Че на снимката е и нашата улица на метри от къщата в която живеем
/къде пък са се забили чак тук да снимат Елена, то столчето не си ли върви с количката - поне ние като я купувахме си беше комплект, ако става въпрос за кошчето, де
Че на снимката е и нашата улица на метри от къщата в която живеем
/къде пък са се забили чак тук да снимат
:
Аз чакам всеки момент моя приятелка да роди второ бебче. Първия път бяхме заедно и тя роди след мен.

Че след празниците се чувствам като един голям търбух. 

или може би трябва пак да караш стаж 
Обаче като слагали децата да спят, заявила, че у дома си има малко легло със същите чаршафи и няма да спи там
Вчера също искаше да ходи да си играе с децата, но без да спи, усеща се диването 

..., то човек да го е страх дори да помисли за него, камо ли да дойде ....интересно ходила съм там, ама явно тогава са му били сложили камуфлажа за гости и не съм видяла
...Явно някой много е ядосан на квартала, то това като с представянето на БГ за тоалетна......
) 

разсмя ме много.
Внимавайте какво приемате...,че вирусът е файл от ваш приятел -абонат.
Къде пък го е чула?
) Уф.
Ще си висим ние в гетата
А за времето - не ви завиждам
Лятото как е? Сигурно не е много топло.
Искаш да те духне вятъра като излизаш ли?
А за лунната диета - и аз съм я прилагала преди, но освен че щях да припадна един път, нямаше кой знае какъв ефект
То това май не е баш лунна диета де. Чудя се живот и здраве след раждането и евентуалното кърмене дали да почна Дюкан
Че имам много повече от 4кг излишни.
, та се снимахме, но трябва като мъжо е вкъщи - да ги качи. А иначе - хич не е елегантно, нито сега, нито преди 1м
) Уф.
Препоръчани теми