Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 228
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Кайли да ти е жив и здрав именика! Много, много щастие, късмет и усмивки!   bouquet

Моята програма днес отново е претоварена - пазар, фризьор, готвене, пране и всички останали радости за съботен ден  Mr. Green Но пък снощи си бяхме с кумата само двете на кръчма и се прибрахме в полунощ  Wink

# 256
Влизам само да поздравя именниците
Кайли да ти е живо и здраво именничето!!!!!Много да ви радва и повече спокойствие около него  bouquet  bouquet
Ивка пак е болна-сега пък е с  жълти сополки и лека температура.Омръзна ми -от 04.01 не съм си видяла здраво детенцето
Излизам ,че не съм в настроение да пиша повече

# 257
здражеите аз съм маруся от софия и сам на 22 год.имам моми4енце на 2 и 5мес.казжа се ина.родена е на 26 август 2006год. в софия в света софия Grinningмного 6те се раджам да се придаединя кам вас и да обсаждаме  Winkмнения

# 258
  Честит имен ден на Тони!!! Кайли да ти е много здраво и усмихнато момчето Heart Eyes
  marusq_mandeva добре дошла при нас Hug

# 259
Кайли, да ти е живо и здраво малкото именяче и да порасте голямо Grinning
здражеите аз съм маруся от софия и сам на 22 год.имам моми4енце на 2 и 5мес.казжа се ина.родена е на 26 август 2006год. в софия в света софия Grinningмного 6те се раджам да се придаединя кам вас и да обсаждаме  Winkмнения
Добре сте дошли Hug
Ние днес направихме едно голяяямо чистене с моя мъж newsm75 newsm79 1dishes wash hang, не се беше случвало скоро да ми помага Rolling Eyes Сега пък чакаме гости и нищо чудно утре да повторим програмата Crazy

# 260
  • Sofia
Диманака си има връстничка  Laughing Laughing Laughing обаче все още незнам как се казва  Wink
Добре дошла! Hug Hug и дай повече инфо, че тук сме големи клюкарки

Кайли, да ти е живо и здраво момчето и го-о--о-олям да порастне!

# 261
  • у дома
Kaili, да ти е жив и здрав малкия мъж  newsm51

# 262
Кайли, да ти е живо и здраво момчето и от мен! bouquet  bouquet  bouquet

Хайде кажете едно заглавие да пуснем новата тема де  Crazy

# 263
Кайли, честит ти именник! Само усмивки да ти носи!

# 264
  • София
Честит имен ден на Насето и всички празнуващи днес! Да са живи и здрави и много усмихнати! Ели78, честит празник!   Heart Eyes Hug

marusq_mandeva , добре дошла!  Hug Напоследък все млади мами се включват  Simple Smile Елиона, девойката се казва Ина  Wink Hug
Веси77, бързо да оздравявате!  Hug
Валката скри топките и извади шапото  Mr. Green Hug А за нова тема май е рано, нали трябва да станат 20стр.  Wink С тоя темп на писане до рождените дни на дечурлигата може да свършим тая  Thinking
Ние днес бяхме на гости на кумовете ни и да ви кажа - не знам какво да го правя моя чувствителен младеж. Дъщеричката им е на 2г и 8м и много му се радваше, само върви след него и иска да го гушка и хваща за ръка, а нашия, жален, рони едни бисери и само се крие в мен  ooooh! Shocked Голяма драма. Ама да ми се връща, и аз съм била ревла като малка. И въобще - няма угодия - ако тръгват да го бият децата, бяга от тях, като му се радват - пак Crazy Има ли и други като нас  Rolling Eyes
Хайде, лека ви нощ!  Heart Eyes

# 265
  • София
Добро утро!

Честит имен ден на Наско!Да е много здрав и усмихнат!

Днес най-накрая успях да се понаспя. А от утре съм на диета. Реших малко да се вкарам в релси, не за друго, ами новата ми рокля е леееееееко тясна.  Mr. Green Та след 14 дена ще видя с какво ще се похваля. Със сигурност с несломимия ми инат  Joy, че пак захващам старата си доста гадна диета, но при мен поне винаги е имала ефект.
Иначе Кало е добре, сега ще го заведа при баба му, за да си организирам един ден само за мен. Татко му е на работа и планирам да се размажа пред телевизора, за да си гледам биатлона  Wink

# 266
Благодаря за пожеланията! Heart Eyes

Ето и скромна почерпка от нас Hug

# 267

Честит Имен Ден на сладурко Атанас  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да е живи и здрав, все така красив и умен!
Да започне да папка и мноооого да помага на мама, тате и Никито
Heart Eyes  love001  love001  love001

# 268
Валката скри топките и извади шапото  Mr. Green Hug А за нова тема май е рано, нали трябва да станат 20стр.  Wink С тоя темп на писане до рождените дни на дечурлигата може да свършим тая  Thinking
Хахахаха, Елфче направо ме разби с това  Joy Joy Joy
Иначе за темите не знаех, че са вдигнали лимита  Crazy

# 269
  • гр.София
Честит имен ден на Наско! Ели да ти е жив и здрав,палав ,но и послушен!  bouquet

Нана,във Форума прочетох,че днес е денят за лунната диета и сега съм гладнонервна Grinning

Августинчето на топло под юргана чака пролетта със мама Simple Smile
 Валка,не използвай горното. То отговаря на моя частен зиморничав случай.

Маруся Мандева,добре дошли с Ина Hug

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 17:14 от blanc

Общи условия

Активация на акаунт