Re: Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-4-та тема

• 33 632
  • 593
  •   1
Отговори
# 180
  • София-Лагера
И аз днес взех от 24.12 този

http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_E-am-pid_ … 3W__products.html

Много ми харесваааааааа Heart EyesВ момента е на супер цена.

В 1612 мернах 3 кашончета Peace

# 181
  • Балчик
Момичета, моля за малко помощ. поръчкама ми от 3-ти още е в процес и не пише да е шипнта. Може ли някой да ми помогне с писмото- не съм добре с английския. Започвам да се притеснявам, че нищо няма да получа и ще откажат поръчката. Rolling Eyes
Благодаря предварително.

# 182
И аз днес взех от 24.12 този

http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_E-am-pid_ … 3W__products.html

Много ми харесваааааааа Heart EyesВ момента е на супер цена.

В 1612 мернах 3 кашончета Peace
Питах за него наскоро, можеш ли да го опишеш горе-долу. Траен ли е?

# 183
Момичета, днес се зачетох в темата ви и имам няколко въпроса. Може ли да се поръчва с дебитна карта Виза Електрон на Пощенска банка директно, или картата трябва да е регистрирана в Пейпал? Четох, че има източване на карти... Как е по-сигурно да се поръчва от горните два варианта? И последния ми въпрос - какви са отзивите ви за парфюма Love in Paris na Нина Ричи и Примиер Жур?

# 184
Бих те посъветвала задължително за си направиш регисктрация в пейпал.

# 185
А тъй като цените са в долари - по курса на банката за деня ли се изчислява сумата?

# 186
Джемма,пиши ми на лични какво искаш да им пишеш точно и ще се справим с английския.
И моята поръчка от събота още не е шипната,да не се налага да се занимавам и аз после с тях!  ooooh!
неРахова,и аз те съветвам да плащаш през ПП,иначе дебитна виза електрон става за онлайн плащания!  Peace

# 187
  • София-Лагера
Цитат

Пръснах се към 13.00 .Къпах се и изпрах няколко парцала на ръка.
Мирише все едно туко ,що съм се пръснала.Парфюм е.

Мен в описанията не ме бива.Може би Денси,ще помогне. Peace

# 188
Ами аз плащам през пейпал и те си имат собствен курс за деня, който обаче винаги е по-висок от този в БГ.За съжалиние не в наша полза, но си заслужава.

# 189
Цитат

Пръснах се към 13.00 .Къпах се и изпрах няколко парцала на ръка.
Мирише все едно туко ,що съм се пръснала.Парфюм е.

Мен в описанията не ме бива.Може би Денси,ще помогне. Peace
Не го знам този аромат.

# 190
  • София
Ами аз плащам през пейпал и те си имат собствен курс за деня, който обаче винаги е по-висок от този в БГ.За съжалиние не в наша полза, но си заслужава.

А къде точно могат да се видят курсовете на пейпал  Rolling Eyes

# 191
ами да ти кажа незнам, преди да платя ми излиза в левове колко ще ми вземе то картата и така си смятам

# 192
На последна стъпка преди да потвърдиш плащането има опция "other conversion options" ,кликаш и ти отваря да си избереш да те чарджне по курса на ПП или във валутата ,в която ти е картата,демек по курса на твоята банка! Хората не искат чак толкова да ни ощетят все пак!  Money

# 193
Това може да се смени, и да ти го изчислява по курса на твоята банка. След като си въведеш паролата в Пейпал, на Payment Method имаш Other Conversion Options. Избираш си курса да е на твойта банка, а не на Пейпал и си готова.
Точно там, срещу Payment Method е посочен курса на Пейпал към съответната валута, когато опцията ти за курс е за този на Пейпал.
Дано ме разбра  Peace

Дублирали сме се с yaya    Grinning

# 194
  • София
Това може да се смени, и да ти го изчислява по курса на твоята банка. След като си въведеш паролата в Пейпал, на Payment Method имаш Other Conversion Options. Избираш си курса да е на твойта банка, а не на Пейпал и си готова.
Точно там, срещу Payment Method е посочен курса на Пейпал към съответната валута, когато опцията ти за курс е за този на Пейпал.
Дано ме разбра  Peace

Дублирали сме се с yaya    Grinning

Тези опции за смяната на курса само в момент на плащане ли се виждат, че нещо аз не намирам такава функция в момента  Confused

Общи условия

Активация на акаунт