Re: Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-4-та тема

• 33 619
  • 593
  •   1
Отговори
# 435
Привет момичета!Бях се зарекла да не поръчвам повече от сайта,но пуста лакомия...А и като прочетох,че поръчките пристигат за 10 дни ,нямам спирка:)
Искам да попитам за този парфюм,ако някой го е ползвам.Траен ли е?:http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_L-am-pid_ … 2W__products.html
Аз лично го харесвам, свеж - идеален за лятото. Средна трайност

# 436
Искрено ти благодаря Скрита!  bouquet

# 437
  • София
Някой ще ми каже ли каква е разликата м/у  "Eau De Merveilles" и "Elixir Des Merveiles" на Hermes  newsm78

П.П. Много ме изкушават и ми се ще да се спра на един от двата.

# 438
Днес получих поръчка шипната на 30.01. Довечера отзиви.

# 439
Някой ще ми каже ли каква е разликата м/у  "Eau De Merveilles" и "Elixir Des Merveiles" на Hermes  newsm78

ЕДНАКВИ СА като аромат,но 1ят е по слаб и не толкова натрапчив,препоръчвам ти го за лятото.Вторият е убийствено силен,вчера бях с него и малкият докато ме е гушкал така се е вмирисал ,че няма отмирисване.Иначе миришат на дървесна смола,истинска дъвка ,по добре ги пробвай,не са за насляпо Peace

# 440
  • София

ЕДНАКВИ СА като аромат,но 1ят е по слаб и не толкова натрапчив,препоръчвам ти го за лятото.Вторият е убийствено силен,вчера бях с него и малкият докато ме е гушкал така се е вмирисал ,че няма отмирисване.Иначе миришат на дървесна смола,истинска дъвка ,по добре ги пробвай,не са за насляпо Peace

Мерси kaloqnis2007   bouquet
Аз обичам по-силните аромати, но ще последвам съвета ти и ще си поръчам едно виалче за проба.

# 441
Хайде да побутна темичката, да кажа, че си поръчах този на много добра цена.

# 442
  • София-Лагера
Аз го харесвам Бърбарито. Peace

# 443
По повод източването на картите,незнам дали в тази тема бях споменала, че миналата седмица и на мен ми свиха 120 лв.За щастие реагирах бързо и успях половината пари да ги спася, а за другите подадох жалба и чакам резултата.Много бе чудно за мен как стана така при положение, че плащам единствено и само през пейпал.След разследването на банката се оказа, че хакерчето е българин и е роден 89 г./представяте ли си #Crazy/ и са почти сигурни, че картата ми е снимана докато съм теглила от банкомат, а не от интернет.Използван ми е пин кода и е платил на ПОС устройство.Добре поне, че за блокирането и изкарването на нова карта не ми поискаха никакви пари.
Разказвам ви това, за да внимавате не само в интернет.

# 444
Затова по принцип е добре да се тегли от банкомати, които имат видеоохрана  Peace

# 445
# 446
  • Габрово

И аз ще чакам отзиви, че отдавна го заглеждам... Whistling

# 447
Имах го миналото лято. Аз не съм много впечатлена. Мирише ми на слънцезащитен лосион Mr. Green, трайност средна. Пробвайте го по-добре, няма нищо отблъскващо в него, но не ми стана любим Laughing

# 448
Благодаря ти.   bouquet

# 449
  • Бургас
Момичета, споделете, моля от коя дата получавате пратки. Аз чакам една от 02.02 и една от 03.02.

Общи условия

Активация на акаунт