Re: Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-4-та тема

• 33 619
  • 593
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
така ........... днес се оказа, че всъщност имам заявени около 45 лв. .... от банката казват, че докато търговеца не си ги поиска, те не могат да ги оспорят защото не знаят от къде и за какво са. В СМС /4 бр/ имам един път заявени 29 долара от Израел, един неуспешен опит пак за същата сума и отново от Израел. Регистрация в Пейпал 1 долар - Англия и кетъринг и не знам си какво отново 1 долар от Англия  Rolling Eyes В банката казаха, че чакаме до 45 дни и при някой такива случаи мошениците дори не и теглят сумата - един вид сондират почвата с малки суми за да видят дали ще се усетя и ако не .... юруш на бананите  #Crazy Ако търговците си поискали парите банката ще се разплати с тях СЛЕД което аз трябвало да подам декларация за оспорване на плащането, банката да проведе разследване, при което АЗ да докажа, че не аз съм се разплащала и ако банката установи, че не съм аз  Whistling ми връща парите, ако обаче преценят че съм аз - 40 лв такса на транзакция  ooooh! Преиздаване на блокираната ми карта - тъй като аз съм си я блокирала и се води по вина на клиента - ОТНОВО 40 лв, баси, и вие ли плащахте такива суми  Thinking

сега като се връщам назад имам подозрения че гадината я забърсах ....... звучи невероятно, но .... четях си тук темата за Фрагранс, една мацка беше дала линк към парфюм и като кликнах на него наизкачаха стотици прозорци с един и същ линк от Фрагранс. Повиках съпруга ми и той беше на мнение , че това е нещо супер тъпо и безобидно. Това се развива на 2-ри с/у 3-ти вечерта. На трети сутринта започнаха да точат. От същия ден съм с нова антивирусна и нов браузър /гугъл хром, много е пъргав, доволна съм/. Днес новата антивирусна програма откри в кукитата потенциална опасност. някакво спайче дабълклик..нещо си, което е тракингкуки - звучи сериозно, въпреки, че програмата само го отрази без да пищи или да го махне  Rolling Eyes Същия този дабълклик се беше закачил през онзи ден. Дами пуснете си в сърча на компа това administrator@doubleclick[1] и ако при някой сърча го открие трийте смело да не берете после ядове  Peace За сега реших да не си преиздавам картата, а да си захраня сметката и да я закрия, после ще си открия нова кредитна карта  Rolling Eyes

# 61
  • гр.Варна
дами получих известие за 2 поръчки,утре ще ходя да ги взема.Горе главите взеха да идват ноемврийските каръци Mr. Green

Оле,казвай от кои дати-аз чакам от 13.11 за 10 клон-ах, дано,че са ми любимите парфюми  Hug

# 62
Da-Ama-He, коя е тази банка Shocked Не знам как е възможно да ти кажат такива неща, подава се веднага искане за оспорване на транзакцията, защото има давностен срок (мисля, че беше точно 45 дни от транзакцията, но може да зависи от банката и вида на картата), след който вече не може да се оспорва плащането!  Как така не може да се установи откъде и за какво са парите - нали са блокирани от името на конкретен търговец? Според мен трябва веднага да подадеш заявление за оспорване, те след това си прилагат съответната процедура. Иначе таксата за преиздаване на карта (поне в моята банка) е 5 лв., за отблокиране - 1 лв. Наистина има наказателна такса, ако се установи, че не е основателно оспорването.

# 63
 newsm44 newsm44 newsm44 получих си пакета от 18.11.

# 64
  • Paris
newsm44 newsm44 newsm44 получих си пакета от 18.11.
Браво, честито! Дано и моя да дойде Peace

# 65
  • Бургас
 newsm68
ЧЕСТИТОООООО

това означава че довечера и аз ще намеря известие....данооооо

newsm17

# 66
Момичета,изпратили са ми код за 10% намаление,сигурно и вие го имате ,но да споделя впечатления..между него и безплатната доставка-ако е по-голяма поръчката 10-те % са по-изгодни! Това е и кодът: SAVE2009 !
И тъй като още нищо не съм получила от фрагранса и незнам как ги опаковат-да ви попитам-3 парфюмчета по 50мл и 2 миниатюрки ще наближат ли 2кг или да ги пусна отделно?!  Rolling Eyes

# 67
За колко долара трябва да е поръчката долу горе за да е изгодно с 10% ?

# 68
Ами пробвай! Въведи кода и смени на международен шипинг от падащото меню в кошницата и ще видиш с колко намаля кодът и колко ти става шипингът,защото и той е различен в зависимост от броя на артикулите в кошницата!

# 69
  • София
Ами пробвай! Въведи кода и смени на международен шипинг от падащото меню в кошницата и ще видиш с колко намаля кодът и колко ти става шипингът,защото и той е различен в зависимост от броя на артикулите в кошницата!

Е как шипинга е различен в зависимост от броя на артикулите? Доставката е безплатна, независимо от броя на артикулите!

# 70
Аз ли грешно казах или вие грешно ме разбрахте...  ooooh!
Доставкате е безплатна с код free,но когато въведеш друг код за друга отстъпка следва да си платиш доставката,защото може да се ползва само 1 код за 1 поръчка! И когато въведеш код за намаление,а не за БД,то тогава доставката се определя от броя на артикулите в кошницата си и я виждаш като кликнеш на падащото меню :

В случая с 10% намеление или БД май разликата е нищожна!

# 71
И аз да споделя, че най после днес си получих  дългоочакваната пратка от 18.11. и една пратка от 19.12. Много се радвам на новите си придобиви. Дано всеки си получи пратките от Фрагранс  Peace

yaya според мен най изгодно да се поръчза с купона-free. Може би при по-голям брой артикули или събрана по-висока сума, тогава си заслужава да използваш друг купон с намаление.

# 72
  • София
Да, така е Simple Smile Явно аз не съм разбрала. Но и при мен винаги кода FREE ми е вършел повече работа от 10-те %...

# 73
И аз вчера си взех пратката от 21.11 и съм много доволна. Grinning Най-после... Tired
И въпреки този случай,пак си набелязах някои парфюми...за поръчване. Laughing

# 74
Аз ли грешно казах или вие грешно ме разбрахте...  ooooh!
Доставкате е безплатна с код free,но когато въведеш друг код за друга отстъпка следва да си платиш доставката,защото може да се ползва само 1 код за 1 поръчка! И когато въведеш код за намаление,а не за БД,то тогава доставката се определя от броя на артикулите в кошницата си и я виждаш като кликнеш на падащото меню :

Да разбрах какво имаш предвид обаче не ми начислява отстъпката от 2% която имам . Ще си поръчвам с безплатен шипинг.

Общи условия

Активация на акаунт