ДЕКЕМВРИ № 95

• 13 507
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Всъщност не искам много да се ровя , че току - виж съм се оказала роднина на Винету  Laughing и на лято като тръгнем към корените , да се разминем над океана.

# 196
  • София
Бе важното, че физиономията ти не е червендалеста  Mr. Green

# 197
Ама гъзО и е! Mr. Green

# 198
  • София
Ама видЕ ли го? Mr. Green Аз видЕх, ама беше облечен newsm78

# 199
Аз празни приказки не говоря...само не съм го пипнала , а по принцип съм на принципа око да види ръка да пипне Joy , но ти може да свършиш това за мен...някой ден , като ти падне Mr. Green

# 200
Да беше казала да покажа  Mr. Green не съм от стеснителните.

# 201
И оставяйки за момент настрана даринкиния дирник  ...

Да честитя на сина И днешната 1 год. , 1 месец, 1седмица и 1 ден!

...сега може да се върнем по темата Mr. Green

# 202
Благодарим за което  Joy

Сега и почерпка ще поискаш нали ... ама тортата свърши  beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 beer3 на 10-тата се огледай за ОО  Mr. Green

# 203
Даринка можеше да налее по едно винце, ама хайде... и така ще и честитя  Grinning
Вещи, без проба нямаше да мога да ушия роклята, тъй че не можах да я припиша на Снежанка или дядо ти Коледа  Laughing.
Макси, и ти имаш много таланти, недей да скромничиш, една машина ли ще ти се опре  Grinning.

# 204
Това за тортата ще се направя , че не съм го прочела...и освен това ако искаш да знаеш ние в родината ти се изхождаме в реструми ,а не в некви прости нули Mr. Green

Ох Чиги , голям мерак имам , много ме влече , сега остава само си купя едно парче плат и да шия ли шия , да кроя , преправям , но като начало ще се задоволя с кърпене на чорапи.Ако измайсторя нещо веднага ще се похваля Mr. Green

# 205
Ми кво да ти кажа ве , Памела , нашите дупета не са толко финени като вашите там  Mr. Green и си караме на нули и тук там някое веце Mr. Green

# 206
  • Sofia
Само да напомня за тез,които не са прочели предишните страници:
ОБЩ РОЖДЕН ДЕН: 31ви ЯНУАРИ ОТ 13часа ДО 15часа, това е клуба http://www.pchelichkatamaia.com/
Парички ще даваме на място: 10лв. на дете+15лв. на майка за консумация/предварително ще поръчаме няколко вида солени и сладки плата, и мезета/ +торта/ 5лв. слагаме аванс за тортата в зависимост колко майки ще сме/ ,т.е. общо 25 - 30 лева!
Списък на желаещите за ОБЩ РОЖДЕН ДЕН!
1. POCTOR
2. CVETI
3. ALEX
4. G BABY
5. АЗ
6. Шишкова
7. Лионката
8. Ивето /ако требе за тебе и на слънцето ще платим ама да дойдете с Юлинка/
9. Нонич
10.Катюша
11. Китчето
12. Шанталчето
13. БабаТонка
14.Зелена Ябълка
15. Йети
16. Розичка
17. Мама прас
18. Аничка
19.Клер

Вещуно, Скорпи, Бло,Магинти, Мацата, Дикси айде НЕ се срамувайте!

# 207
Ха, за много години! Да сте здрави и щастливи всички!
Лелее, сигурно от половин година не съм писала  Embarassed За отчета - Борис ходи самостоятелно от 1 месец. Пее си и танцува на разни мелодийки. Речника му е доста беден - тата,  мама, баба, падна (което звучи като падаа), разни звуци на животни и това е. Има 6 зъба. Още се кърмим по 2-3 пъти през деня и още n-пъти през нощта, с другата храна гледа да не прекалява Rolling Eyes Стана на годинка с размери 78 см и 9300 г. Беше болен и празнувахме само с баби и дядовци. Вече е добре и ще му направим парти с деца в събота.
Я да ви питам вие миете ли зъбите на децата? сори, ако сте го обсъждали вече

Муни пиши ни и нас в списъка за рождения ден  Hug

А това е една от любимите ни песнички http://www.youtube.com/watch?v=hQydI4Et-2I

# 208
  • София
dix6, къде се загуби, бе, женааа? Точно като гледах онзи ден списъка за общия РД и се сетих за вас, дали пък няма да се появите най сетне...
Сега за зъбите на децата, ами аз имам комплекта на Ненедент (паста + напръстник-четка за зъби) и с него действам, ама само когато се сетя, даже не всеки ден май. Blush А на Анита май й е приятно, като и почесвам и венците. Crazy И добре че кликнах на линка с песничката ви, Анита много се кефи, мерсаж!

Вещуно, ти сега не мога да разбера защо нищо не казваш за общия РД, ще дойдете ли с твоето прекрасно дЕте или кво?

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 08:34 от G-Baby

# 209
  • Sofia
Само да напомня за тез,които не са прочели предишните страници:
ОБЩ РОЖДЕН ДЕН: 31ви ЯНУАРИ ОТ 13часа ДО 15часа, това е клуба http://www.pchelichkatamaia.com/
Парички ще даваме на място: 10лв. на дете+15лв. на майка за консумация/предварително ще поръчаме няколко вида солени и сладки плата, и мезета/ +торта/ 5лв. слагаме аванс за тортата в зависимост колко майки ще сме/ ,т.е. общо 25 - 30 лева!
Списък на желаещите за ОБЩ РОЖДЕН ДЕН!
1. POCTOR
2. CVETI
3. ALEX
4. G BABY
5. АЗ
6. Шишкова
7. Лионката
8. Ивето /ако требе за тебе и на слънцето ще платим ама да дойдете с Юлинка/
9. Нонич
10.Катюша
11. Китчето
12. Шанталчето
13. БабаТонка
14.Зелена Ябълка
15. Йети
16. Розичка
17. Мама прас
18. Аничка
19.Клер

Вещуно, Скорпи, Бло,Магинти, Мацата,  айде НЕ се срамувайте!

20. Дикси

Общи условия

Активация на акаунт