Израел 19

• 15 921
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
sarated чета постовете , но това ми беше убегнало !

След това разбрах контекста и се извиних!

# 196
  • T"A
Мента, да права си. В сайтовете за спортни резултати не беше обявено.

http://livescore2.eurofootball.bg/index.php?sid=3&date=06.01 … 09&refresh=60

Latea, sarated, намерих написаното за присъдената служебна победа на турския отбор:
http://www.guardian.co.uk/sport/feedarticle/8204912
Цитат
The Israelis were angered when the game was awarded as a technical victory to Telekom Ankara because Bnei Hasharon refused to start the contest an hour-and-a-half later, after police said they had cleared the arena.

Не съм сигурна точно как са се развили събитията, но предполагам, че става дума за промяна в решението на съдиите.

krisy, и тук има противоречива информация... Има някаква разминаване между версията на Саркози и тази на Мубарак, а уж от двамата идва инициативата. Ще видим тези дни какво развитие има  Peace

mi6imadi, да живее локалното парно  Grinning Сериозно, много ми е неприятно само като си мисля какви може да са прогнозите  Confused

pepelja6ka, имат запис, който показва, че се е изстрелвала ракета оттам няколко дни по-рано. Официално, предполагам знаеш, цивилните граждани се призовават да напуснат. Може би част от тях не го правят от страх да не би навън да е по-опасно, при други ситуацията е друга.

Лека вечер!

# 197
  • Някъде там...
Моля за извинение Ханд в такъв случай,не тя е неразбрала правилно а такава е била първоначалната реакция на съдиите....
Ханд   bouquet

# 198
  • София
Мента,
както казах по-горе при нормални условия, без каквато и да е нужда от специално съдийско решение, при наличието на отбор, отказал да играе ,  процедурата е автоматично  даване  на  служебна победа с 20:0 за опонента, в случая турския отбор....Това показва й линкът, даден от теб..Но  след случилото се , за което гледах  и  репортаж по  телевизията,  е  било налице отсъствие на каквото и да решение ....до днес сутринта...Т.е организаторите  са взели предвид извънредните обстоятелства в случая и са отсъдили победа за Израел. Peace

# 199
   Брех , пак пропуснах разнищването .....с  тия  деца мои ..... Гледахме дъжда - как силно заваля !!!  Всичко наскача по прозорците и се кефи  - израелска работа  hahaha А Саги пък вика : "Мамооооооо....какъв ДЪЛЪГ дъжд ......"Дълъг  бил , защото "капел" на дълги разстояния , не само пред нашия прозорец  Joy .... А малката  вика "Искам шише ХАВАЛ " (хавал = жалко!  ) .Искаше да каже "Халав" = млеко. Саги я  гледа и вика  hahaha "какви ги говориш  hahaha .... После гледда мене и вика : " Мамо, тя е малка бе , тя като порасне да стане поне на 3 г. ще  знае какво иска от живота " ....  hahaha Немога , ще ме  побъркат тия деца !  Heart Eyes

Та така , сладурки и сладур ...Къде  е Моти , бе ?

Моят мъж пък постоянно получава SMS - и  от приятели запасняци ....Викам му - "Малеееееее  , ако им завали"... Той ме гледа и се смее  hahaha Малко на Саги ми заприлича  в тоя момент  Joy "Ми ще извадят по едно чадърче "- казва  hahaha ....  ooooh! И аз намерих какво да кажа , но някак спонтанно ми дойде ...."Ааа , може да съм изрусена  ама не съм  естествено руса " - викам аз ... Има нещо в тая глава , пък дори и уморена вечер  hahaha

Лайла тов !  

# 200
Пепеляшка за жалост си права,но аз не го намирам за редно,а това че в полититката е като в джунглата....няма спор-да му мислят потърпевшите.Цинично,но реално

# 201
  • Някъде там...
" Мамо, тя е малка бе , тя като порасне да стане поне на 3 г. ще  знае какво иска от живота " ....  hahaha Немога , ще ме  побъркат тия деца !  :  

хахахааааааааааааа не мога,това дете  Joy Петенце само не му казвай,че познаваш една какичка дето е на 28 и още незнае какво иска от живота  Joy

# 202
Ще изчистя темата и този път. Последен.
Следващ постинг тук, който е в разрез с правилата на форума, ще доведе до заключване на темата Ви!
Заслужилите артисти: *hard_defence* , Boryana и tigar-migar, са наградени с по 3 дни бан.

# 203
  • София-България, Израел - където си поискам
Пете, големи сладури са твоите дечковци Hug не ти е скучно с тях, радвай им се, че като пораснат друго е Peace

# 204
  Laughing Пете, на Саги един дневик с лафове трябва да му водиш, може и електронен  Grinning

# 205
  Хатули! Рак матконим !  chef

Армията предупреди тази вечер палестинците живеещи до един от подземните тунели 'Филаделфия" между Египет и Газа ....Та  до утре  сутрин да са се евакуирали, че ще бомбандират тунела .

От армията съобщи, че Гилад е жив и знаят кой го държи.

Правят доставки на покупки до дома за живеещите  в опасните зони.

На много от местата не се чува сирена  а "Цева  адом"  (червен цвят) ..... Разни имена има ...По едно време беше "Шахар  адом" (червена чайка) ...

Отивам да гледам журналиста как влязъл с  войниците  навътре.... В 11 тази вечер ....

Моля ви, това е български форум, пишете на български език.

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 23:46 от Дивиана

# 206
 Сори, беше шега , Дивиана ....  "Само рецепти" казах .

Е , изгледах  филма  и понеже знам що народ  чете без да пише ще кажа с две думи какво  видях.Нищо страховито...Войниците  навлязоха  в  селище на палестинци , което беше опразнено.Пусто....Проверяваха от къща в къща .... оглеждаха... В една от къщите имаше палестинско семейство насядали на земята. Казаха срещу камерата , че  са гладни . Точно тогава  обявиха днешното спиране на огъня (което беше  3  часа на обяд ) за хуманитарни помощи.На всичкото отгоре казаха, че имало там някакъв зоопарк  и щяли да  вземат изоставените животни (лъв , лъвица и други)  към нашето Сафари "Рамат Ган" .

Това са новините от преди минути. До утре - лека нощ!

# 207
Нямам против да се шегувате /дори и по този начин/.
За мен не е трудно да разбера какво пише, но това не променя нищо. Изискванията на админите са да се пише на български във форума.

# 208
  • T"A
Пете, зората е червена  Hug (беше)

Дивиана, понякога е неизбежно, все пак "съществуваме" на два езика...
А иначе нямам нищо против изискването да се пише на български, върл защитник съм му.  Peace

Гледах нещо интересно и бързам да го споделя... За бейби бума - нали казват, че по време на война се раждат повече деца, дори твърдят, че повече момчета се раждали. Имаше интервю с лекари, които твърдяха, че, ако това е вярно, то "бейби бума" е 9 месеца след започването на войната.  Sign Exclamation Но са направили следното наблюдение - в момента наистина има повече раждания от обикновено, но те се дължат на стреса, който преживяват майките, преждевременни раждания са...  Thinking Не се бях замисляла за това...

И щом заговаряте за готвене   chef днес имах неуспех с приготвянето на табуле, а хем често правя...  Thinking Нагарчаше ми и имах съмнения, че е заради рязането на магданоза (не на ръка, а в ... такъв уред за кълцане...)

# 209
Какво е ставало тука днес, написах както и го прочетох не съм се опитвала да давам грешна информация , sarated ако обичаш без да правиш обобщения относно моят постинг не съм била лично там, информирам се от пресата като всички останали.

Общи условия

Активация на акаунт