Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 254
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Пух,браво на Миташки (за рибата с лимона.) Представяш ли си го след време в ресторант как ще юрка сервитьорите?!

мани, мани, той и нас командва, задъжително иска всичко да му е в чиния и да има салфетка ( не че не се капе целия, ама....)....

Елфче - ти със сигурност трябва да си седиш вкъщи, че току виж нещо паднеш....

А за килцата - аз ви препоръчвам Дюкан - от средата на септември до началото на декември свалих 7 кила, мнооого добре се чувствам, от повече от месец се храня нормално ( това включва и новогодишните преяждания) спазвам си един ден на протеини и си стоя на същите килца....

# 211
Не е за бременни и хора със слаби нерви.

Здрасти мацки!
Незнам на кой свят съм вече. Нашето семейство е в една огромна черна дупка в момента и незнам кога ще излезем от нея.
Обраха ни в новия апартемент докато спим, а най-лошото е, че усетих крадците като ми отвориха вратата на спалнята. И с целия си акъл "хукнах" след тях. Естествено че бяха врътнали ключа отвън за да не ги стигнем. Няма много материални щети, но на мен ми бръкнаха в душата. Няма да описвам как се чувствам, но не ми се прибира вкъщи. Пазете се и вземайте сериозни мерки. Аз не, че не бях подготвена за такава ситуация, но беше върпос на време да вземем абсолютно всички предпазни мерки - та ние живеем там от няма и 2 месеца.
Анди папката със снимки на Гого си отиде заедно с новия ми лаптоп. А снимките на Токи от първото му коледно тържество заедно с цифровия фотоапарат и лаптопа.
Пиша всичко това за да ми олекне малко, а не за да ме успокоявате и да ви предупредя, макар че сигурно и вие имате такива истории.
Токи го лекувах цял месец и мисля, че вече на 100% е оздравял - в петък сме на консултация.
А ремонта на колата ми ще струва 3000 лв...
Рева като се сетя, какво ни е коствало с мъжа ми да постигнем всичко това и когато вече е дошъл моментът да се радваме на плодовете на нашия къртовски труд и да се успокоим малко, просто някой идва и за 10 мин. ти обръща живота наопаки.
И в крайна сметка си казвам - здраве да е и да работим, но всички тези емоции ни съсипват и здравето.

Поревах си на вашето рамо - простете. Незнам кога ще имам сили да пиша пак. Искам другия път само да се усмихвам.

# 212
  • София

Дриймс  Hug ....направо онемях.....особено при мисълта, че вие сте били там ( заедно с Токи)...добре, че поне не си застанала пред тях, че ......ужас  Shocked

ние сме с аларма и дори когато нощем сме там, пак пускаме алармата....

# 213
  • София
Дриймс  Hug и минавам на ЛС

# 214
 #2gunfire #2gunfire  Dreams-плаках четойки поста ти.Разбирам те добре и за къртовския труд и за радостта която сте чакали да изпитате след него.Разбирам те и за посегателството на душата ти. /На нас са ни разбивали стъкло на колата и аз имах чувство че някой ми е бръкнал няма да казвам къде.../:bad-words:Що за животни има на тази земя-и тях майка ги е раждала уж - #Cussing out #Cussing out
Стискам палци Токи да се е възстановил напълно. Hug PraynigМного си права,че здравето е най-важното ,но наистина понякога животът ни поданся мнооого кофти ситуации.Пиши мила,пиши-реви,крещи ,излей си мъката и разочарованието от всичко тъпо и отвратително. Twisted Evil Twisted Evil
друго не ми се пише .............
 :hug

# 215
И ние сме с аларма, но снощи програмирахме зонирането и го пуснахме в статите е които не се спи. Та те са пробвали ключалката когато ни нямаше, а СОТ -а включваме задължително още преди да се нанесем.
Нямам сили да пиша вече, nana77 може да ви светне как действат. С две думи й обяснх за какво иде реч, но както знаете вирусите и крадците са винаги на 2 крачки преди антивирусните програми и полицаите...

# 216
  • София
 Shocked Shocked Shocked .....още повече онемях, как са улучили стаите без аларма.....явно са ви проучили, щото друго обяснение нямам....ужас

# 217
  • София
Shocked Shocked Shocked .....още повече онемях, как са улучили стаите без аларма.....явно са ви проучили, щото друго обяснение нямам....ужас

Ориентират се по светлините. Елементарно, но върши работа. Просто са стояли и са гледали в кои стаи последно гаснат лампите. Съответно в другите хора няма. Затова се влиза първо в тях.
Няма да коментирам нищо друго. Просто късмет са имали цялото семейство, че не са посегнали на тях.  Sad

# 218
  • София
Дриймсче, много ви гушкам!  Hug Hug Hug Не мога да си представя какво ви е  Sad И не мога да се начудя на наглостта на такива "хора".  Close  Close Close

# 219
  • гр.София
 Дриймс,сви ми се стомаха докато те четох. Много си смела,сигурно бих се парализирала от ужас. Ти не пиши,но ние ще те мислим и чакаме да се включиш пак .

# 220
Дриймсе, нямам думи, мила, ама те не са и необходими в случая  Cry Само много силно те гушкам и се надявам да намираш сили и да драсваш по някой ред, че наистина ще те мислим  Hug Hug Hug

# 221
Dreams-Много прегръдки и от мен. Hug Наистина е ужасно това ,което ви се е случило и то най-вече,заради наглостта да сте си вкъщи.Мен ме втриса от този момент,защото знам,че рано или късно и нас това ни чака,като се нанесем в новият апартамент.Имам наблюдения,че никой новодомец не го пропускат.В кооперацията в която ще живеем,вече 4 пъти обират новонастанилите се. ooooh! Направо не знам как човек може да се предпази от това.И трябва ли да спя с оръжие под възглавницата,че както съм тренирала 15 г. стрелба,хич няма да се замисля,дали да стрелям,а и най-вероятно ще уцеля.И после кво.....да влизам в затвора,ли? Просто е омагьосан кръг.
Дано на никой да не му се случва повече такова посегателство над личното пространство....отгладувано и отжадувано... Praynig

# 222
  • софия
Dreams-Много прегръдки и от мен. Hug Наистина е ужасно това ,което ви се е случило и то най-вече,заради наглостта да сте си вкъщи.Мен ме втриса от този момент,защото знам,че рано или късно и нас това ни чака,като се нанесем в новият апартамент.Имам наблюдения,че никой новодомец не го пропускат.В кооперацията в която ще живеем,вече 4 пъти обират новонастанилите се. ooooh! Направо не знам как човек може да се предпази от това.И трябва ли да спя с оръжие под възглавницата,че както съм тренирала 15 г. стрелба,хич няма да се замисля,дали да стрелям,а и най-вероятно ще уцеля.И после кво.....да влизам в затвора,ли? Просто е омагьосан кръг.
Дано на никой да не му се случва повече такова посегателство над личното пространство....отгладувано и отжадувано... Praynig
миленка,и аз следобяд точно това си говорих с дриймката,че мошето преди време ми проведе урок,как да ползвам пистолет,ако се наложи,но после,ако изобщо в такъв момент се освестя от ужас,за да го направя,ще трябва да я излежа тази гадина  #2gunfire

# 223
  • София
За съжаление е точно така, защото в България законът е такъв, че трябва да е доказано въоръжено нападение срещу теб, за да те оневинят, ако си стрелял. Дори в собствения си дом.

# 224
Dreams старшна случка. Добре, че не сте пострадали и вие. 
Такива и да ги засреляш им е малко. #Cussing out #2gunfire

Да се похваля - взех си изпитите и вече официално съм завършила. Grinning Сега ще чакам да кажат кога ще ни е дипломирането.

Общи условия

Активация на акаунт