Re: Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-4-та тема

• 33 632
  • 593
  •   1
Отговори
# 225
Джемма,браво,че поне са я шипнали,че можеше и да те занимават 1 месец без да я шипнат  ooooh! !
Момичета,от кои дати взимате поръчки последните дни?Аз чакам шипната на 30.12 и взех да губя търпение,още повече,че днес от ягодка ми дойде поръчката от 9.1  Mr. Green !

Аз чакам от 6-ти януари.

# 226

А какво ще кажете за парфюмите на Парис Хилтън?
Тенкю   bouquet на парис има 1-2 аромата ,които съм подушкала и ми харесаха,но незнам трайността им

Имам този -  http://www.fragrancex.com/MakeCappedImage.html?file=images%2fpro … full%2f60493W.jpg . На мен е траен много, летен, дневен, леко бонбонен аромат.

# 227
Мерси!  bouquet
Вижте този тук е към 17 евро, а в  Ягодката е към 50. Rolling Eyes
Някой нещо да каже за него?

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 21:26 от natia

# 228
  • Козлодуй
Аз получих днес(т.е. вече вчера)поръчка,шипната на 21.12.Засега това е и последната,която бях направила във Фрагранс.Чакането е малко досадно,но пък всичко пристигна и съм доволна Grinning

# 229
Eто един изгоден и хубав мъжки аромат Jaguar Performance  Peace

# 230
Здравейте, момичета!

И аз да се присъединия към питанията на неРахова и беби за парфюмите на Нина Ричи - Любов в Париж и Премиер Жур.
Вчера се качвам в рейса и усещам много приятен аромат. Малко преди да сляза се залепям за едно момиче и усещам, че от нея ухае толкова прекрасно  Flutter Е, срам, не срам, питах я какъв парфюм ползва  Crazy Тя сякаш малко се изненада и за съжаление не се сети как се казва парфюма... Каза само, че е на Нина Ричи и че е в нестандартно шишенце, приличащо на люлка. Прегледах какво има във Фрагранса и май само Премиер Жур отговаря на това описание. Та ... ароматът беше доста свеж, чист ... като онези сапуни с краставичка.  Rolling Eyes Ако някой има предположения, кой е парфюма ... ще съм много благодарна ...  Blush   bouquet

# 231
Здравейте, момичета!

И аз да се присъединия към питанията на неРахова и беби за парфюмите на Нина Ричи - Любов в Париж и Премиер Жур.
Вчера се качвам в рейса и усещам много приятен аромат. Малко преди да сляза се залепям за едно момиче и усещам, че от нея ухае толкова прекрасно  Flutter Е, срам, не срам, питах я какъв парфюм ползва  Crazy Тя сякаш малко се изненада и за съжаление не се сети как се казва парфюма... Каза само, че е на Нина Ричи и че е в нестандартно шишенце, приличащо на люлка. Прегледах какво има във Фрагранса и май само Премиер Жур отговаря на това описание. Та ... ароматът беше доста свеж, чист ... като онези сапуни с краставичка.  Rolling Eyes Ако някой има предположения, кой е парфюма ... ще съм много благодарна ...  Blush   bouquet

Е как някой ползва парфюм, който не се сеща как се казва  Laughing Иначе и двата са свежи, аз лично харесвам повече Love in Paris, но пък шишенцето му не е нестандартно. Но и шишенцето на Премиер Жур-а не ми прилича много-много на люлка  Wink

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 23:42 от lalique

# 232
  • Варна
Здравейте,
Преди няколко дни пуснах една поръчка от фрагранса. Щото съм патка заспала Mr. Green се набутах и с доставка 17 долара и нещо, но им писах, че е станала грешка при използването на техния купон код free и фрагранци върнаха парите за доставка. Бях платила през пей пал. Сега като влезна в моя акаунт на статус на поръчката ми изписва следното No Order Status Available, в previous order също няма никой. Това означава ли че поръчката ми не шипната. Ще съм много благодарна, ако някой ми обясни.

# 233
........ и че е в нестандартно шишенце, приличащо на люлка. ...  Blush 

Еуфорията има шише приличащо на люлка:

и наистина е уникален аромат, но в никакъв случай не е сапун с краставички, а страшно омайна орхидея  Grinning

# 234
Е как някой ползва парфюм, който не се сеща как се казва  Laughing

Ами аз нападнах момичето в гръб ... и като изстрелях въпроса .... тя беше толкова изненадана, че чак ми стана неудобно, че изобщо я питах . Та нищо чудно да реагира по този начин ...   Blush

Иначе шишенцето  на Еуфорията наистина по прилича на люлка ... То се е видяло, че сте се ходи до някоя парфюмерия да подуша и трите парфюма...

Благодаря за отговорите, момичета!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 235
Ами аз нападнах момичето в гръб ... и като изстрелях въпроса .... тя беше толкова изненадана, че чак ми стана неудобно, че изобщо я питах . Та нищо чудно да реагира по този начин ...   Blush

Иначе шишенцето  на Еуфорията наистина по прилича на люлка ... То се е видяло, че сте се ходи до някоя парфюмерия да подуша и трите парфюма...

Ако е Еуфория, по скоро е Блосъм, защото класическата в никакъв случай не е свежарка...

# 236

Ако е Еуфория, по скоро е Блосъм, защото класическата в никакъв случай не е свежарка...
Не е и Блосъм, защото тя е слаба и не се усеща от околните. Според мен дамата нарочно не е казала кой е парфюма. Някой хора не го правят и смятат въпрос от това естество за личен и не го обсъждат въобще.

# 237
  • София-Лагера
Получих от 3.1.
Azzaro ONUX /хубав,приятен,свеж мъжки аромат/ Peace

# 238
Днес взех поръчка от 30.12 с In Control Curious на B.Spears-страхотен,идва ми да го изям.Някой питаше дали тестерите се получават с помпичката от снимката-не,без капачка дойде! Също и мъжкия на John Varvaros-отново много точно попадение ,страхотен  Heart Eyes !

# 239
Днес взех поръчка от 30.12 с In Control Curious на B.Spears-страхотен,идва ми да го изям.Някой питаше дали тестерите се получават с помпичката от снимката-не,без капачка дойде! Също и мъжкия на John Varvaros-отново много точно попадение ,страхотен  Heart Eyes !
Без каква капачка? Идва с капачка завинтена и отделно винтидж помпичка, която се слага на мястото на розовата капачката.

Общи условия

Активация на акаунт