Re: Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-4-та тема

• 33 632
  • 593
  •   1
Отговори
# 195
Тези опции за смяната на курса само в момент на плащане ли се виждат, че нещо аз не намирам такава функция в момента  Confused
Като плащаш със сигурност се появяват. Иначе сигурно ги има и някъде като опция, но не знам къде. Можеш да си сложиш нещо в кошницата и тръгнеш "уж" да плащаш и ще ги видиш.  Mr. Green

# 196
С риск да стана досадна...  Rolling Eyes Искам да помоля някой да ми обясни как точно става разплащането чрез Пейпал? Регистрирана съм, картата ми е регистрирана и са ми удържани 1,50 евро за регистрацията. А п нататъка как и къде казвам на кой сайт, каква сума? Моля за помощ, ако може на лични за да не спамим темата...  Praynig

# 197
С риск да стана досадна...  Rolling Eyes Искам да помоля някой да ми обясни как точно става разплащането чрез Пейпал? Регистрирана съм, картата ми е регистрирана и са ми удържани 1,50 евро за регистрацията. А п нататъка как и къде казвам на кой сайт, каква сума? Моля за помощ, ако може на лични за да не спамим темата...  Praynig
Сега имаш лимит от 100 долара (или евро ... не си спомням) След като въведеш кода, койти ти е обозначен на транзакцията от Пейпал, можеш да плащаш по-големи суми. Ако имаш онлайн банкиране можеш да си го видиш там. Изглежда така: 1234PAYPAL-*EXPUSE , като 1234 тие кода, който трябва да вкараш, за да си верифайнеш адреса.
Сайтовете, които работят с ПП имат лого. Просто следваш стъпките на чекаута и си отбелязваш, че искаш да платиш с ПП и следваш стъпките. Лесно е!  Peace
А ето и един сайт ....на мен ми беше от полза като се регистрирах тук

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 18:57 от I r r a

# 198
Благодаря за отговора   bouquet Още малко ще позяпам и ще се престраша...  Blush А това плащане през гугъл, което сайта дава като опция не е ли по-лесно? Дали е надеждно?

# 199
Както и другите момичета са ти казали плащай през пейпал.
Случва се понякога да се загуби пратка и ако не е платено през ПП, се правят на луди и не връщат пари, а когато плащането е минало през ПП няма мърдане, задължават го да ти върнат парите ако подадеш сигнал за неполучена пратка  Peace

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 20:10 от red shoe

# 200
Ок. Simple Smile Предполагам, че ще се справя с плащането... Сега ми кажете кои са ви любимите парфюми и според вас - от тези двата за които попитах кой е по-хубав? Любов в Париж или Премиер Жур на Нина Ричи? Ако пък имате и други любими - споделете ги  Blush

# 201
I r r a-това ли е опцията?-

Bill me in the currency listed on the seller's invoice.
I will not know which foreign exchange rate has been applied to this transaction until I receive my card statement from my card issuer. I acknowledge that by choosing this option, my card issuer will determine the foreign exchange rate to apply to this transaction, and that I will not be informed of the foreign exchange rate or any additional foreign exchange fees applied until I am billed by my card issuer

# 202
emily_ska , да. Така курса е на банката ти. Разликите са минимални, особено ако сумите са по-малки (преди около седмица някъде курса на паунда в ПП беше 2.16, а в БГ беше някъде около 2.09). Има и още нещо - не знам дали е от значение. В моят  ПП доларът е зададен като primary. (прави се като в  началната страница на ПП в прозорчето с валутите кликнеш на manage currencies)

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 20:56 от I r r a

# 203
добре, а тези отметка веднъж като я направя и, нали?Не е нужно всеки път да отбелязвам....?А това за долара къде е?
Извинявай, че така те разпитвам, но явно, че ти повече си ги разбрала нещата  Laughing

# 204
  • Козлодуй
Ок. Simple Smile Предполагам, че ще се справя с плащането...
Ще се справиш Peace Достатъчно е преди самото плащане да прехвърлиш необходимата сума във виртуалната си карта-нали нея си регистрирала в пейпал?Но мисля,че трябваше да минат 2-3 дни,извършват някаква проверка на картата.Едва тогава ще можеш да я ползваш.След като укажеш,че искаш да платиш чрез ПП,се изисква потвърждение на акаунта и паролата.После автоматично си теглят нужната сума.

# 205
  • гр.Варна
Хубаво се зарадвах,ама....
Отивам до пощата ,вземам дългоочаквания колет на мое име с тегло 2.200 кг ,отварям и  Shocked цял кашон Боди лосиони, пудри и т.н. ,които някаква С'сън от Нова Зеландия си е поръчала  #Crazy ...
Е,искам си моите парф'ми... Сега какво -да им пиша,да върна колета ,а каква е гаранцията ,че ще получа моя  ooooh! .Моля ви,споделете вашето мнение Praynig

Още не мога да си намеря място от яд #Cussing out . На всичкото отгоре по техни данни пакета тежи 3200 кг. А я си представете,че беше отишъл и на митница и трябваше и там да плащам за да го получа ... Sick Какво правим #Crazy . Лошото е ,че от 13.11(фатала) чакам две поръчки и сега не знам какво да им пиша-коя е заменената...

Така...Писах мейл,отговориха ми,че ужасно съжаляват,за объркването -ще ми пратят моята поръчка,а аз да им върна тяхната,ще ми възстановят и пощенските , но аз да използвам по-евтин начин.Моля,дайте ми съвет- някой връщал ли е и по какъв начин  - по пощите ми се струва несигурно  newsm78

# 206
emily_ska , да еднокртано я правиш тази отметка за банката. ПП си помни после настройките.
А това за долара се намира като влезеш в ПП началната страница, в единия ъгъл на табличката, в която ти се вижда баланса има Manage currency. Кликваш там и си избираш долара да ти е primary.

# 207
Здравейте момичета.
Гледам, че повечето плащат през ПейПал, но аз там така и не успях да регистрирам картата (тъпата банка нещо сгафи и не ми даде необходимият код).
Има ли такива, които са плащали директно, без да минават през ПейПал? Губят ли се често пратките, или рядко се случва?
Парфюмите оригинални ли са, защото в момента това, което съм харесала е с около 20$ по-евтино от Ягодка?

# 208
Здравейте момичета.
Гледам, че повечето плащат през ПейПал, но аз там така и не успях да регистрирам картата (тъпата банка нещо сгафи и не ми даде необходимият код).
Има ли такива, които са плащали директно, без да минават през ПейПал? Губят ли се често пратките, или рядко се случва?
Парфюмите оригинални ли са, защото в момента това, което съм харесала е с около 20$ по-евтино от Ягодка?

преди седмица получих първата ми поръчка, не съм регистрирана в Пей Пал, но обмислям вариант...Получих я за някъде около няма и 20 дена, поръчах само тестери и съм доволна, макар и евтини Грийн Теа на Елизабет Арден, Пето авеню и Коол уотър Давидофф всичките са 100 мл и ги получих на пощата, пратката тежеше около 1, 025 гр.

# 209
Момичета и аз с въпрос, имам поръчан парфюм на 29 декември, все още не изпратен, пиша им вече два пъти но отговор не получавам, кажете ми колко време е нормално да изчакам преди да си поискам парите обратно през пей пал, имаше мисля някакви срокове.........

Общи условия

Активация на акаунт