Общ р.д.ДЕКЕМВРИЙЧЕТА 2006

• 3 300
  • 47
  •   1
Отговори
Записвайте се тук, говорим за 11- ти януари, в 18 часа, в детски клуб "Джиджо", на ул."Божурище", бл.136.
Цената за наем на залата е 70 лв. без значение броят на децата.

# 1
Дай моля те линк към този клуб ?
 /Като пусна търсачка , излиза съвсем друг адрес/  Thinking

70 лв наем ... за колко време 1 час , или ?

# 2
Светле, точно това имам придвид- че  това е Джиджо 2, няма нищо в нета, даден е един телефон, който не отговаря на клуба (обадих се, моля не го правете и вие Wink), но имам снимки от р.д. на Роси тази година, мога да ви  ги пусна ,
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=303112&pid=9752039
 клубът е на 1 г, всичко още е ново.
Наемът е за 2 часа.
Детската част е от 3 стаи- две големи, 1 малка, в която има пързалка с топчета.
Втората е с маса за децата- да хапнат торта и сандвичи (пак задължение на каките), третата е с играчки и къщичка.В тази стая имат детски мокет, в другите е с ламинат.
Помещението за майките е малко тясно, но огромен плюс за мен са няколко неща-
1.пуши се
2. има видеонаблюдение, по желание
3.има 3 маси
На снимката, на която Роси духа свещите , се вижда масата на децата.
За рожденния ден платих 250 лв. за 5- ма възрастни, 5 деца (бях поръчала за 10), като нашето ядене беше 4 чинии- съответно по две с мезета и 2 с панирани пилешки мръвки.
Детското меню беше по 6 лв, което включва сандвичи и сок.
Мисля,че можем да минем и без кетъринг за нас, тъй като излиза скъпо, а е малко количество- който иска да яде, на място има чипсове , ядки и солети...

Последна редакция: сб, 03 яну 2009, 16:21 от Амели` Пулен

# 3
Такааа.
Обадих се на една позната, която познава собственичката и съм запазила мястото, когато ми потвърдите ,ще отида да оставя капаро.
Мисля да не пъръбваме кетъринг, само торта от Лагуна и евентуално детско меню за всяко дете.

# 4
Бройте ни и нас с Венета! Дали ще имате нещо против да вземем и баткото, защото ще бъдем всички заедно в града и няма да има къде да го оставя през това време? Пък и той ще страда, ако само сестра му ходи на клубче. Иначе като час много ме устройва. Ние сме заети пообяд, но след това няма проблеми.

# 5
Бети, естествено ,че и баткото ще дойде!
Обадих се и запазих клуба, така че до два дни искам всички желаещи!

# 6
Да сме живи и здрави до тогава, бройте ни и нас с Елена Peace

# 7
О.К. бройте и мен  Peace
Мисля обаче, че идеята точно с този клуб си заслужава само ако се съберът поне 15 деца и повече....
Иначе излиза финасово  над средното предлагано.

# 8
О.К. бройте и мен  Peace
Мисля обаче, че идеята точно с този клуб си заслужава само ако се съберът поне 15 деца и повече....
Иначе излиза финасово  над средното предлагано.
точно така!
и аз писах нещо подобно в отчетната, но мисля,че ще го компенсираме , ако не поръчаме кетъринг за нас.
Предлагам и да съберем по 5 лв. на чоевк допълнително за подаръци на децата, но ги искам предварително- до нас има един магазин, има едни малки куклички по 2 лв. и по една книжка за момиченцата.
За момчетата- вие предлагайте нещо подобно.

# 9
  • София
и ние с ния сме на линия Peace

# 10
Хубаво е, че някой се нагърбва с цялата организация ... Зизу !   bouquet
Хубаво е , но само от една страна ... от друга не чак толкова, защото отвсякъде започват да валят претенции и съвети  Wink
Ето и моите  Grinning :
- торта - о.к. ...  Георги е в състояние денонощно да пее "Happy Birthday ..", да подскача около тортата и да духа свещи.Предполагам, че почи всички са така.  Simple Smile
Хайде свещи да не духат, че много сложно ще стане / пък и всички предполага се са духали вече за 2 рата си годишнина /.
- за подаръци - аз лично изобщо не държа.
Достатъчно е веселбата по самата организация.
- за нас без кетъринг / предполагам, че ще може всеки да си поръча някакъв алкохол ако рече, вино, бира и нещо за ядене - салата или нещо по-солидно /
Всъщност Зизу ?
- детско меню - о.к.

# 11
  • София
Бройте ме и мен с Алекси!! Аз също не съм много за подаръци, че детето така се пренасити, че като му дадем вече нов подарък се опитва да го напъха обратно в кутията Rolling Eyes
Аз съм за малко кетъринг Blush, знаете, но както реши мнозинството...

# 12
Ок, без кетъринг и подаръци.
Значи засега си обединяваме около идеята, че ще има детско меню, нали така?

# 13
Списък:
1.Роси (Амели`)
2.Георги (Магеста)
3.Елена (Дидето)
4.Венета и
5.батко й (Бети Л.)
6. Алексис (Понтес)
7. Ния (АДЕНА).
8. Кристиян (Дакота)
9. Евито (Мацко)

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 16:18 от Амели` Пулен

# 14
Бройте ни и нас с Кристиян, благодаря за поканата.
Кога и как е плащането?
Искам да питам: ако сме болни, кого да предупредим?

Общи условия

Активация на акаунт