Америкън айдъл- осми сезон.

• 20 746
  • 454
  •   1
Отговори
# 300
  • Добрич
Да, и мен ме е яд да гледам всичко, което ни предлагат Иван и Андрей и ме е яд, че акцентират само върху сеира и простотията. Мисля, че вече "пораснахме" и ни се иска по-професионални предавания, ама явно продуцентите не мислят като мен.  Tired

# 301
о,отккакто дойдоха родителите ми и ние търсим начини да гледаме Мюзик Айдъл 3 по бтв и горе долу успяваме,защото те искат сакън да не изтърват нещо.Голяма простотия,особено вчера като показаха оная дето иска да  е като Мадона Shockedе толкова нецензурирано нещо не бях виждала до сега и никога не са стигали до толкова ниско ниво тази телевизия че показва такива извратени неща

# 302
О, аз онези двамата плюс коментарите на журито ги превъртах. Гледах само изпълненията. Нямам толкова време за губене, че да го подарявам на техните "остроумия ".

# 303
  • Добрич
Хей, къде сте?
Много ми хареса Вон! Браво! Имаше много плам в очите му!  Peace

# 304
Вон-средна хубост, не ме впечатли.

# 305
Малееей този е много е зле  ooooh! , голямо преиграване, съсипа песента

# 306
  • Добрич
Мен ме кефи колко е притеснителен!  Laughing

# 307
  • Добрич
Оххх, много фалшивооо...

# 308
  • Добрич
Жино ми хареса. Много нежно изпълнение!  Peace

# 309
  • Добрич
Олеле, Стели, кажи нещо, че ще ме вземете за луда сигурно.  Whistling Сама си пиша...Клерет ме изостави... Mr. Green

# 310
Олеле, Стели, кажи нещо, че ще ме вземете за луда сигурно.  Whistling Сама си пиша...Клерет ме изостави... Mr. Green

Клерет е тука, ама скука голяма. Последния също не ми хареса. Жалко за Арианна, според мен има страхотен глас.
Сега да видим Драма Кинг-а и мацката какво ще направят  Thinking

# 311
Голяма скука този сезон.

# 312
ха ха ха, ям си салатата и затова само чета Simple Smile. последната, кристен, ми хареса, сигурно защото обичам тази песен. жуно беше ок, другите не ме впечатлиха с нищо.

# 313
хайде пак, какви са тези аранжименти  ooooh!, сами ли си ги правят  newsm78

# 314
  • Добрич
Драмата о.ка хубавата песен! Много кофти ...
На мен не ми се вижда скучно, но това е първи сезон за мен, та ги сравнявам с нашите от БГ.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт