Ягодка и Саса - нова година ... нови придобивки

• 25 888
  • 345
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Честита нова година, момичета! (отдавна не съм писала.)
Днес получих този молив за очи от Unboxed specials:

Цвят Cafe - много меко тъмнокафяво
И молива за устни на Клиник, но го няма в момента, и двата са произведени през 2007.
Това червило е с много красив оранжево-кафяво-червен цвят.

# 211
момичета търся си нещо за нощна грижа и се чудя между Clinique
 Repairwear Intensive Night Lotion  http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=32120
и
Estee Lauder Perfectionist Перфекционист [CP +] http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=42332
но за последният ме притесняват едни изречения в описанието
че се бори срещу линии, бръчки & възрастови петна
    След 1 седмица, дълбоките бръчки са равни & възрастовите петна изчезват
     а  щом се споменават възрастови петна май е за по зряла възраст от +35
    и друго първият е подходящ за мазна кожа а за Перфекционист [CP +]  не прочетох никъде за каква кожа е моля ви ако някой ги е ползвал да сподели,

# 212

Получих го като подарък с първата си поръчка. Не е лош.
    За мое съжаление, се оказа дефектен - не мога да изкарам повече от това, което си беше в началото.  Cry

Искам да благодаря на тези момичета, които са направили първото мнение!
    Благодарение на линковете разбрах, че пратката ми още на 14 е тръгнала към моя пощенски клон. Днес отидох да проверя. Естествено ми казаха, че са ме уведомили и че още на 15 е била при тях. Sad

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 23:49 от Стики

# 213
    • Пловдив

Получих го като подарък с първата си поръчка. Не е лош.
    За мое съжаление, се оказа дефектен - не мога да изкарам повече от това, което си беше в началото.  Cry
    Хм, и на мен така ми се стори, но успя да се покаже малко от молива, но спрях да опитвам, защото май не може да се прибира.
    Видахте ли, че новият Superdefense отново се е появил, както и няколко нови сетчета на Клиник.

# 214
    • София
    Момичета, поръчвали ли сте парфюми от Саса и доволни ли сте от качеството ?  Thinking

Estee Lauder Perfectionist Перфекционист [CP +]   е за зряла, възрастна кожа над 45 + .
    След моя експеримент с него, кожата ми след 2 седмици направо посивя. След бърза консултация ми препоръчаха, да предоставя серумът на мама, за която за нейните 55 г. бил перфектен.  Wink

# 215
    • Варна,морето ...
    Момичета, поръчвали ли сте парфюми от Саса и доволни ли сте от качеството ?  Thinking

Estee Lauder Perfectionist Перфекционист [CP +]   е за зряла, възрастна кожа над 45 + .
    След моя експеримент с него, кожата ми след 2 седмици направо посивя. След бърза консултация ми препоръчаха, да предоставя серумът на мама, за която за нейните 55 г. бил перфектен.  Wink
    Иля добре дошла  Laughing
    лифтинговите продукти  не са ли за над 50г.
    а някаква информация за адванса пак на есте

# 216

Поръчвала съм за приятелки -доволни са.

# 217
    • София
    момичета търся си нещо за нощна грижа и се чудя между Clinique
     Repairwear Intensive Night Lotion  http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=32120
    Имам този лосион. Въпреки, че съм с комбинирана кожа, не мога да го ползвам в студеното време. Изсушава ми много кожата и затова в момента ползвам друг нощен крем. Но за лятото ми беше перфектен!

# 218
    • София
    Иля добре дошла  Laughing
    лифтинговите продукти  не са ли за над 50г.
    а някаква информация за адванса пак на есте

belka  Hug
    В зависимост от състоянието на кожата, лифтинг продукти са подходящи за възраст 40- 50 + .
    Преди тази граница е безумие да се ползват.  Naughty

Адванса е хубав, той е за 30 + .
    При някои има видим ефект при финни бръчици.

Поръчвала съм за приятелки -доволни са.

Мерси, мила, ще поръчам.  Hug

# 219
    • Варна,морето ...
    Иля Hug

# 220
    И аз имам парфюм от саса - нищо различно
    Никога не съм попадала на стар продукт, а те правят доста хубави промоции  Peace

# 221
    Аз ползвах серума http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=42332 няколко седмици и много го харесах затова и си го поръчах.Кожата ми е без бръчки и не е отпусната. От серума ставаше много мека и подхранена на следващия ден.Имаше свежест.Това, че е за зряла кожа в никакъв случай не ме притеснява, защото консистенцията му е лека и неангажираща.Преди около година си купих прехваления серум на Кларанс от БГ за 157 лв., който отговаряше за годините ми, но го нанесах точно три пъти и сега стои почти пълен.
      Затова според мен теста е най-добрия показател за един продукт.

# 222
    http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=80523&CatgId=15
    Този лсион за каква кожа е дали става за този сезон ,има ли стягащо действие

# 223
    http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=68127&CatgId=1
    Този лосин за бстдали има ефект, ако непредложете някой продукт за стягане на бюст

# 224
    Момичета може ли някой да ми каже дали са в срок продуктите от сайта euro-woman.net как става доставката и дали е до всяка точка на БГ, а да не забравя и  за плащането също да попитам

Общи условия

Активация на акаунт