ПАЗАРДЖИК - 32

• 23 361
  • 289
  •   1
Отговори
# 165
Красотичка миличка. Heart Eyes

И тебе те познавам визуално Laughing

# 166
Добро утро!
Сонче, Вяра е голяма сладурана  пу-пу  Heart Eyes

# 167
Момичета, ще пищя вечееееееееее

Много ви моля, ако ходите по аптеки за това-онова, питайте дали има подплънки за кърмачки на ЧИКО или НУБИ. Други не ща Twisted Evil Пробвах всичко на пазара вече. Но понеже обикалям с количката само по центъра, няма как да се дотуткам в студа до други аптеки, а то по-скоро там ще има остатъчни количества, тъй като навсякъде ми казват , че на Чико нямало внос #2gunfire

# 168
  • Пазарджик
Със закъснение да честитя на Вяра за питката и да и пожелая да е здрава и щастлива  Heart Eyes !!!

Днес голям студ бре  cold . Прозорците ни на терасата в кухнята никога до сега не са били толкова изрисувани.

А къде е Сянка  Sad ?

Мutsunka, Сонче, извеждате ли бебетата тези дни навън? Ние вчера излизахме, но днес се чудя  Thinking .

# 169
Момичета, ще пищя вечееееееееее

Много ви моля, ако ходите по аптеки за това-онова, питайте дали има подплънки за кърмачки на ЧИКО или НУБИ. Други не ща Twisted Evil Пробвах всичко на пазара вече. Но понеже обикалям с количката само по центъра, няма как да се дотуткам в студа до други аптеки, а то по-скоро там ще има остатъчни количества, тъй като навсякъде ми казват , че на Чико нямало внос #2gunfire
mutsunka пробвай от тук да закупиш http://www.framar.bg/product_review.php?id=30061521&from=0&a … A%C8+%2A+30%E1%F0.

# 170
Тед, мнооого мерси. Направих поръчка, сега да видим

Ване, вчера и онзи ден излизахме, днес сигурно пак newsm78

# 171
О, ние бяхме на разходка вече - 1 час навън. Ама верно стууууууд!
Децата трябва да свикват, от студ дете болно не помня да е имало скоро Laughing

# 172
Аз пък си мисля, че в много голям студ, прекален героизъм е излишен, но всеки си решава за детето Peace
Аз вчера и днес не съм я извеждала, но тя в количка не стои, камо ли завита!

# 173
О, ние бяхме на разходка вече - 1 час навън. Ама верно стууууууд!
Децата трябва да свикват, от студ дете болно не помня да е имало скоро Laughing
ние май вървим натам, дано се разминем  Praynig днес Младен вдигна Т 38,5 без никакви други симптоми. И започнах с бабините методи  Tired Незнам от студ ли е от какво  ooooh!

# 174
Благодаря Ви!!!   bouquet

Аз не я изкарвам, вижда ми се много студено. Ние само веднъж сме излизали с количката - все ми е студено...  Rolling Eyes иначе все на терасата. Но сега и там не я вадя  Thinking

Теди, бързо оздравяване на малкия мъж   bouquet

# 175
  • Пазарджик
Тед, дано Младен да се оправи бързо  Praynig !

Яна, къде се разхождате вие?

# 176
Тед, дано е само тепмература. Стилияна два пъти ми е правила температури без нищо друго и за 2 дни отминава. Дано е това!
Сонче, по принцип казват, че на теб ако ти е много студено, значи стоиш в къщи. На терасата за малко е ОК. Или често проветряване. Аз 2 дни правя второто.
Ване, аватара ти е страхотен, все се каня да ти кажа и все забравям Embarassed

# 177
Ми мене рядко ми е студено Laughing

Сега се прибрахме,  направихме половин час. Мене ме е страх за гърлото, нищо друго. Казват, че нямало студено време - имало лошо облечено дете newsm78. Ама под нулата си е гадно

СТАНАААА, поръчах си подплънки и ми се обадиха, че до 2-3 дни ще дойдат. newsm20
Тед, благодаря много. И да се оправяте бързо Hug

# 178
mutsunka, радвам се че съм ти помогнала  Hug
сега ти разгледах албумчетата, но много си ми позната от къде незнам  newsm78

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 13:26 от ted_

# 179
Тед, може да са зъби.
И на мен ми се  е случвало да вдигне температура и нищо да му няма. Минава за два дни. Ако продължи три дни Т, отиваш на доктор.

Никога на меря по себе си за студа, щото съм ужасно зиморничава и изнежена. За това може би гледам детето да не е като мен. Даже като се навличам, гледам него да го обличам по-леко. Нашия тати пък е пълна противоположност - на него му е все топло.  Mr. Green

Ванче, напоследък повече в квартала си стоим - събираме се майки в междублоковото пространство и децата тичат наволя. Иначе го водя и много често до Барбарела - играе си там и се прибираме.

Сонче, Вярчето вчера беше неотразима с тоалета. Такова спокойно бебче! Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт