Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е рецептата и инструкциите за приготвяне на ястие с картофи и сметана?
Какви са симптомите на грипа и какви са препоръките за бързо възстановяване?
Какви са изискванията за получаване на разрешение за пребиваване в Португалия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е рецептата и инструкциите за приготвяне на ястие с картофи и сметана?
-
Какви са симптомите на грипа и какви са препоръките за бързо възстановяване?
-
Какви са изискванията за получаване на разрешение за пребиваване в Португалия?
-
Какви са идеите за започване на бизнес с машина за гравиране и рязане?
-
Какви са симптомите на вирусна пневмония?
Аз по принцип пазарувам от евтините супермаркети,месото е от месарницата,смятах че на месец оставям към 400евро само в супермаркета и в месарницата и ми се виждат множко,само за месо поне 70-80евро на месец,то вярно,че покрай Дани имам доста разходи памперси(още ползва нощем),бисквитки,йогурти,а и шампоани,балсами,душ гелове пак оттам купувам.Моята заплата цялата заминава само за покупки и ми се вижда странно.Ограничавам се от гледна точка на това,че пазарувам предимо в мини пресо и лидл,възможно по евтини неща,но не се ограничавам от гледна точка на това,че винаги купувам каквото и се дояжда.

,понеже някой и казал,че съм ходила да говоря с шефката,съответно веднага си е направила изводите,че съм я наклеветила.Взе да крещи как щяла да ме причака пред яслата на синът ми
От 8г съм тук и не бях ходила,сега следващите 8 пак няма да отида!!!Снимки ще ви пусна пак утре.