ДЕКЕМВРИ № 95

• 13 494
  • 303
  •   1
Отговори
# 270
Аааа , успокои ме. Щото принципно като си тук , аз също съм тук по някаква непонятна за мен случайност.
При промяна в списъка със сигурност ще бъде постнат пак , така че не се тревожи. До 31-ви има още време и търпи много промени. Все още има колебаещи се да отидат или не.

До де се изкажа и той се появи  smile3532

# 271
Дуце , айде честито 1г.1м.1д. и на Крисито  Heart Eyes  bouquet нали не мислеше ,че няма да забележа ... аз съм много забележителна  Mr. Green

# 272
Муно , обичам та! Heart Eyes , че и на връо - да се види , сега остава да уредим и с Ивата да го плесне на първа страница и съвсем ще се удоволетворя Heart Eyes

Даринке , знаех си , че няма да ме забравиш , не би го направила за мен  Heart Eyes И теб обичам ( даже повече отколкото обичам Муна Mr. Green)
Благодаря !
Ей ти торта да ядеш:

# 273
Благодарско за почерпката , знаех си че има торта  newsm51 и аз тЪ обичам  Heart Eyes

# 274
Ама моля те ...за нищо! И след една седмица пак да ми честитиш , а аз пак щи дам торта Wink

# 275
Всеки ден ще ти честитя , щом има торта ... то от тая виртуалната не се дебелее , та няма да се притеснявам ,че гъзо ще наедрее  Joy

# 276
Абе Дарке, ти си опукала цялата торта, нещо не се вижда вече Simple Smile

Айде додето не е станало 12 ч. да отбележа и аз ЧРД-то на Дикс 6 и Анисофт, да сте здрави и много щастливи, момичета!

Да ви похваля Лората - наистина като нямаше мерки и теглилки, изобщо не отрази ваксинацията. Ама звук не издаде. Беше много ведра, това за пръв път ни се случва на консултация Simple Smile

И какво виждат очите ми - всичките бебоци от бандата с четирите сухара проходили, само моят токмак се тътрузи на 4 крака Simple Smile
Бисера, айде стягай прощъпулника. За лятната среща на морето гласувам с двете ръце!!!

# 277
 Joy Ами че тя си беше само за мен  Joy

# 278
И затова ли трябваше и картинката да изгризЕш Joy

# 279
Честит рожден ден на рожденничките   bouquet

# 280
Честит рожден ден Барфлай, бъди здрава ,обичана и щастлива  Heart Eyes

# 281
Здравейте, момичета.
Поздрави за рожденничките, които празнуваха тези дни!
След кратка почивка, отново вадим зъби - 4 кътника наведнъж. През нощта у дома е кошмарно, плаче това дете, мята се като риба на сухо, в чудо съм се видяла, не знам вече как да и помогна. Потисната съм и ми е едно мрачно и тягостно - мъчно ми е за детенце. Добре, че през деня е по-добре положението - не се спира за секунда, любопитна е и много забавна.
Качила съм малко снимки, ако на някой му е интересно да види едногодишната Невена, може да ги разгледа.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=329990&pid=9998411
Пожелавам ви да ви са здрави дечицата и спокойни дни и нощи.
Целувки  Hug

# 282
  • Бургас
Честит рожден ден, Барфлай! Пожелавам ти много здраве, късмет и любов!

# 283
Барфлай, честит рожден ден! Честито и на Анисофт и Дикси! Здраве и любов желая на всички!   bouquet

# 284
  • Русе, у дома
Благодаря ви, момичета за хубавите пожелания. Всичките сте много мили, както винаги.   Hug

Общи условия

Активация на акаунт