 159
Моята поръчка от 6 май от ягодка все още я няма в бг,писах на ягодка и ще видим какво ще ми отговорят.  Rolling Eyes

8 дни стои там
Изпратена е за България и моята стоя там точно на същите дати. Още я чакам да се появи в България. Явно са ги държали на митница.

# 160
  • Варна

8 дни стои там
Изпратена е за България и моята стоя там точно на същите дати. Още я чакам да се появи в България. Явно са ги държали на митница.
е значи тези дни да си ги очакваме в бг  Peace

# 161
И при мен е същият случай,само малко в датите има разлика.
http://www.russianpost.ru/resp_engine.aspx?Path=portal/ru/home/postal/trackingpo

Имала съм и преди такива случаи Twisted Evil.В повечето случаи поръчката пристига,но имах две,които се върнаха в Хонк Конг Confused.Имах големи разпавии,и обяснения с Ягода.И най-накрая ми изпратиха,продуктите наново.Дано този случай не е такъв newsm78.

# 162
  • София-Лагера
RA974458190HK
Ще видите ли и моята къде е в момента,че нещо не ми е ясно.
Слагам тоя тракинг номер в руския сайт ,ама нищо не излиза.
Мен по скоро ме интересува дали ,ще дойде до сряда

# 163
Щом я няма още в руските пощи,има мал шанс да пристигне до сряда.

# 164
Момичета някой получи ли нещо от закъснелите в Русия пратки. Сайта на Бг пощи не работи, а в пощата нямам нищо. Много съм притеснена вече, защото е излязла от Русия на 19 сутринта и няма нищо в България още. Пратката не е за мен. Не знам какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт