Re: Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-4-та тема

• 33 619
  • 593
  •   1
Отговори
# 375
Да се похваля и аз - за първи път поръчвам от този сайт и след като изчетох ужасиите за сметките - платих през Пейпал за по-сигурно. Както и да е - поръчах на 21 Януари, а вчера си получих парфюмчетата, много съм доволна - бързо и безпроблемно беше. На кашончето беше изписана цялата стойност на поръчката 78щ.долара /не 15/, а изпращача обаче беше в Германия, Франкфурт. Даже вътре имаше и някакъв код за доп.отстъпка при следваща поръчка, така че май ще повторя бързичко Embarassed

# 376
Да се похваля и аз - за първи път поръчвам от този сайт и след като изчетох ужасиите за сметките - платих през Пейпал за по-сигурно. Както и да е - поръчах на 21 Януари, а вчера си получих парфюмчетата, много съм доволна - бързо и безпроблемно беше. На кашончето беше изписана цялата стойност на поръчката 78щ.долара /не 15/, а изпращача обаче беше в Германия, Франкфурт. Даже вътре имаше и някакъв код за доп.отстъпка при следваща поръчка, така че май ще повторя бързичко Embarassed

При този наплив на поръчки от Европа, Фрагранс да не би да са си направили "филиал" в Германия  Thinking

# 377
  • Балчик

При този наплив на поръчки от Европа, Фрагранс да не би да са си направили "филиал" в Германия  Thinking

Възможно е, с тази безплатна доставка. hahaha

# 378
Да, явно са променили системата за доставка и са почнали да обявяват реална стойност.

# 379
И на мен ми направи впечатление, че беше обявена реалната стойност и че пишеше дойче пост или нещо подобно.

Даже вътре имаше и някакъв код за доп.отстъпка при следваща поръчка, така че май ще повторя бързичко Embarassed

Да, винаги слагат картичка с код за отстъпка, но ако го ползваш него няма да можеш да ползваш кода за БД.

# 380
Щом вече идват от Германия, това че обявяват реалната стойност няма да е проблем. Но по-напред четох, че пишели и пълното съдържание - виж това вече ме притеснява ... все някой пощенски служител ще вземе да си припознае любим аромат пък ти пиши жалби и си търси правата...  ooooh!

# 381
  • София-Лагера
Някой ползвал ли е на Роберто Кавали този
http://www.fragrancex.com/products/_cid_Perfume-am-lid_S-am-sid_ … 4T__products.html

# 382
  • На черешатааа
да аз.Страхотен е-ползвам втора опаковка вече.Благодаря,че сподели и линка,чеее е страшно изгоден Peace

# 383
  • София-Лагера
Свеж ли е?Сладък ли е?

# 384
  • На черешатааа
доста тежък е и по скоро мускусен-май не съм много по обясненията  Embarassed

# 385
и при мен същото се получи-мн съм доволна,на 26ти поръчах,а днес-само седем дни след това си я получих!
пс:Поръчала съм си парф.от още 2 сайта на същата дата и още си чакам!

# 386
да аз.Страхотен е-ползвам втора опаковка вече.Благодаря,че сподели и линка,чеее е страшно изгоден Peace
и аз го харесвам много Heart Eyes,тежък и доста траен,в мола цената му е 50 мл-120лв Rolling Eyes

# 387
  • София-Лагера
Цитат
и аз го харесвам много ,тежък и доста траен,в мола цената му е 50 мл-120лв
Вчера го поръчах,ще дам отзиви когато дойде Hug

# 388
Объркаха ми една пратка, разменили са парфюмите и никакъв отговор от 26 Януари  #2gunfire
Имам и неполучен парфюм  #Cussing out
Пак ще ги застрелвам  Joy

# 389
Да се изкажа и аз за Серпентин на Кавали. Тествах го тази сутрин на път за работа - много ми хареса, плътен ванилен аромат, поносимо тежък. Но 100 мл. от такъв тип аромат няма да успея да оползотворя за цял живот май, така че си търся другарче за подялба на един тестер (в каквото и да е съотношение). Ако има желаещи - на лични  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт