Re: Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-4-та тема

• 33 632
  • 593
  •   1
Отговори
# 270
Да правила съм плащание тук веднъж и в Ягодка веднъж. Всичко си беше наред. Rolling Eyes Аз мисля, че е понеже тук плащането е само инстантанео т.е. моментално /не предлагат обикновенното което се точи 14-26 дни/ затова трябва да са сигурни, че ще има пари там. Сега направих прехвърляне на сметката Пайпал, което ще стане след толкова 14-16 дни и после ще пробвам пак да поръчам. Мисля, че това е проблемът, че в сметката ми пайпал е 0.00, а съм регистрирала не кредитна карта а обикновенна сметка. Може би, първият път съм минала метъра. Laughing Междувременно пак ще опитвам.
А при вас толкова ли е срока /14-16 дни/ за прехвърлянето на пари от банковата ви сметка към пайпал? И въобще прехвърляте ли?

# 271
Ето това ми изписва пак:

"There were errors in your last submission!
The transaction cannot complete successfully. Instruct the customer to use an alternative payment method."

Емили, такъв ли беше надписа и при теб?

# 272
аз също съм регистрирала обикновена/ дебитна/ сметка а сметката ми в пейпал е празна...
за 1вото изречение не помня, но второто беше точно това.
Виж сега аз не мога да гарантирам, че при теб е точно същото, което се случи и с мен просто предполагам. Peace

# 273
  • на пистата
Да правила съм плащание тук веднъж и в Ягодка веднъж. Всичко си беше наред. Rolling Eyes Аз мисля, че е понеже тук плащането е само инстантанео т.е. моментално /не предлагат обикновенното което се точи 14-26 дни/ затова трябва да са сигурни, че ще има пари там. Сега направих прехвърляне на сметката Пайпал, което ще стане след толкова 14-16 дни и после ще пробвам пак да поръчам. Мисля, че това е проблемът, че в сметката ми пайпал е 0.00, а съм регистрирала не кредитна карта а обикновенна сметка. Може би, първият път съм минала метъра. Laughing Междувременно пак ще опитвам.
А при вас толкова ли е срока /14-16 дни/ за прехвърлянето на пари от банковата ви сметка към пайпал? И въобще прехвърляте ли?
до седмица обикновенно отнема,не 14-16дни.

# 274
Мерси момичета. Hug
Еми, само горе-долу дасе ориентирам, да продължавам ли да пробвам или да се откажа. Hug
Писах им, но този път не са ми отговорили още. Crossing Arms

# 275
yaya, densi, благодаря ви за описанието на парфюма на Бритни  Hug Явно ще го подмина (надявах се да преобладава орфидеята  Wink)

Лятото миналата година пазарувах само зимни аромати, а сега и аз съм зажадняла за лятото и се оглеждам за нещо свежо sun Набелязала съм си CK in 2U - много летен, много цитрусов (а сега чета, че имало и ванилово суфле  Laughing). Та се замислих дали и Moschino Funny няма да ми допадне щом има цитруси newsm78 Търсих го по магазините, но не го намерих. Траен ли е? Ще се радвам да споделите повече за него  Hug

# 276
Мошино Фини аз го усещам като разрязан грейпфрут.Много хубав и свеж парфюм за лятото.Но ми се струва,че не беше много траен.

# 277
Само да се отчета, ако още някой се сблъска с подобен проблем.
Отговориха ми, че системата им за сигурност е решила, че тази трансференция е много опасна и е отхвърлила плащането, затова ако съм искала да платя да исползвам пари от сметката ми пайпал.
Т.е. сега ще трябва да чакам да се прехвърлят парите и ще опитам пак. Tired

# 278
Днес си получих парфюма от 06.01.2009 г.

# 279
Получих от 07.01.2009.

# 280
Мошино Фини аз го усещам като разрязан грейпфрут.Много хубав и свеж парфюм за лятото.Но ми се струва,че не беше много траен.
Подписвам се под това. Опитай и този пак на Москино там има и рози, освен грейпфрута.

А ако искаш за повече пари Нилските градини на Ерме са невероятно смолисти и цитрусови. А и много трайни, но само с проба предварително.

# 281
А ако искаш за повече пари Нилските градини на Ерме са невероятно смолисти и цитрусови. А и много трайни, но само с проба предварително.
Как ми изскочиха тези градини от главата  smile3555 Вярно, че ги коментирахте лятото и даже една приятелка ги взе тогава, така че има откъде да ги помириша. Лошото е, че са изчерпани в сайта обаче, има само Средиземноморски. Ще следя, дано ги заредят. Благодаря за напомнянето  Hug

Ще потърся и двата на Москино с грейпфрута   bouquet

# 282
  • София
Според мен няма голяма разлика м/у "Нилските" и Средиземноморските градини".

# 283
  • Варна
Момичета искам да попитам дали някоя от вас знае нещо повече за възможността да се спестява от поръчките във FragranceX. Няколко пъти вече като поръчвам и ми дава ето това:

$10.00 Cash Back Award on your next FragranceX.com purchase, Money-Saving Discounts plus all the valuable benefits of Reservation Rewards. It's a Special Reward.

Трябва да се въведе име и номер на картата, но не мога да разбера каква е точно системата на спестяване и какви са таксите и изобщо  newsm78
Ако някоя знае нека ме светне  newsm12

# 284
Ето нещо изгодно http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_O-am-pid_ … 0W__products.html
Имате ли идея дали е мн тежък,сладникав.........може ли някой да го опише(от личен опит)?

Общи условия

Активация на акаунт