Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 128
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
 Дани-бързо оздравяване на Найа.Дано не вдига повече такава температура.Като знам на мен как ми се реве,когато Марти вдигне 38С,направо не ми се мисли какво е с 40С. А за Варна,винаги тайничко ви завиждам,като ходите там.Много го обичам този град и имаме страхотни приятели там ,но ето вече 2 години не можем да се наканим да им гостуваме.(аз с Марти при все пак чужди хора не се наемам да ходя  Sick )

Днес заведохме Марти при личната ни педиатърка и ни чакаше леееека изненада.Ами жената се е запалила на тема хомеопатия,прати ме при д-р Найденов и ми каза ,че почти на 100% ще лекува с хомеопатия.Предложи ни да пием препарати на Аква Сорс(коластра,зелен живот и т.н),а Даниел го виждах как всеки  момент ще избухне в смях.Той е на 1000% против и ми каза да търсим друг доктор за Марти.Аз от известно време чета за хомеопатията и все още не мога да взема страна.... newsm78 Някоя от вас лекува  ли си семейството само с хомеопатия?

Полито-честито ти бъдещо момченце.

П.П-последните 3 страници започват все с мой пост. Crazy

# 61
  • София
Аз лично съм на мнението на мъжа ти.  Wink

# 62
Ох, милички, долу до бутончето за ЛС няма ли такова www  newsm78 Незнам какви съм ги наработила пак  ooooh!
Иначе искам да изкажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на прекрасната кръстница на сайта  Hug Миленка, ти свърши най-сложната работа   bouquet Laughing
Марги, да се оправяш и ти бързо  Hug Много гушки и за Найката  Hug
Днес е било ден за чистене, май  Laughing И аз имах такива намерения, ама ги отложих за утре  Mr. Green

# 63
  • варненка от София
Аз пък да се оплача, че се разболявам и комбинирано с бременилските симптоми и се чувствам ужасно, надявам се да премине бързо и да не заразявам Шушето, че много ще ме е яд.

Миленка, на мен пък ми е драго да те чета и се радвам, че се разписваш честичко, а за хомеопатията аз съм за, но в кайна сметка решението е важно и си е ваше, трябва да го вземете и двамата, важно в случая е детенце.

Аз пък да ви кажа какви ни ги сподели нашата щерка - на въпроса какво иска да й родя братче или сестриче, тя ме погледна и ми отговори сериозно: "Дъвка". Така че ще раждам дъвка по поръчка на Шушелита. Mr. Green

Иначе два дена съм силно афектирана от решенията на общинарите във Варна, касаещи приема за ДГ. Значи документи се подават на 01.04, това е добре, че поне няма да се виси по студовете на опашки, но необходимият набор от документи са като за прием в Сорбоната. Едно от изискванията е, родителите да работят във фирми на територията на община Варна, аз автоматично отпадам, щото работя по интернет за софийска фирма, а Тошко работи за Булгаргаз, които също са софийска фирма, а и станцията му се намира във Вълчи дол, не е на територията на Варна  ooooh! Да имаш адресна регистрация във Варна, да носиш бележка, че си си платил данъците. Та моят мъж е кореняк варненец, плаща си данъците във Варна, има адресна регистрация тук, но видиш ли фирмата, в която работи не отговаря на общинските изисквания  #Cussing out (мразя го този емотикон, но ще го пусна)
Абе мъка, извинете ме за излиянията, ама си ме яде от вътре, защото така детето ми е лишено от правото да ходи на детска градина.

Ванче и аз чакам с нетърпение сайта!  Hug

Валка, дано детенце да се климатизира този път добре и да й хареса в новото училище. Стефи все се стяга милата с раничката, че ще ходи при децата в детската градина, ама може и да не я огрее, много ме е яд.

# 64
  • София
Ванче златни ръце имаш!  Hug Определено ще се възползвам от чуднотеката ти по всякакви поводи  Wink

# 65
И аз с една ръка приспивам Ники и разглеждам Чуднотеката-страхотни нещица си сътворила vst_80 Peace
  Ще чакам някой да ме покани на бебе,че да си поръчам тортичка Wink много практичен и хубав подарък са.

# 66
Нана, благодаря за хубавите думи  Embarassed Hug Значи най-накрая се вижда  Laughing
А къде изчезна Блан  Rolling Eyes Тя май писа, че ще се местят. Да не би да нямат нет  newsm78
Марулче, не се ядосвай  Hug То е такава каша с тези детски градини  ooooh!

Ели, благодаря и на теб, миличка  Hug  bouquet
Ако знаете само как се радвам на хубавите ви думи  Embarassed Толкова ми е приятно да правя тези неща, дано да се харесат и да успея да предам частица от моето щастие  Praynig
То още се работи доста по сайта, ще има и промени, не е всичко перфектно, ама дано се получат нещата  Peace

# 67
  • София
Страхотно! Сега се вижда, ВстHug то може и преди да се е виждало, ама като не разбрах точно къде да търся Blush Нямам търпение да го разгледам  Heart Eyes Hug
Марулка, аз пък трябва да раждам шоколад  Mr. Green , по поръчка на Ивчо. Освен да изненадам таткото с някое негърче  hahaha Crazy А за другото - какво да кажа  Rolling Eyes българска работа  Tired Бързо оздравяване на теб и МаргоPeace
Милена, аз нямам против хомеопатията, но не съм убедена че всичко може да се лекува с нея.  Rolling Eyes За Аква сорс чета из форума хубави неща, има доста доволни  Peace А тя да не е станала дистрибуторка случайно, та толкова напира  newsm78 При всички случаи - ако не помогне, поне няма да навреди.  Peace
Блан май вряно писа, че може да останат без нет временно.  Rolling Eyes

# 68
  • София
vst_80 , поздравления и от мен за нещата, които правиш!

За хомеопатията, аз съм ЗА, за добавките от Аква сорс- също, но със сигурност има неща, които не могат да се излекуват само с хомеопатия. Аз попаднах на хомеопат- педиатър, тя самата ми каза, че ако се наложи ще ми изпише антибиотик или нещо друго и няма да рискува здравето на детето.

# 69
  • гр.София
 Привет.
 Тук си имаме Интернет. Но вчера докато влезем в учебна крачка ,пък и доста бяхме навън,по разходки на снега... Както ми е трудно да изляза,така веднъж покажа ли си носа навън трудно се прибирам. София си тече в носа,но мисля,че снега действа здравословно.
 И какъв е този грип,за който ни подгряват телевизиите?!
 Болните августинчета-дано бързо оздравяват Praynig

Вст, трябва да отворим шампанското за откриването Wink. Много се радвам,че има какво да гледаме.
 Вече съм си намислила поръчка .

Радвам се,че някои се разписаха.
 Пух,още чакам снимка върху камила.

Нещо за детските градини...
 Стоящите вече пред ОДЗ-засега си оставаме  със същия входящ номер.
 Но дори и да сме напред в чакащите, в последните дни може да ни изпреварят много новорегистрирани деца с предимства.
 Трябва добре да си прецени всяка от нас как ще си подреди желанията(Коя градина Първа,коя-Втора).
 Има вероятност за 1-во желание да се дават повечко допълнителни точки,за 2-ро-по-малко, може би и за 3-то желание някакви.

И последно. В сайта са написали официално,че чак към края на февруари ще обявят Регламента и новите правила. Така че не ги мислете. Само си оправете документите за самоличност,ако трябва да си сменяте адреси,може да се окаже важно.

Милена,присъединявам се към казаното от Маргото.Да си пазим силиците за пубертета. Много лоши мисли ми минават в главата за тогава. Представям си как София ще ме мрази и ще ми се репчи. И аз как ще истерясвам.

Полито,честито. Чувала съм,че това е най-добрата комбинация-голямо момиченце и по-малко братче.Още веднъж-успешна бременност Hug

# 70
Здравейте момичета.

Вчера се настудувах цял ден да вися по разни опашки, но поне си изпълних задачите. Още  от сутринта ми се объркаха плановете и добре, че свекъра беше свободен да гледа Тони и аз да си свърша плануваното за денчя. Сутринта одим Тони на ясла и се оказа че парното е развалено. Отказах се да го оставям за да не се разболее и намерих компромисния вариант да се гледат с дядо му. Днес вече е на ясла, не мина без рев но поне не започна още от къщи. Трябва да синхронизираме ставането и воденето,защото след 2 седмици съм на работа и баща му ще трябва да се оправя сам сутрин.

вст видях много хубави неща в сайта, но ще го разгледам на спокойствие по-късно.
Марулка много глупави изисквания са поставили. И на мен ми искаха като подавах документи в една детска градина и като си поисках от счетоводството съответната бележка ме изгледаха учудено. Само се чудя - децата по дохода на родителите ли ще се класират или по реда на документите от записването.

Имам и доста снимки да гледам, но май ще е следобед.
Лек ден на всички. Hug

Аз се скривам на топло да уча. Rolling Eyes

# 71
  • гр.София
 Ей,днес е Йордановден . Честит празник на именниците !  bouquet
 Нашата Дани празнува ли?

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 09:33 от blanc

# 72
Честито и от мен на имениците! Laughing

vst_80, добре че каза къде, защото не бих се сетила да клипна там... Embarassed Наистина правиш невероятни неща... Peace Но някой от снимките не ми се отварят... newsm78

marulka_s, сутринта слушах за татко, който е изял списъка на чакащите пред ясла...направо побъркаха хората с постоянните абсурди, които измислят...И по БТВ дават като алтернатива на Програмата за подкрепа на майчинството, наемаме на детегледачка за между 3 и 7 лв на час... Rolling Eyes

# 73
  • София
Добро утро и от мен  Grinning

Пак не успях да изчета всичко, че последните седмици на миналата година ми пушеше главата и въобще ... та с две думи имам доста да чета...

Радвам се, че имаме писания в зелено  Hug

Честито на новите бременни майчета и на тези, които вече знаят пола на детето си   bouquet  ....и хубаво е, че големите братчета и сестричета имат определени желания ....дъвка и шоколад са си лакомства големи - значи и очакванията са такива  Joy ( много ме разсмяхте - целувки на малките умници Шушелия и Ивчо)

Дано болничките дечица бързичко да се оправят, и техните родители също.

ВСТ още не съм разгледала сайта, но вече потривам ръце  Laughing

Ние сме здрави, изкарахме весели празници. Миташки празнува заедно с нас, но благодарение на режима си в 10.30 реши, че иска да спи, което на нас ни даде възможност и да се повеселим както едно време ( песни и танци и алкохол), докато на рецепцията следяха бейбифона  Wink ( е ние също , де)...

Блан мерси за инфото за детските градини  Hug....то снимките и аз ги чакам от мъжа ми..... Embarassed не че това е извинение....

Анди и Миташки е на "махай се оттука" и "марш" в момента, в който не му изнася...предприели сме мерки по наказване ( в смисъл - като казва така, аз се махам и си тръгвам, което предизвиква рев и после "инивявай" мамо. ) Няма ефект голям, но поне разбра, че не е хубаво и понякога като го каже и се спира сам, като си казва "не"....Абе споделиха ми, че истинският бебешки пубертет бил след 2 години и половина, ама бил до 3 години.....
Пък че истинските мъки ще бъдат в пурертета ...спор няма....ама в момента и това ми стига ...

айде да не ви оттегчевам...отивам да работя и да ви чета, като ме стегне шапката ( че ми дейставате приятно и разведряващо   bouquet

# 74
честит имен ден на всички мами августинки именнички
честит имен ден и на всички деца августинчета именници
 носете си със здраве името и бъдете мнооого щастливи.
Ивка днес сякаш е по добре -но май имаме проблем със стомахчето.Сутринта като е закусала е повърнала след малко.Не е акала вече трети ден и започна вече д аме притеснява.Днес съм приготвила  сока от сини сливи -дано помогне newsm78
По въпроса за лечението с хомеопатия -аз съм за с едната ръка ,другата е резервирана ...... Rolling EyesИска ми се да и вярвам ,но не мога да кажа че само с нея може всичко да се оправи.В момента се лекуваме с хомеопатия за червеното гърло ,ама е факт че и личната ни  изписа само осцилококцинум и витамин с .
Късмет на всички за детските градини.В нашия град документи се подават от 01.03.-до 31.03. и аз сега се чудя в кои градини да подавам-ама май ще е все тая-все няма да ми гледат детенцето както аз искам /хи хи хи дано не прозвуча като ку ку претнциозна майка /

Общи условия

Активация на акаунт