ПАЗАРДЖИК - 32

• 23 361
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
mutsunka, радвам се че съм ти помогнала  Hug
сега ти разгледах албумчетата, но много си ми позната от къде незнам  newsm78

Няма да ти кажа Laughing.Хвърляй боб Laughing Hug
На аватара ти ли си?

# 181
Даниелка, виждам, че си тук. Как си, душичке? Hug

# 182
mutsunka, радвам се че съм ти помогнала  Hug
сега ти разгледах албумчетата, но много си ми позната от къде незнам  newsm78

Няма да ти кажа Laughing.Хвърляй боб Laughing Hug
На аватара ти ли си?
не, на авара не съм, но в сайта ми тук там има мое фото  Wink

# 183
 smile3538  Уф, че не се сетих да погледна. Мда, и аз те познавам

# 184
smile3538  Уф, че не се сетих да погледна. Мда, и аз те познавам
но от къде smile3506хвърлях боб, но и той не ми помогна   Grinning

# 185
И ние сме всеки ден навън ходим за ДК за сега свикна със студа
От извесно време Боби се е научил да се тръшка на земята и да плаче докато не получи това което иска незнам как да се оправям с него , давайте съвети

# 186
И ние сме всеки ден навън ходим за ДК за сега свикна със студа
От извесно време Боби се е научил да се тръшка на земята и да плаче докато не получи това което иска незнам как да се оправям с него , давайте съвети

Гледах едно предаване на "Часът на мама" и там казаха, че най-ефикасното и бързо действащо поведение от страна на майката е, като види малчо да се тръшка на земята ВЕДНАГА и тя да започне да се тръшка (съвсем сериозно , цитирам думи на детски психолог). Така го имало ефекта на изненадата и вероятната реакция на малчо е да спре и да започне да гледа мама какво прави...

Това беше единият вариант, имаше още един  newsm78  обаче него го забравих...... Blush 
Като се сетя ще пиша... Peace

# 187
Здравейте и ме извинете, че така нахлувам в темата ви! Надявам се да бъда полезна. Казвам се Боряна, на 43 г. съм, инженер по образование.Имам 2 големи вече момчета, които съм отгледала сама и смятам, че имам скромен опит в тази област. Досега работих в БТК, но ме съкратиха и останах без работа. Предллагам почасово и целодневно гледане на деца в гр. Пазарджик.Обичам децата и смятам, че имам нужния подход към тях. За по-големи деца, които са вече ученици, предлагам и уроци по математика, помощ при подготовка на домашните. За контакти : bobi2220@abv.bg, 0878/853265 - Боряна

# 188
Добре дошла, Боряна!  bouquet

Winter ми се губи... newsm78

# 189

Mи тази пуста къща...даже и с мен не се вижда...ама виж за мъжа ми намира време  Thinking

Добре дошла и от мен  Боряна   bouquet

# 190
Хм, за тръшкането с каката съм пробвала и аз да се тръшкам, два пъти- единият път наистина се шашна и стана, но вторият път вече го прие на шега,взе да се киска и започна да ми го прави този номер, за да се тръшкам и аз и да се смее- видях се в чудо Laughing
А като не исках да го направя, рев още по-голям.

Та направих друго на два -три пъти и пресякох тези опити- при нас имаше ефект. Като ми се лашнеше с рев даже по земята й казвах, че си тръгвам и наистина си тръгвах. Понеже живеем по центъра ми беше много лесно да се скрия някъде  ,НО ДА НЕ Я ИЗПУСКАМ ОТ ОЧИ. Тя не вярваше, че ще я зарежа, но като види, че ме няма и почва едно "Мама, мама". Сърцето ми се късаше, но се показвах чак след минута поне. Може би така я наплаших, но така пък винаги внимаваше къде съм и не стана от онези деца, дето хукват напред и майките им горките тичат след тях. Сега вече сме големи и я карам сама да влиза в магазини, аптеки да пазарува- без да я насилвам, разбира се, за да не изпуснем момента за създаване на самостоятелност в известна степен. Не знам, може би тогава съм я наплашила, но сега няма ефект, не е стресирана, знае, че трябва да се пази от непознати хора. Нали виждате какъв е светът около нас Twisted Evil

Добре дошла и на Боряна, ще чакаме да се включваш със съвет, защото освен бебоци, ние имаме и по-големи деца, а тогава вече става съвсем лудо Mr. Green

# 191
Здравеите, доста време ми веше развален компютъра и сега и аз се включвам.За тръшкането постъпвах по същия начин като mutsunka. Mari pz-аз имам сушилня и съм много доволна

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 10:02 от galia-82

# 192
Сушилня имах вградена в пералнята и беше супер Laughing, ама сега на тази нямам Cry, а нямам никакво място вече за отделна

Момичета,много ви моля да кажете какво мислите за този СТИМОПЕР или както там се пише Embarassed, уреда за чистене с пара. Хвърлила съм му око, животът ми омръзна с тази прахосмукачка по етажите , а и чисто новите ми килими са в петна от каката Twisted Evil, като пролази и малката и заяде и пюрета, съвсем ще я оплескам Mr. Green
Ако имате и познати, които го ползват, искайте мнение, моля ви

# 193
Леля ми ползва стимоп и е много доволна от около година вече го ползва даже и аз вече се навивам но още все се чудя newsm78.

# 194
Здравейте момичета.Вчера взех епикризата,в нея пише:мъртво родено,женски пол,1250гр,43см,заплетена около връта пъпна връв.След това се срещнах с доктора който ме изроди,думите му бяха...след аутопсията показа,че бебето е нямало други физически проблеми...била си е износена...
Сега се моля само ТЯ да е на по добро място и с времето болката да намали...
Ще изчакам да се изчистя и смятам да ида на генеколог,при док.Видев от Пловдив,той идва в Пазарджик в Св.Екатерина,той беще доктора който останови бременноста ми...дано всичко е наред и скоро да мога да си имам бебче...

Общи условия

Активация на акаунт