ДЕКЕМВРИ № 95

• 13 500
  • 303
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, тези от вас, които са водили бебишорите на ваксинация на 1 годинка и 1 месец - тази за шарките - имаше ли мерки и теглилки или само ви боцнаха? Ние ще ходим утре, а Лора се разстройва много повече от кантара, отколкото от инжекцията и искам да се подготвя психически, ако пак ще опищяваме света.
Сега само ни боцнаха нас , а мерките казаха че вече са на 3 месеца.

# 241
Бори, честит рожден ден! Здрава, усмихната, обичана бъди!   bouquet
Иве, разби ме тази Инка  Laughing

# 242
Честит Рожден Ден на Боряна   bouquet!

Мацки, разговорите от последните3-4 страници са уникални! Продължавайте все така!
Много се радвам, че групата от желаещи да дойдат на рождения ден се увеличава Simple Smile. Нямам търпение да се съберем Simple Smile. Скорпи, не се притеснявай толкова от болести. В крайна сметка не вярвам някой от нашата група да дойде в клуба с болно дете. Така, че идвай и взимай и Стенли да ни снима  Laughing

# 243
  • СОФИЯ
Честит рожден ден Бори-Ана!Бъди здрава и много обичана!
  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 14:23 от Галчоо

# 244
Благодаря ви, момичета, напълнихте ми душицата!  Hug

Да ви е сладко!

# 245
Малееееееееееееееееее , при вида на тази торта ми потекоха чак сълзи  Cry
ИСКААААААААААААААМ ТОРТАААААААААААААААААА

# 246
Честит празник Бори-Ана! Нека от здраве, късмет и любов не се отървеш!

# 247
Честит Рожден Ден Бори!
Човек е толкова голям , колкото са големи мечтите му! Не спирай да мечтаеш и нека мечтите се превърнат в реалност !

# 248
  • Бургас
Честит рожден ден, Боряна! Желая ти здраве, щастие и успехи! Бъди винаги много щастлива и обичана жена!

Китче, Стефи вече ходи доста стабилно, направо върви детето, но когато пълзи и тя така подгъва единия си крак. Сега забелязвам, че за да се изправи сама прави подобни движения, т.е. подгъва единия крак, изпъва другия и става без да се подпира никъде. Няма начин, ще й правим прощъпулник. Аз нали все си казвах, че още не е проходила, но вече няма да отлагам, щото тя ще почне да тича, докато майка й се накани.  Mr. Green Отвсякъде вече ме бъзикат, че чакам да стане 1 клас, явно. Laughing

И аз ви се радвам много за срещата, пардон РД-то. Ама, може и през лятото един импровизиран празник да си спретнем. Все повод ще намерим. Само мястото трябва да уточним - географският център на БГ, например. Mr. Green А, през август, може и на морето. Mr. Green No kidding Peace
А, може и презокеанско включване да очакваме? newsm78

# 249
ДариниЯ , ела моля те на линия Cry

# 250
Тук съм , що ревеш? Мъчно ли ти е? Да те забърша ли?

# 251
Да , ела ми забърши един моля те че умрях от скука.
Един път от толкова време насам да ми се прокрадне свободна минута да пиша и то да няма кой едно здрасти да ми каже ....ееее ми срамота #Cussing out
Така че ела ме забърши , попий или най добре НАПИЙ... Joy
Нещо за пийване да ти се намира?

# 252
Горката , съжалих те ... как да та тупна сега  newsm78

Иначе за пийване имах тука някъде , ама къде е ... някой май го е забърсал ... имам едни съмнения  Thinking

# 253
Виж начи до какви пороци води възбраната върху алкохола...
Какъв е извода...алкохола трябва да е достъпен за всички
и да пием и да пеем ...нищо , че после главата боли  Mr. Green

# 254
Мани , направо не е истина ...

Червено вино снощи пииииих  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт