Августинчето добричко - мисли си, че знае всичко :-))

• 15 250
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • варненка от София
Дриймс, момичета са ти казали вече толкова неща, толкова е нелепо това, което се е случило, толкова е обидно и грозно. Познато ми е усещането, защото и нас така са ни обирали когато бях бременна с Шушето, за щастие не сме ги усетили, но яростта след това е голяма, напълно те разбирам и ти съчувствам. Едно е важното да сте здрави, другите неща се постигат, ядосвайки се не можеш да промениш нещата и усещането, че са навлезнали дълбоко в личното ти пространство.
Бъдете здрави и се подкрепяйте, времето определено лекува. Hug Hug Hug Hug

Кайли, честито!  bouquet

# 226
  • гр.София
 Кайли,честито! Честито! Честито!

# 227
  • София

Мамка им! Гадове! Мога да си представя как се чувстваш, но донякъде. Нас ни обраха, но докато бяхме на работа. Исках да ги хвана гадовете и да им счупя ръчичките  #2gunfire А да влязат докато спиш, направо не знам, аз още се страхувам като се прибирам. Кажи какви други мерки ще вземете.

Милата  spoko

Кайли, честито!

# 228
Кайли, едно голямо честито!

Дриймс, ще ти кажа само кураж и сила, защото думите едва ли биха ти помогнали.

# 229
Добро утро  Hug

Запазвам си една от стъкленките чаши  Wink, пък вие си разпределете другото  Laughing

Кайли, честито и от мен  Hug

# 230
 Кайли,честито!!!
Вст80-мерси за кафенцето....,ама остави малко кола и за нас.... Wink

# 231
Миленка  Laughing Hug
 Heart Eyes

# 232
Добро утро и от мен Hug ВСТ, с удоволствие си вземем кафе, че още не съм си изпила моето. Моат син само ми вдига нервите, няма 5 мин. спокойствие, даже и за кафе Close
Кайли, честито  bouquet
Елена, много са ти сладки дечицата на аватара Heart Eyes Те май доста си приличат Wink

# 233
  • София
Привет!
ВСтLaughing Hug
Елена, наистина много са сладки момченцата ти и са като близначета  Heart Eyes
Кайли, честито за изпита! Браво!  Hug
  Дриймс,сви ми се стомаха докато те четох. Много си смела,сигурно бих се парализирала от ужас. Ти не пиши,но ние ще те мислим и чакаме да се включиш пак .
така е. А може би е по-добре че не ги е стигнала Дриймс Rolling Eyes Спомних си за случката с баба ми и как се радвахме, че не се е усетила и не е тръгнала към стаята, докато онзи ровичка в нещата, тогава можеше и вече да я няма  Rolling Eyes

# 234
  • гр.София
Анди,теб ли е видял Пепи днес Simple Smile ? Направихме една бърза очна ставка по снимки. Твърди,че си ти.

# 235
DreamsConfused Hug !
Ужасно е, но най-важното е, че вие сте добре.Ще чакаме пак да се разпишеш, не се отчайвай.Дано скоро усмивката се върне на лицето ти! Peace

Kaili, честито! Peace

# 236
Dreams, колкото и банално да звучи важното е, че сте здрави...опитай се да не го мислиш...Господ си знае работата! Heart Eyes

Да, blanc , аз бях! Mr. Green Много се изненадах, че ме позна, а още повече, че ти не си с него... Wink

Ходихме с колеги на протеста, може да ме уцелите по ТВ2 как се обяснявам... Wink

# 237
Dreams, супер гадно мила  Hug Но се радвай, че сте вие тримата сте невредими!
Аз съм преживявала абсолютно същото само, че посред бял ден. Живеех в апартамента на сестра ми, който е на пъпа на Русе както се казва. Бях сама него ден и си гладех нещо в едната стая, по едно време чувам че някой трака в съседната стая - само викнах - Еееее как може бе, защо който се прибра не дойде първо да ми каже здрасти ами директно в хола. Но никой не ми отговаря и тракането продължи....замислих се и аз и си викам бре, кво става тука и с целия си акъл и аз като теб излязох от стаята и видях един да бяга по коридора към входната врата и избяга....направо с извинение се нааках....цялата треперех и не можех да дойда на себе си. След няколко минутки се върна батко ми и хукна в посоката в която видях да бягат - явно е имало и други, но са чакали долу пред входа.
Чак не помня какво бяха измъкнали с точност - няква дамска чанта с документи, електронен бележник някви ей такива неща...явно ги усетих навреме и се развиках и не успяха да вземат големи неща....Но всеки казваше майната му важното е, че ти си невредима и в действителност не сме се засекли лице в лице в коридора, щото не се знаеше какво можеше да ми направи, я да ме фрасне с нещо, я да ме намушка...знае ли ги човек тия откачалки в такива моменти на какво са способни..... Така, че и ти мила се радвай, че сте живи и здрави...майната им на такива свини, един ден 100 % ще им се върне тъпкано!!!

Kaili, браво и от мен!   bouquet

# 238
  • София
привет и от мен

Кайли честито   bouquet и много много успехи ти желая.

Елен много са ти сладки момчетата

# 239
  • гр.София
 Ох,човек все си мисли,че на него ще му се размине такава случка.

А защо обират новодомци-другите живущи са вече проверени, или понеже новите още  не са си включили СОТ-а?!

Анди,ние със С сме заточени вкъщи. Но утре вече ще я изведа.
 Пък и си видяла по-лошата ми половинка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт