Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 258
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
Анди  Joy Joy Joy Че на снимката е и нашата улица на метри от къщата в която живеем  hahaha /къде пък са се забили чак тук да снимат  Laughing/ Ама си има и истина в статията - на мен ми идва в повече ромското население  Embarassed, а нее като да не съм свикнала. В Разсадника при наште си имаше доста такива наблизо  Laughing А тук имах и неприятна случка докато бях бременна, та съм и живото доказателство  Laughing А иначе дано да си права за снобите  Laughing, че като гледам май ще се заседя в тази част на София  Mr. Green
Елена, то столчето не си ли върви с количката - поне ние като я купувахме си беше комплект, ако става въпрос за кошчето, де  Thinking

# 196
Ето така ми харесвате - активни, да има какво да чета. Grinning
Моя мъж ме остави 2 дни без компютър и само го чакам да се прибере от работа за да седна на лаптопа за малко. Сега е седнал да го сглоби, че му смени някоя част ( нали не разбирам и не се старая да помня коя) и утре да имам занимавка.
Нервите ме тресат яко.
Сега да видя какво запомних  Thinking :
Веси77 внимавай със захранването, но и давай по малки количества от общата храна, като избягваш дразнещите неща както те посъветва Нана. Важно е оводняването,като е необходимо да даваш и солеви разтвори освен вода. След като почва да иска храна върви към оздравяване.
вст вие ме разбивате с късно ставане. Аз не обичам да ставам рано, но и не мога да стоя до късно нощем.
Елфче наистина отстрани мина бързо времето. А няма ли да ни покажеш коремчето си? Wink Аз чакам всеки момент моя приятелка да роди второ бебче. Първия път бяхме заедно и тя роди след мен.
Нана честити придобивки. Хубаво е да се подновиш.  Hug

По въпроса с количките нямам мнение. А за кърменето - на мен и сега на моменти ми липсва усещането. Харесваше ми, а и наистина си е удобно и евтино хранене на бебето.

Лека вечер на всички! Hug

# 197
Привет от студена Канада Simple Smile

Тук е минус 20 ,така че сега температури от -5 ми изглеждат като пролет  Mr. Green
Аз чакам с нетърпение май месец  Laughing

Иначе моя стаж приключи,предложиха ми работа ,но само два дни седмично,много малко пари и никакви осигуровки и естествено отказах ,няма никакъв смисъл,в момента на помощи взимам повече,не си струва труда,заслужава си само ако мъжа ми работи на цял ден и тогава има някакъв смисъл.
Но засега той още учи език и работи чат-пат на черно по малко с боядисване на апартаменти в нашия блок.
Така че аз пак съм на кота нула и се чувствам малко прецакана и доста употребена,защото ми стопиха лагерите от работа ,а нищо не ми дадоха за това,не за пари говоря ,то беше ясно че е безплатно,но не и  дадоха и свястно предложение.Както и да е ,капитализъм в чист вид,сега ще вземат друг "доброволец" за канадски опит и него ще използват ,после друг и така...
Тези дни се опитвам да си оправя къщата ,защото докато работех бях толкова изморена че си вършех само спешните задачи,а за капак имах и гости този уикенд,които си тръгнаха в неделя и спаха у нас ,а в неделя вечерта ние ходихме и вече съм тотално гроги от недоспиване.
Днес се успах сутринта и съм се събудила в 11  Embarassed,ама то не стига, че имах ужасна седмица ами в неделя срещу понеделник и вчера някой звъни в 5:30 сутринта  Shocked,въобще лудница.
Поне сме горе долу здрави след голямото боледуване на Елица ,аз изкарах курс антибиотици и се се до-лекувам.

Оплаках се и аз  Embarassed

Нана честити придобивки,аз пък много обичам да гледам ,кой какво има и какво си е купил ,но не с лоши чувства ,просто съм си любопитна,затова и ходя в МОЛа , с ясното съзнание че само ще гледам  Crazy

Бързо оздравяване на всички болни дечица!
Афти не сме имали ,Слава Богу,но знам какво е да сме с разстройство и повръщане ,ужас просто,захранвай по лека и дори и да се сърди не се изкушавай да и даваш шоколад и бонбонки,както и колбаси  Peace
Бубче, много хубаво че са го открили на време ,моя е хроничен и е голяма мъка  ooooh!
Елена не се коси за кърменето,понякога просто не се получава ,важното е че все пак е сукал,а ти все пак може да опиташ с диета и чай да си върнеш кърмата ,ако искаш де.
Браво за изпитите и аз като Бени учех в Търново и взимах по две години за една ,измъчих се но пък стана по бързо,но и аз бях с едно дете  Wink
Блан и аз го мисля Ники ,знам че уж е разумен вече ,но все го чакам да се върне със свито сърце.
Елфче не я усетихме твоята бременност ,ти нито веднъж не се оплака както и другите ни майчета тук,герои сте просто,а за количка ,аз съм доволна от моето Кенгуро ,още сме с него,много яко излезе ,с големи гуми и маневрено ,но наистина за багажник на кола не е удобно,заема цялото място.

Утре с Ники отиваме на анкета за която ще ни дадът $40  Mr. Green,събираме пари за "Wii" Wink

# 198
  • гр.София
 ДобрУУУтро!
 Верно сме глезанки-като си представя арктическия студ при Маргото.
Мама Марго,това твоя впряг ли е? Wink

Добре дошла на Найа и мама-та й  Hug

Анди,четох вчера и се смях. Нали се сещаш ,че и Филиповци само в такъв контекст го споменават в пресата.

Нана,честити придобивки.
 И аз правя нещо като опит за сваляне на 3-4 кг.
 Милена,твоята детоксикация по "учебник" ли я правиш или си я измисляш. Дай ми малко указания Praynig Че след празниците се чувствам като един голям търбух.

Кайли,Елвинг е с много елегантно коремче(поне беше преди месец).

# 199
Добро утро и от мен, момичета! Днес прогнозата е за по-топло време. Толкова се надявам да са познали и с малката да си направим една дъъъъъъъъълга рзходка...

За кърменето, аз я кърмих само 2 месеца. Нещо настинах, вдигнах Т и ми казаха, че това най-вероятно е причината. Иначе и при мен го имаше моментът да потече малко, когато стисна. Нямам представа на какво се дължи.

За АТ не знам какво да кажа. Елена откакто се е родила е боледувала само два пъти (да чукам на дърво) и всичко мина съвсем бързо.

За количката, нашата си остана доста запазена на външен вид и съм страшно доволна от нея. С големи колела е, много е маневрена. Мислех пак нея да си я ползвам. НО недостатъкът й е, че тежи 15 кг. А elen@ ме наведе на мисълта, че може й да не ми е толкова удобна, защото няма как да я бутам с една ръка. А пък все още с малката се държим за ръчичка. Страх ме е да не изскочи на улицата.

ВСТ, направо ме разбивате с това спане. Но тъкмо и вие успявате да си отпочинете, колкото ви е необходимо.

# 200
Добро утро и от мен Hug
Аз по случайност съм будна от по-рано Laughing Наложи се да ръся навън с морска сол, за да не се пребие някой от работещите в къщата. Мъжът ми едва излезе сутринта ooooh!
И на мен ми е любопитно да видя коремчето на Елфчето Embarassed
Блан, а ти накъде ще отслабваш newsm78
Марги, съжалявам за работата, дано поне този курс ти помогне за друга работа Praynig или може би трябва пак да караш стаж newsm78
Дани, Найа как е изкарала целия ден без теб?
Аз заведох Деница в ДГ при майка ми преди няколко дни. Оставих я 2 часа и беше слушала. Ходила на гърне с напълно непозната лелка и обядвала с децата. Това е обнадеждаващо за мен Hug Обаче като слагали децата да спят, заявила, че у дома си има малко легло със същите чаршафи и няма да спи там Crazy Вчера също искаше да ходи да си играе с децата, но без да спи, усеща се диването Laughing Надявам се да свикне бързо като му дойде времето Rolling Eyes

# 201
  • София
Блан, а ти накъде ще отслабваш newsm78

И аз това се зачудих  Laughing

Ха добро утро. По възможност не излизайте, че навън е "приятно", но само за любителите на фигурното пързаляне. Днес Кало е с дядо и умря от радост като го видя сутринта.
За моите килограми - не знам дали ще сваля, ма вероятно ще се пробвам като запролетее  Joy

Марго направо не мога да си представя да вирея на тези температури. Дано успееш да си намериш работа  Hug

# 202
  • София
добрютро   food010
надявам се в таз поледица да няма паднали, че мноооого лошооо.....

За количките - нашата е Чико, с малки колелета и сме ходили дори на Витоша с нея, така, че и за пресечен район става. Единственото е, че е малко тежка ( ама тя е от комбинираните), може би тази на Елен е по-лека. Така, че Чико са много добра и издържлива марка. Иначе аз съм фен на Маккларън...имам приятели с такива дори за новородено и са много доволни.

Леле Анди и ВСТ в какъв район живеете  Wink..., то човек да го е страх дори да помисли за него, камо ли да дойде ....интересно ходила съм там, ама явно тогава са му били сложили камуфлажа за гости и не съм видяла  Joy ...Явно някой много е ядосан на квартала, то това като с представянето на БГ за тоалетна......

Снощи Миташки ми скри шапката ...колко бързо растат тези деца....Сложих му на вечеря печена риба ( ама студена от предния ден    Embarassed) и понеже вече се беше нахранил просто не я стоплих, щото си мислех, че няма да яде повече. Той седна на масата и взе да вика да му се "топи" сиреч топли яденето, стоплихме го, после се развика "мони, мони", ама понеже с баща му въобще не разбрахме какво иска, той просто си стана от масата, отиде в кухнята и след няколко минути се върна с лимон в ръка....искал човекът лимон върху рибата....... Joy

Дани браво на Найа..значи съвсем се адаптирахте в детската.....( абе едно твое магнитче стои на хладилника....да направим нещо по въпроса, че Миташки обича да ги сваля от там и не отговарям вече за него  Wink )

# 203
  • гр.София
 Уф, аз пък ходех на уроци по рисуване едно далечно време в Орландовци.
 Днес ми е ден за хвалби явно Joy
 И за моята облост затуй писах-да питате-защо ми е да слабея.
 4 кг са фатални и за гардероба ми-това са все пак 4см в Д-то.

Днес залепих на всички обувки-малки и големи -Санпласт. Така и не се научих да падам елегантно Simple Smile

Пух,браво на Миташки (за рибата с лимона.) Представяш ли си го след време в ресторант как ще юрка сервитьорите?!

# 204
Блан, а какво представлява Санпласт? Embarassed

# 205
Така и не се научих да падам елегантно Simple Smile

Joy hahaha Joy  разсмя ме много.
Добро утро на всички.Аз пък таман погледнах навън,че няма скреж по дърветата и планирах да излезнем за малко... newsm78
 И аз вчера си лепнах Скайп вируса и сега се боря с него,ама вай не се справям добре... ooooh! Внимавайте какво приемате...,че вирусът е файл от ваш приятел -абонат.

Блан-Детоксикацията я правих по правилата на д-р Михайлов от "Часът на мама".Започва се 2 дни преди пълнолуние и денят на самото пълнолуние(общо 3дни).Сутрин се пие английска сода или рициново масло,но аз тази гадост си я спестих.И през деня трябва да изпиеш около 3-4л. фрешове,чай,вода...може и кафе. И така 3 дни.После се захранваш,но аз и захранването не успях да го направя правилно,ами просто на 4-тият ден си се наядох. Embarassed Това е.Другото пълнолуние ще е на 7ми февруари.Тогава мисля пак да я направя. Peace

# 206
  • гр.София
 Албена,нещо като Лейкопласт( и аз не им знам разновидностите. Лепенка без марличка. На ролка.) Режа и лепя. Сигурно има и по-удачни лепенки, ама не съм открила. не знам в магазините на Шол дали няма нещо подходящо.

София се беше завряла в торбата на юргана току що,крие се вътре,за да се съблича гола,ама се е оплела в дрехите и вика Помощ! Помощ! Joy Къде пък го е чула?

Милена,мерси. Именно се усещам "отровена"-какво ли не бутах в устата си последния месец.Никакъв ред и мисъл за здравословно хранене.( Напр. мно-о-ого кафе и много кроасани)

# 207
  • София
Привет!
И на мен ми харесвате така  Grinning Hug
Наистина ли е пързалка навън  Rolling Eyes , не ми се седи вкъщи (свеки си е тук и полудявам Tired) Уф.
Мерси за сподоленето за количките  Hug
Не знаех за славата на Орландовци  Laughing Ама да не мислите, че Люлин има по-различна  Crazy Ще си висим ние в гетата  Mr. Green
Марго, дано си намериш скоро нещо подходящо!  Praynig А за времето - не ви завиждам  Crazy Лятото как е? Сигурно не е много топло.
Пух, това с рибата ми хареса  Laughing
Блан, какви 4кг бе ooooh! Искаш да те духне вятъра като излизаш ли?  Crazy А за лунната диета - и аз съм я прилагала преди, но освен че щях да припадна един път, нямаше кой знае какъв ефект  Blush То това май не е баш лунна диета де. Чудя се живот и здраве след раждането и евентуалното кърмене дали да почна Дюкан  newsm78 Че имам много повече от 4кг излишни.
Коремчето ще ви го покажа скоро - фотоапарата отвреме-навреме харесва батериите Crazy, та се снимахме, но трябва като мъжо е вкъщи - да ги качи. А иначе - хич не е елегантно, нито сега, нито преди 1м  Laughing Нали ви каза детето - обла съм  Mr. Green

# 208
  • София
Наистина ли е пързалка навън  Rolling Eyes , не ми се седи вкъщи (свеки си е тук и полудявам Tired) Уф.

Наистина! И наистина е по-добре особено с корема да си стоиш вътре. Че само за 3 часа в Пирогов са минали 50 души с потрошени крайници.
Вярно, че компанията е неприятна, ама ще оцелееш  Wink

# 209
  • София
Нана, уби ме  Tired Освен да си нося сол да си ръся пред мен, ако тръгна някъде  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт